inzercia, predaj, predám, bazár

Vysokotlaková motorová vapka

Kategória: Čistiace stroje

Vapka na benzínový pohon - značka Waspper. Vyrobená na Slovensku, prvotriedna kvalita. Vďaka silnému Peggas motoru ponúka táto wapka neskutočný výkon, ktorému sa žiadna elektrická wapka nevyrovná. Pracovný tlak 207 bar/ 3000 PSI s prietokom 8,5l/m. Príslušenstvo - olej 10W40, 7,5m pvc tlaková hadica, pištoľ, tlaková dýza, návod na použitie.
Na predaj rôzne vapky s rôznymi motormi a využitím. Možná dobierka, prípadne aj osobné vyskúšanie. na Cene sa vieme dohodnúť.
Vysokotlaková motorová vapka
Podobné inzeráty
Predám malú prenosnú vapku EX 1028
• Malá prenosná vapka je napájaná priamo z vášho auta pomocou autozástrčky 12V, alebo pomocou zabudovaného akumulátora. • Vapka výborne poslúži na umytie psa s ktorým sa práve vraciate z prechádzky, čistenie bicykla, auta, podlahy, stanu, okien... • Vhodná je aj na kempovanie, stanovanie, chatu, ... • S tlakom vody od 45,5 - 130psi (3 - 9 bar) môžete umývať aj veci, ktoré sú náchylné na vysoký tlak vody. • Vďaka jednoduchému skladaniu je prenosná vapka pripravená k okamžitému použitiu. • Čerpadlo udrží tlak v hadici pomocou tlakových senzorov. • Tichý chod čerpadla bez ohľadu na tlak vody (45dB). • Prenosná vapka je ľahká a ľahko uskladniteľná či už v aute, na bicykli, alebo u vás v byte. Rozmer : V50m x Š33cm x H23cm • Vodná vapka je šetrná k životnému prostrediu a je v súlade zo smernicami EU. • Vodu môžete naplniť aj z potoka, studne, alebo z rieky (max do 45°C) vďaka širokému plniacemu otvoru. • Prenosná vapka bude stabilná aj na nerovnej ploche vďaka zaisteniu vodiacich koliečok. • Prenosná vapka obsahuje bohaté príslušenstvo. Nástavec na sprchovanie môžete využiť pri stanovačke, kempovaní, využitie nájdu aj profesionálny vodiči kamiónov. Obsah balenia: 1x Mobilná vapka 1x Nabíjačka 220V 1x Hadica 6m 1x Napájací kábel 3m (autozásuvka 12v) 1x Nastavovacia striekacia pištoľ 1x Nástavec kefa 1x Nástavec sprcha 2x Tesnenie Cena je 170 € alebo dohodou.
Predám malú prenosnú vapku Mobi V15
• Malá prenosná vapka je napájaná priamo z vášho auta pomocou autozástrčky 12V. • Vapka výborne poslúži na umytie psa s ktorým sa práve vraciate z prechádzky, čistenie bicykla, auta, podlahy, stanu, okien... • Vhodná je aj na kempovanie, stanovanie, chatu, ... • S tlakom vody od 45,5 - 130psi (3 - 9 bar) môžete umývať aj veci, ktoré sú náchylné na vysoký tlak vody. • Vďaka jednoduchému skladaniu je prenosná vapka pripravená k okamžitému použitiu. • Čerpadlo udrží tlak v hadici pomocou tlakových senzorov. • Tichý chod čerpadla bez ohľadu na tlak vody (45dB). • Prenosná vapka je ľahká a ľahko uskladniteľná či už v aute, na bicykli, alebo u vás v byte. • Vodná vapka je šetrná k životnému prostrediu a je v súlade zo smernicami EU. • Vodu môžete naplniť aj z potoka, studne, alebo z rieky (max do 45°C) vďaka širokému plniacemu otvoru. • Prenosná vapka bude stabilná aj na nerovnej ploche vďaka zaisteniu vodiacich koliečok. • Prenosná vapka obsahuje bohaté príslušenstvo. Nástavec na sprchovanie, môžete využiť pri stanovačke, kempovaní, využitie nájdu aj profesionálny vodiči kamiónov. Obsah balenia: 1x Mobilná vapka 1x Hadica 6m 1x Napájací kábel 3m (autozásuvka 12v) 1x Nastavovacia striekacia pištoľ 1x Nástavec kefa 1x Nástavec sprcha 2x Tesnenie Cena je 150 € alebo dohodou.
Vysokotlaková vapka
