inzercia, predaj, predám, bazár

Vysokotlakový čistič Bosch Universal Aquatak 125

Kategória: Záhradná technika

Predám nový nerozbalený vysokotlakový čistič Bosch Aquatak 125. Je to rada Bosch Universal, čo je stredná trieda z hobby produktov. Je schopný nasávať vodu z externého zdroja vody. Súčasťou je dýza ,,Trio,, s vejárovým, rotačným a sústredeným prúdom na univerzálne čistenie. V balení je aj nádržka na čistiaci prostriedok.
Príkon motora: 1.500 W
Max. tlak: 125 bar
Max. prietok: 360 l/h
Max teplota vstupnej vody: 40 °C
Dĺžka hadice: 5 m
Materiál čerpadla: celokovové

Možnosť osobného odberu v Michalovciach, Vranove nad Topľou, alebo v Stropkove resp. hocikde na tejto trase (podľa dohody).
Vysokotlakový čistič Bosch Universal Aquatak 125
Podobné inzeráty
Vysokotlakovy cistic Bosch Universal Aquatak 125
Predam celkom novy vysokotlakovy cistic Bosch Universal Aquatak 125. Kompaktný vysokotlakový čistič BOSCH Universal Aquatak s výkonom 125 barov Tryska Trio umožňuje rôzne nastavenie prúdu: vejárové, rotačné a bodové Priestor na uloženie pištole a rôzneho príslušenstva Predlžovacia rukoväť a kolieska pre lepšiu pohyblivosť a ľahšie ukladanie Vysokotlaková tryska na čistiaci prostriedok s objemom 450 ml Nasadzovacie rýchloprípojky push-fit uľahčujú výmenu nadstavcov Universal Aquatak 125 disponuje vysokotlakovou hadicou s dĺžkou 5 metrov Čistič má funkciu samonasávania pre externé zdroje vody Hmotnosť (bez príslušenstva): 6,8 kg Dĺžka kábla: 5 m Kapacita samonasávania: 0,5 m Maximálna teplota privádzanej vody: 40 °C Trysky: Nastaviteľná tryska 3 v 1 pre vejárové, rotačné či bodové čistenie Vysokotlaková tryska na čistiaci prostriedok s objemom 450 ml Pozri aj dalsie moje inzeraty.
Vapka Bosch Universal Aquatak 130
Predam celkom novy vysokotlakovy cistic Bosch Universal Aquatak 130 - s 2 rocnou zarukou. Kompaktný vysokotlakový čistič BOSCH Universal Aquatak s výkonom 130 barov Tryska Trio umožňuje rôzne nastavenie prúdu: vejárové, rotačné a bodové Priestor na uloženie pištole a rôzneho príslušenstva Predlžovacia rukoväť a kolieska pre lepšiu pohyblivosť a ľahšie ukladanie Vysokotlaková tryska na čistiaci prostriedok s objemom 450 ml Nasadzovacie rýchloprípojky push-fit uľahčujú výmenu nadstavcov Universal Aquatak 125 disponuje vysokotlakovou hadicou s dĺžkou 5 metrov Čistič má funkciu samonasávania pre externé zdroje vody Hmotnosť (bez príslušenstva): 6,8 kg Dĺžka kábla: 5 m Kapacita samonasávania: 0,5 m Maximálna teplota privádzanej vody: 40 °C Trysky: Nastaviteľná tryska 3 v 1 pre vejárové, rotačné či bodové čistenie Vysokotlaková tryska na čistiaci prostriedok s objemom 450 ml Pozri aj dalsie moje inzeraty.
BOSCH Aquatak 125 + Home & Car Kit - nový tlakový čistič
