inzercia, predaj, predám, bazár

Vzdelávacia aktivita - Huby pdf

Kategória: Ostatné

#predam pdf Rastú huby
Súbor zaujímavostí a vzdelávacích aktivít k téme huby pre deti predškolského veku (18 strán)
Cena: 1€
V prípade záujmu poprosím správu, posielam obratom na mail.
Vzdelávacia aktivita - Huby pdf
Podobné inzeráty
Lumberg 0942 UEM 630, 0942 UEM 631, 0942 UEM 620
Predam nove moduly LioN-Link I/O Module 4 analogove vstupy 0(4)-20mA LioN-Link I/O Module 4 analogove vstupy 0-10V LioN-Link I/O Module 8 IN/4 I/O-Link IN (Universal)
Vzdelávací materiál pre deti Stromy, kríky, huby PDF
#predam pdf Stromy, kríky, huby Náučný materiál obsahuje: Ilustrácie stromov 7x,náučné kartičky húb 4x,strom a jeho zmeny počas roka, ihlicnate a listnaté stromy - rozdiel, životný cyklus stromu, opis stromu a kríku, pracovné listy.. ( 21 strán) Cena: 1€ V prípade záujmu poprosím správu.
Interaktívna vzdelávacia podložka - pianko 3v1 - sovička
Multifunkčná interaktívna vzdelávacia podložka s klavírom je vyrobená z farebného, ​​mäkkého a kvalitného materiálu. Perfektná ako pre deti od prvého okamihu života. Pripevnené farebné, mäkké hračky v žiarivých farbách a plastové hrkálky povzbudia každé batoľa, aby sa hralo, a navyše povzbudí zmysly a podporí motorický vývoj. Okrem toho je rohož vybavená klavírom, ktorý sa dá ľahko oddeliť a môže byť samostatnou hračkou. Klavír má okrem melódie prehrávanej stlačením klávesov klavíra aj 5 samostatných veselých melódií a 5 upokojujúcich uspávaniek. Tlačidla navyše svietia jemnými farebnými svetielkami podľa melódie. Klavír je napájaný tromi 1,5 V AA batériami (nie sú súčasťou). Hlasitosť zvukov je možné upraviť. Dieťa na ňom môže hrať 3 rôznymi spôsobmi: 1. Ležať na chrbte a hrať sa so zavesenými hračkami a kopať do klavíra 2. Ležať na bruchu a cvičiť svaly 3. Hrať sa po sediačky pri klavíri rozmery: podložka: 82 cm x 46 cm dĺžka obruče: cca 110 cm klavír 42 cm x 23 cm Mesiačik od začiatku nesvieti, zrejme tam bude zlý kontakt.
Fľaše na huby
Tvorím sklenené fľaše na huby ????. Veľkosť 0,7dcl a 4L. Huby na fľaši sú 3D vytvárované. Cena 0,7l =6e..a .4L = 14e
Sušené huby
Predám sušené huby,zbierane v lesoch pri Novej Sedlici. Huby sú pekné, čisté, voňavé.
Sušene huby
Predam sušene huby MIX 5L pohar 40€ cca 80% suchohríby a 20% dubaky, kozaky. Pohar 4L suchohríby 30€. Pohar 200g - 9€. Všetky huby úplne zdravučke 2022. Najlepšie osobný odber, po prevode na ucet poslem aj na dobierku