inzercia, predaj, predám, bazár

Vyučený murár s dlhoročnou praxou ponúka svoje služby

Kategória: Brigády

Vyučený murár s dlhoročnou praxou ponúka svoje služby popri zamestnaní v Bratislave a blízkom okolí. Rekonštrukcie bytov, obklady, dlažby, sadrokartón, maľovanie, pokládka laminátových parkiet a iné práce podľa dohody.Prosim len seriózne ponuky.
Vyučený murár s dlhoročnou praxou ponúka svoje služby
Podobné inzeráty
praca
Dobry den. Hladam si neaku brigadu aj dlhodobo aj kazdy den vratanie vykendov pomoc domacnosti vypratavanie upratavanie prenasanie nabitkov a podobne.Taktiez aj na stavbe som vyuceny murar viem aj zateplovat ci sadrokarton atd. Ziar Nad Hronom a okolie cislo
Pomocný pracovník/ murár
Hľadá sa pomocný pracovník, alebo murár na demontáž a montáž okien a murárske práce. Jedná sa o prácu na cca týždeň. 6€/ hodina Nástup ihneď.
Pomocný pracovník
Zdravím. Ponúkam svoje pomocné práce v akomkoĺvek smere no preferujem stavebné práce, montáže či záhradné práce. Spoľahlivý prístup samozrejmosť . Bývam v Nitre mám 29 rokov a som vyučený mechanik strojov a zariadení. Práca na hodinu aj úkol po dohode
Hľadám posilu do tímu- upratovačka s praxou
Sme upratovacia firma a hľadáme do nášho tímu šikovnú a samostatnú ženu. Upratujeme domy, byty, firmy a iné. Potrpíme si na dokonale odvedej práci a čistote. Hľadáme výhradne ženu s praxou v tejto oblasti. Prosíme nevolajte nám pokiaľ ste neupratovala profesionálne, pretože sa nejedná o bežné upratovanie, ako ste možno zvyknutá doma. My si Vás vyskúšame a potom sa uvidí. Sídlime v Topoľčanoch. Cestuje sa aj po okolí. Plat 5€/v čistom vyplatené ihneď po práci. Pokiaľ budete šikovná budeme Vás často potrebovať a je tam možnosť aj zmluvy a dlhodobej spolupráce. Volajte : . Meno: Alexandra Matuláková Brilliant putity s.r.o.
Brigáda pre kaderníčku s praxou/neskôr možnosť TPP
Ponúkame možnosť privyrobenia si pre šikovnú kaderníčku s praxou, ktorá má zmysel pre detail, vlastnosti ako zodpovednosť, poctivosť, proklientsky prístup, perfekcionizmus. Nevyhnutné zručnosti: balayage, farbenie, tónovanie, melírovanie, strihy… Možnosť pracovať víkendy/cez týždeň, popri materskej dovolenke a pod. Miesto výkonu je centrum BB, Skuteckého ulica. Odmena dohodou na osobnom pohovore.
Hľadám slušnú upratovačku  s praxou - upratovanie kancelárIí
Práca pre šikovnú upratovačku Hľadám slušnú živnostníčku s praxou na upratovanie kancelárskych priestorov v Bratislave BUDOVA tower 115 NA Pribinova ulica.. Pracuje sa od 17-tej až 18-tej hod. Práca na 1,5 až 2hodiny denne od pondelka do piatku. Požadujem slušné a diskrétne vystupovanie, spoľahlivosť, bezúhonnosť , flexibilita, vysoké pracovné nasadenie a predošlé skúsenosti s upratovaním kancelárií. pedantnosť a zodpovedný prístup k práci Kladné referencie uvítam. Odmena 250 EUR brutto. Vašou náplňou práce bude: - upratovanie kancelárskych priestorov (upratovanie kancelárií a recepcie, utieranie prachu na stoloch, skrinkách, denné zberanie nečistôt z kobercov, vysávanie 1x do týždňa, naloženie/vyloženie riadu do/z umývačky, vynášanie smetí, práca s čistiacimi prostriedkami, denné čistenie presklených dverí v miestach okolo madiel a iné) UPREDNOSTNÍME ZÁUJEMCOV, KTORÍ HĽADAJÚ DLHODOBÉ UPLATNENIE A vedľajšiu PRÁCU NA MINIMÁLNE 1 ROK.