inzercia, predaj, predám, bazár

Vyskúšajte novú celosvetovú nielen sociálnu sieť

Kategória: IT, webdesign

Vyskúšajte novú sociálnu sieť. Viac informácií nájdete na webe: , alebo si len založte mailovú adresu na novej platforme. Viac informácií na webe:

Celý systém je jedinečný, nebude mať po dokončení všetkých aplikácií na svete konkurenciu. Buďte medzi prvými z niekoľko miliónov ľudí, ktorí využívajú systém, predtým, než sa do neho zapoja ďalšie stámilióny, resp. miliardy užívateľov.
Vyskúšajte novú celosvetovú nielen sociálnu sieť
Podobné inzeráty
Vyskúšajte novú celosvetovú sociálnu sieť s využitím AI
Vyskúšajte novú sociálnu sieť s využitím AI-umelej inteligencie. Viac informácií nájdete na webe: , alebo si len založte mailovú adresu na novej platforme. Viac informácií na webe:
Microsoft Office 2021 Pro Plus SK [WhatsApp - Kontakt]
Licencia pre Microsoft Office 2021 Professional Plus 32/64 bit Informácie k inštalácii: -Licencia je určená pre 1 PC -Aktivácia aj stiahnutie z oficiálneho webu Microsoftu -Do emailu bude doručený kľúč aj návod -Funguje aj na Windows 10 aj 11 -Slovenčina -Vzdialená pomoc pri inštalácii alebo prípadného problému Poznámky k novinkám prečo Office 2021? -Nové a vylepšené verzie aplikácií Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote a Publisher -Pokročilé nástroje pre spoluprácu pre úpravy a komentovanie dokumentov, tabuliek a prezentácií v reálnom čase -Integrácia cloudu s OneDrive a SharePoint pre ľahký prístup a zdieľanie súborov odkiaľkoľvek -Vylepšené funkcie zabezpečenia a ochrany osobných údajov, vrátane prevencie straty dát a viacfaktorovej autentizácie -Pokročilé nástroje pre analýzu dát a vizualizáciu v Exceli, vrátane nových grafov a funkcií -Vylepšené funkcie rukopisu a nový režim fokusu vo Worde pre lepšie vytváranie a úpravy dokumentov -Vylepšené možnosti návrhu a rozloženia v PowerPointe, vrátane nových prechodov snímok a animácií -Vylepšené funkcie programu Outlook pre lepšiu správu a plánovanie e-mailov -Získajte najnovšie nástroje produktivity a posuňte svoju prácu na vyššiu úroveň s Microsoft Office 2021. "Vyskúšajte silu Office 2021 s novými funkciami, ako je vylepšená analýza dát v Exceli, vylepšené možnosti návrhu v PowerPointe a vylepšené písanie rúk vo všetkých aplikáciách Office, nenechajte si to ujsť." Kontaktujte ma cez formulár alebo na telefónne číslo , napíšte mi na WhatsApp Email: romanpropic@ Sady: -Office 2021 + Windows 11 Pro = 17€ -Office 2021 + Windows 10 Pro = 16€ Predaj licencií sa deje v súlade so smernicou Európskeho parlamentu a rady 2009/24/ES (článok 4 ods. 2) a judikatúrou Európskeho súdneho dvora.
Zviditeľnite svoju firmu na internete
Objavte veľké množstvo spôsobov, ako osloviť nových zákazníkov na internete a spojiť sa s nimi. 1. Viac ako 67% Slovákov používa pri nákupe najväčšiu vyhľadávaciu sieť – Google. Zabezpečíme, aby Vaši potenciálni zákazníci videli na prvých pozíciách v Google Vašu ponuku a nie ponuku konkurencie. 2. Zameriame sa na postavanie Vašej ponuky v časti výsledkov určenej pre neplatené odkazy. Zanalyzujeme, na ktoré vyhľadávané výrazy sa zamerať. Navrhneme pre ne zmeny na Vašej webstránke. 3. Pomôžeme Vám vylepšiť webstránky, aby boli nielen zrozumiteľné pre návštevníkov a spĺňali všetky technické nároky, ale predovšetkým, aby podporili Váš biznis. Ak stránku nemáte alebo jej vylepšenie je náročnejšie ako tvorba novej stránky od nuly, pomôžeme so zadaním pre Vami vybraného programátora alebo Vám stránku priamo vytvoríme. 4. Máte tovar, ktorý ľudia nehľadajú tak často vo vyhľadávači? Chcete zvýšiť podiel tých, ktorí kliknú práve na Vašu ponuku? Potrebujete zvýšiť povedomie o Vašej službe, výrobku či značke? Na to všetko sú kampane, ktoré sa nemusia obmedzovať len na statické bannery, ale môžete ich rozšíriť o zaujímavé interaktívne prvky či video obsah. A nemusíte sa pýtať kde sa Vaše bannery zobrazia – naša odpoveď je - na všetkých weboch, na ktoré Vaši potenciálni zákazníci prídu. Pre viac informácií kontaktujte alebo kisel@
