inzercia, predaj, predám, bazár

Vyživujúci koncentrát Optimals

Kategória: Zdravie a krása

Predám Vyživujúci koncentrát Optimals 34017(Oriflame) v originálnom balení.
Cena: 4,5 eur, bežná cena 12,9 eur.


Píšte na Telefónne číslo je vymyslené.

Originál text: Vyživujúci koncentrát na podporu účinku pleťového krému je ideálny na suchú a dehydrovanú pleť. Obsahuje vysokokoncentrované zloženie so zmesou švédskych prírodných ingrediencií a vitamínom E, ktoré sa výborne zmieša s pleťovým krémom a okamžite vyživí a vypne pleť. Na každodenné použitie alebo podľa potreby. Na všetky typy pleti.
Zložky:
CANOLA OIL, ISOPROPYL MYRISTATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, TOCOPHERYL ACETATE, CAMELINA SATIVA SEED OIL, ROSA CANINA FRUIT OIL, TOCOPHEROL, CITRIC ACID
O Optimals:
Naši vedci vybrali jedny z najúčinnejších rastlinných zložiek vyskytujúcich sa vo Švédsku, aby vytvorili na mieru šité produkty starostlivosti o pleť obsahujúce zmesi prírodných švédskych zložiek. Vyskúšajte nový rad Optimals!
15 ml
Vyživujúci koncentrát Optimals
Podobné inzeráty
Vyživujúci koncentrát Optimals
Predám Vyživujúci koncentrát Optimals 34017(Oriflame) v originálnom balení. Cena: 6 eur, bežná cena 12,9 eur. Poštovné pri dvoch kusoch vecí z mojej ponuky (hľadajte cez spu@) neplatíte. Píšte na Telefónne číslo je vymyslené. Originál text: Vyživujúci koncentrát na podporu účinku pleťového krému je ideálny na suchú a dehydrovanú pleť. Obsahuje vysokokoncentrované zloženie so zmesou švédskych prírodných ingrediencií a vitamínom E, ktoré sa výborne zmieša s pleťovým krémom a okamžite vyživí a vypne pleť. Na každodenné použitie alebo podľa potreby. Na všetky typy pleti. Zložky: CANOLA OIL, ISOPROPYL MYRISTATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, TOCOPHERYL ACETATE, CAMELINA SATIVA SEED OIL, ROSA CANINA FRUIT OIL, TOCOPHEROL, CITRIC ACID O Optimals: Naši vedci vybrali jedny z najúčinnejších rastlinných zložiek vyskytujúcich sa vo Švédsku, aby vytvorili na mieru šité produkty starostlivosti o pleť obsahujúce zmesi prírodných švédskych zložiek. Vyskúšajte nový rad Optimals! 15 ml
Vyživujúci koncentrát Optimals
Predám nový, nerozbalený Vyživujúci koncentrát Optimals (15 ml.) od Oriflame. Vyživujúci koncentrát na podporu účinku pleťového krému je ideálny na suchú a dehydrovanú pleť. Obsahuje vysokokoncentrované zloženie so zmesou švédskych prírodných ingrediencií a vitamínom E, ktoré sa výborne zmieša s pleťovým krémom a okamžite vyživí a vypne pleť. Na každodenné použitie alebo podľa potreby. Na všetky typy pleti. EXP.: 10/23 Cena: 2€ (predajná cena 12,90€). V prípade záujmu prosím píšte správu. Ďakujem.
Očný krém Optimals Even Out a Hydra Radiance
Predám nový, nerozbalený Očný krém Optimals Even Out (15 ml.) a Očný krém Optimals Hydra Radiance (15 ml.) od Oriflame. Očný krém Optimals Even Out: Ľahký, hydratačný očný krém ihneď rozjasňuje pokožku v okolí očí a vypĺňa ju hydratáciou. Obsahuje výťažky zo švédskych rastlín a vyváženú kombináciu vyživujúcich látok vrátane vitamínu C, kyseliny salicylovej z výťažku z túžobníka a technológie UniTone, ktoré pomáhajú redukovať tmavé kruhy pod očami a rozjasňovať okolie očí. Flavonoidy z rebríčka pomáhajú zjemňovať pokožku. EXP.: 12/23 Cena: 5€ (predajná cena 13,50€). Očný krém Optimals Hydra Radiance: Rozjasnite unavené očí vďaka vyváženej receptúre výživných látok. Tento hydratačný krém vyvinuli odborníci na výživu pleti. Vyživujúce látky a technológie prírodného pôvodu zmierňujú tmavé kruhy a vačky pod očami. Obsahuje taníny a fenolové kyseliny z chmeľu, ktoré upokojujú jemnú pokožku v okolí očí. Oceníte ľahkú textúru, ktorá pleť zanechá sviežu, hebkú a hydratovanú. EXP.: 08/25 Cena: 3€ (predajná cena 12€). V prípade záujmu prosím píšte správu. Ďakujem.
Hydratačný denný krém Optimals Hydra Radiance
Predám nový, nerozbalený Hydratačný denný krém na normálnu/zmiešanú pleť Optimals Hydra Radiance (50 ml.) od Oriflame. Pleťový krém Oriflame Optimals Hydra Radiance poskytne vašej tvári každý deň presne takú starostlivosť, akú si zaslúži. Vlastnosti: hĺbkovo vyživuje intenzívne hydratuje rýchlo sa vstrebáva EXP.: 03/24 Cena: 3€. V prípade záujmu prosím píšte správu. Ďakujem.
Hydratačný denný krém Optimals Hydra Radiance
Predám nový, nerozbalený Hydratačný denný krém na normálnu/zmiešanú pleť Optimals Hydra Radiance (50 ml.) od Oriflame. Pleťový krém Oriflame Optimals Hydra Radiance poskytne vašej tvári každý deň presne takú starostlivosť, akú si zaslúži. Vlastnosti: hĺbkovo vyživuje intenzívne hydratuje rýchlo sa vstrebáva EXP.: 03/24 Cena: 2,50€. V prípade záujmu prosím píšte správu. Ďakujem.
Denný krém Optimals Hydra Radiance
Predám úplne nový, nerozbalený denný krém Optimals Hydra Radiance. 50 ml Vhodný na suchú/ dehydrovanú pleť. Intenzívne vyživujúci denný krém upokojuje a hydratuje suchú, citlivú pleť. Obsahuje vitamíny E,C,B3, B5 a B6. Má osviežujúcu bohatú textúru, ktorá sa rýchlo vstrebáva a zanecháva pleť jemnú a chránenú. Cena: 5€ + poštovné