Predám úplne nový, originálne zabalený vysokotlakový čistič (wapku) Bosch Aquatak 125 spolu so sadou príslušenstva Home & Car Kit. Výkon 1500 W, max. tlak 125 bar, prietok 360 l/h, dĺžka hadice 5 m, s kovovým čerpadlom. Garantujem bezchybný 100% stav, wapka je nová, ešte originálne zaplombovaná. Viac info cez email alebo na mobile, inzerát je platný do jeho zmazania. Pri vážnom záujme a serióznej dohode je možné poslať aj poštou. Karcher Parkside Gardena Gude Riwall Makita Extol Scheppach Al-ko Nilfisk Lavor Dewalt Powerplus Stanley Fieldmann Hecht Einhell Ryobi Dolmar Husqvarna Vysokotlakový čistič Bosch Universal Aquatak 125 zaisťuje rýchle, flexibilné a ľahké čistenie. Tryska Trio zvládne širokú škálu rôznych čistení, od záhradného nábytku po odkvap. Nastavenie ventilátora, rotácie a bodu sa zaoberá požiadavkami každej jednotlivej úlohy. Ušetrite čas pri čistení automobilov pomocou 450 ml vysokotlakovej trysky na čistiaci prostriedok. Predĺžená rukoväť a veľké kolesá ponúkajú väčšiu mobilitu a ľahké skladovanie. Vysokotlakový čistič s tichším čerpadlom ponúka ešte väčší komfort čistenia. Čistenie uľahčujú rýchle zasunutia a skladovanie pištole pri práci. Sada Home & Car obsahuje umývaciu kefu, vysokotlakovú trysku na čistiace prostriedky, 90° trysku, čistič terasy, trysku 3 v 1.
BOSCH Aquatak 130 + Pistoľ 360° - nový vysokotlakový čistič
Predám úplne nový, originálne zabalený vysokotlakový čistič (wapku) Bosch Aquatak 130 spolu so sadou príslušenstva Pištoľ 360°. Výkon 1700 W, max. tlak 130 bar, prietok 380 l/h, dĺžka hadice 6 m, s kovovým čerpadlom. Garantujem bezchybný 100% stav, wapka je nová, ešte originálne zaplombovaná. Viac info cez email alebo na mobile, inzerát je platný do jeho zmazania. Pri vážnom záujme a serióznej dohode je možné poslať aj poštou. Karcher Parkside Gardena Gude Riwall Makita Extol Scheppach Al-ko Nilfisk Lavor Dewalt Powerplus Stanley Fieldmann Hecht Einhell Ryobi Dolmar Husqvarna Vysokotlakový čistič Bosch Universal Aquatak 130 zaisťuje rýchle, flexibilné a ľahké čistenie. Tryska Trio zvládne širokú škálu rôznych čistení, od záhradného nábytku po odkvap. Nastavenie ventilátora, rotácie a bodu sa zaoberá požiadavkami každej jednotlivej úlohy. Ušetrite čas pri čistení automobilov pomocou 450 ml vysokotlakovej trysky na čistiaci prostriedok. Predĺžená rukoväť a veľké kolesá ponúkajú väčšiu mobilitu a ľahké skladovanie. Vysokotlakový čistič s tichším čerpadlom ponúka ešte väčší komfort čistenia. Čistenie uľahčujú rýchle zasunovacie spojenia a skladovanie pištole počas práce. Čistiaca sada obsahuje predlžovaciu hadicu, 2× vysokotlakovú čistiacu trysku na čistiace prostriedky, handričku z mikrovlákna, 360° trysku a trysku 3 v 1.
NOVÉ-BOSCH UNIVERSAL AQUATAK 125 + HOME & CAR KIT
Predám ešte nerozbalený vysokotlakový čistič s príslušenstvom na umývanie auta BOSCH UNIVERSAL AQUATAK 125 + HOME & CAR KIT Cena-110
NOVÉ-BOSCH UNIVERSAL AQUATAK 125 + HOME & CAR KIT
Predám ešte nerozbalený vysokotlakový čistič s príslušenstvom na umývanie auta BOSCH UNIVERSAL AQUATAK 125 + HOME & CAR KIT Cena-100