Benzínový vysokotlakový čistič W3000HA, ktorý sa vyznačuje výbornou kvalitou, dobrými parametrami prietoku a tlaku vody. Benzínový vysokotlakový čistič (vapka) s prietokom vody 510 l/hod. Vapka ma celokovové čerpadlo s hliníkovým obalom a dlhou životnosťou. Spoľahlivý spaľovací motor Peggas s objemom 196 cm3 Využijete je pri čistení garáže ( auto, dodávky, motocykle, obytné prívesy) . V záhrade ( záhradná technika, čistenie chodníkov a terás, poľnohospodárske stroje). Pri umývaní domu, čistení stien, plotov od machu. Možnosť aj osobného vyskúšania, na výber množstvo príslušenstva, či iných náhradných dielov. Vhodné aj na čistenie kanalizácie pomocou kanalizačných koncoviek či na pieskovanie. Na výber rôzne vysokotlakové čističe. Doprava zabezpečená. Parametre: Pracovný tlak – 213 bar / 3100PSI , Benzínový motor: Honda- 4OHV , Výkon: 4,1 kw , 5.5 koní ,Prietok: 8,5 l/min V cene obsah balenia pri stroji : Vysokotlakový čistič Vysokotlaková pištoľ Vysokotlaková PVC hadica 7,5 m Nerezový nástavec Trysky 15 ̊ 25 ̊ 40 ̊ a saponátová Olej do motora 10W40 Hadička na saponát Manuál Sada na montáž kolies
Vysokotlaková vapka
Benzínový vysokotlakový čistič W3000HA, ktorý sa vyznačuje výbornou kvalitou, dobrými parametrami prietoku a tlaku vody. Benzínový vysokotlakový čistič (vapka) s prietokom vody 510 l/hod. Vapka ma celokovové čerpadlo s hliníkovým obalom a dlhou životnosťou. Spoľahlivý spaľovací motor Peggas s objemom 196 cm3 Využijete je pri čistení garáže ( auto, dodávky, motocykle, obytné prívesy) čistý môže byť aj malotraktor . V záhrade ( záhradná technika, čistenie chodníkov a terás, poľnohospodárske stroje). Pri umývaní domu, čistení stien, plotov od machu. Možnosť aj osobného vyskúšania, na výber množstvo príslušenstva, či iných náhradných dielov. Vhodné aj na čistenie kanalizácie pomocou kanalizačných koncoviek či na pieskovanie. Na výber rôzne vysokotlakové čističe. Doprava zabezpečená. Dobierka možná. Parametre: Pracovný tlak – 207bar / 3000PSI , Benzínový motor: Honda- 4OHV , Výkon: 4,1 kw , 5.2 koní ,Prietok: 8,5 l/min V cene obsah balenia pri stroji : Vysokotlakový čistič Vysokotlaková pištoľ Vysokotlaková PVC hadica 7,5 m Nerezový nástavec Trysky 15 ̊ 25 ̊ 40 ̊ a saponátová Olej do motora 10W40 Hadička na saponát Manuál Sada na montáž kolies
KARCHER HDS 695 M Eco vysokotlaková Vapka
Predám KARCHER HDS 695-M Eco -pouzity plne funkčný servisovany, vysokotlakovy cistiaci stroj s ohrevom,Professional.Stop totale. Technické údaje: - Druh prúdu 3/400V/50Hz - Prietok 800 l/h - Tlak 180-200Bar - Max. teplota (°C) 155°C - Príkon 6.4 KW - Palivová nádrž 25 L - Hmotnosť 130 Kg - Rozmery 1285x690x835mm Vybavenie stroja: -Vysokotlakova pistol + pracovny nadstavec+tryska -Vysokotlakova hadica 10m V prípade záujmu možnosť dovozu a vyskúšania stroja Cena 1390,-€ T.č.
KARCHER HDS 995 vysokotlaková Vapka
Predám vysokotlakový cistiaci stroj s ohrevom pouzity servisovaný plne funkčný KARCHER HDS 995 Professional.Stop totale. Keramické piesty z tvrdej keramiky odolnej voči opotrebeniu zabezpečujú vysokú životnosť. Technické údaje: - Druh prúdu 3/400V/50Hz - Prietok 470-1000 l/h - Tlak 180-200 BAR - Max. teplota (°C) 155°C - Príkon 6.8 KW - Palivová nádrž 25 l - Nádrž na čist.prostr. 20 l - Hmotnosť 155 Kg - Rozmery 1285x690x835mm Vybavenie stroja: -Vysokotlakova pistol + pracovny nadstavec+tryska -Vysokotlakova hadica 10m Cena 1490,-€ T.č.