Profesionalne IT služby
Nie som Firma. Máte doma pripojené viacero zariadení (PC, Smartphone, Tablety, TV, Kúrenie, Kamery, Video Vrátnik, Satelit, Klímu...) a vaša sieť nie je spoľahlivá k Vašej spokojnosti? Ponúkam profesionálne poradenstvo a vyriešenie problémov s návrhom a realizáciou. Mam 20 ročné skúsenosti v oblasti IT a garantujem 100% kvalitu. Ušetrite si nervy s riešením problémov, dajte na dlhoročné skúsenosti profesionála. Ponúkam bezplatné poradenstvo pre cenovo dostupné riešenia s ohľadom na bezpečnosť aby Vaša sieť fungovala k Vašej spokojnosti. Po obhliadke poskytnem návrh a po dohode viem realizovať priamo vo Vašich priestoroch. Súčasťou riešenia je aj dokumentácia. Ponúkam tiež vzdialenú správu, konfiguráciu zmien a riešenie prípadných problémov.
Tvorba webstránok za rozumnú cenu – Prešov, Košice
Dobrý deň, ponúkam Vám vytvorenie novej modernej webstránky priamo na Vašu mieru. Tvorím webstránky, ktoré Vám pomôžu pri podnikaní prezentovať Vašu spoločnosť, Vašu prácu, služby alebo výrobky. Umožnia Vaším novým, ale aj súčasným zákazníkom pozrieť si portfólio Vašej práce, a tak sa ľahšie rozhodnúť pre spoluprácu s Vami. Programujem podľa potreby zákazníkov jednoduché One-page stránky, ale aj rozsiahlejšie webstránky. Pri každom projekte sa snažím, aby stránka bola prehľadná, zrozumiteľná a pre zákazníka jednoduchá na čítanie. Responzívny dizajn jej umožní zobrazovať sa nielen na počítačoch, ale aj na tabletoch a mobilných telefónoch. Cena za tvorbu webstránky je dohodou. Mojou snahou je, aby bola rozumná a primeraná rozsahu vytvorenej stránky. Ak máte záujem, neváhajte ma kontaktovať, spolu si prejdeme Vaše požiadavky na webstránku a dohodneme ďalší postup. Teším sa na spoluprácu.
Tvorba kvalitných log do 2 dní
Hľadáte moderný a profesionálny dizajn loga, ktorý dokonale zachytáva podstatu vášho brandu? Nezúfajte, pretože v našej firme OIVARR vám doručíme presne to a viac! Naše služby v oblasti dizajnu loga sú jedinečné a venujeme sa tvorbe kvalitných log, ktoré nielen vizuálne pôsobia nádherným dojmom, ale aj efektívne komunikujú vašu značku. Vďaka rýchlemu obratu v priebehu 2 dní môžete mať zaujímavé nové logo v krátkom čase a pomôcť si tak výrazne vyzdvihnúť z konkurencie a budovať silnú značkovú identitu. No zastaviť sa pri logách neplánujeme, pretože ponúkame širokú škálu dizajnových a vývojárskych služieb, ktoré vám pomôžu dostať vašu značku na ďalšiu úroveň. Od dizajnu webových stránok, tvorby letákov, cez plakáty až po dizajn vizitiek - máme pre vás všetko pripravené. V Oivarre sa stojíme za kvalitou nášho produktu a dostupnosťou pre každého. Našim cieľom je poskytnúť vám najlepšiu možnú službu a zabezpečiť, aby ste boli s konečným produktom úplne spokojní. Tak neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes, aby sme mohli začať na vašom ďalšom dizajnovom alebo vývojarskom projekte. Tešíme sa na spoluprácu s vami a pomôcť vám dosiahnuť vaše ciele v oblasti dizajnu a vývoju! E-mail: kontakt@ Tel.číslo: !! Ak nie ste s logom alebo dizajnom, ktorý sme vám dodali, úplne spokojní, poskytneme vám bezplatnú revíziu. Ak aj potom nie ste spokojní, ponúkame plnú refundáciu.