inzercia, predaj, predám, bazár

Vysávač

Kategória: Ostatné - biela

Predám vysávač na podlahy
Vysávač
Podobné inzeráty
VYSÁVAČ NA OKNÁ
Ponúkam na predaj elektronický čistiť okien/ vysávač SilverCrest Cordless Window vacuum cleaner. Vysávač použitý 2krát. Dôvod predaja: nechcený darček. Príslušenstvo: Striekač na okenný prostriedok Umývateľná handrička ( našuchovacia na striekač) Nabíjačka A vysávač vrchná časť, spolu s dolnou časťou zachytávajúca špinu z okien. Pripadáte záujmu píšte SMS na tel číslo alebo volajte na nižšie uvedené číslo.
ČISTIČ OKIEN
Ponúkam na predaj elektronický čistiť okien/ vysávač SilverCrest Cordless Window vacuum cleaner. Vysávač použitý 2krát. Príslušenstvo: Striekač na okenný prostriedok Umývateľná handrička ( našuchovacia na striekač) Nabíjačka A vysávač vrchná časť, spolu s dolnou časťou zachytávajúca špinu z okien. Pripadáte záujmu píšte SMS na tel číslo alebo volajte na nižšie uvedené číslo.
Xiaomi roboticky vysavac Nabijacia Stanica
Nabíjacia stanica pre Xiaomi - white Náhradná dobíjacia základňa (bez napájacieho kábla) pre robotický vysávač Xiaomi. Základňa je súčasťou pôvodného balenia robotického vysávača a slúži na nabíjanie batérie robota. Pre modely: Xiaomi Mi Robot Mop 1C Xiaomi Roborock Sweep One S50/S55 Technická špecifikácia: Materiál: plast Vstup: 100-240 V - 50/60 Hz Výstup: 20 V; 1,8 A
podlahový vysávač TESLA
Predám nevyužitý podlahový vysávač TESLA, plne funkčný, použitý 2x. Miloslavov
Solárny MPPT invertor 24V/3000VA
Predám dva mesiace používaný MPPT invertor na menšie inštalácie na chatu, auto, r.dom. Všetko v jednom, pracuje aj bez pripojenia do siete. Nabíja všetky dostupné typy batérií vrátane lifepo4. Automaticky vyberá najlepšiu možnú kombináciu napájania spotrebičov. Treba pripojíť 24V batériu a solárne panely do 100V a utiahne chladničku, vysávač, alebo mikrovlnku... samozrejme PC, smartphony, osvetlenie, čerpadlo, všetko čo spolu nepresiahne 2500W. Len osobný odber v Bratislave Prievoze kôli váhe.