inzercia, predaj, predám, bazár

Vzdelávacia deka farma

Kategória: Hračky

Predám vzdelávaciu deku farmu. Pôvodná cena 47€. Predám za 10€.
Vzdelávacia deka farma
Podobné inzeráty
Fehn Peru 3D aktivity deka
Predám Fehn Peru 3D aktivity deka Aktivity deka s motívom lamy, 95 × 100 cm Roztomilá 3D deka s veselým motívom lamy. Vďaka niekoľkých prvkom, ktoré deka obsahuje, zaujme zmysly Vášho zlatíčka. Pestré farebné prevedenie a zrkadielko lákajú detské očká, hrkálka v tvare krúžku, naplneného farebnými guličkami, stimuluje sluch dieťatka. Hračky, ktoré aktivity deka obsahuje, sú odnímateľné. Deka disponuje aj hryzátkom. Vďaka použitým farbám je aktivity deka vhodná ako pre dievčatko, tak pre chlapčeka. Je zhotovená z príjemných, na dotyk mäkkých materiálov. Údržba: možné čistiť ručne. Rozmery a váha balenia: 86 × 58 × 26 cm, 2 kg.
Vzdelávacia podložka Lykke
Vzdelávacia podložka Lykke: 3v1 - edukačná podložka, suchý bazén, podložka bez príslušenstva tlmené farby podporujúce sústredenie dieťaťa kontrastný dizajn stimulujúci vývoj perfektné od prvého týždňa sada obsahuje: podložku, 2 oblúky, 3 interaktívne hračky, knihu, zrkadlo, 20 lôpt, vankúšik na ležanie na brušku výplň dokonale izoluje od zeme dodržiavanie európskych noriem ľahko sa skladá a prepravuje nastaviteľné čelenky ideálne ako darček Viac ako karimatka Lykke je riešenie 3 v 1 - príslušenstvo dostupné v súprave vám umožní použiť podložku ako suchý bazén, náučnú podložku alebo jednoducho podložku bez akéhokoľvek príslušenstva. Toľko možností, môžete si byť istí, že hračka po pár dňoch neomrzí. Je to tiež veľa príležitostí na rozvoj kreativity a ešte viac priestoru pre zábavu vďaka veľkej ploche! viac na Používaná miniláne, super stav, komplet príslušenstvo Bližšie info po telefóne Joolz bugaboo cybex tulimi caretero peg perego kinder craft
Hracia deka
Krásna vzdelávacia hracia deka a s hracím piánkom rozvíja detskú predstavivosť vďaka spoznávaní farieb a tvarov. Mäkká polstrovaná deka so sviežim dizajnom je ľahká a ľahko prenosná. Súčasťou deky je aj malý vankúšik. Pripojené piánko funguje v troch režimoch: prehráva hudbu alebo funguje ako klavír. Zavesené hračky: hrkajúce zvieratká a zrkadlo. Hrazdičky sa dajú odopnúť, rovnako tak ako hračky a piánko. Príjemný a mäkký materiál umožňuje pohodlné ležanie na brušku alebo chrbte a umožňuje slobodu pohybu vášho dieťaťa. Hracia deka poskytuje bezpečné a príjemné prostredie a stane sa obľúbeným miestom pre vaše dieťatko. Rozmery: džlka: cca 92 cm, šírka: cca 71 cm, výška: cca 35 cm. Vhodné pre deti od 3 mesiacov. Pôvodná cena 50€
PLAYMOBIL 6926 Country veľká konská farma NOVÉ
Predám úplne nový originálne zabalený Playmobil 6926 Velká konská farma. 6926 obsahuje: 1x PLAYMOBIL Country veľká konská farma, 358-dielna sada figúrok s návodom: 1 konská farma, 14 zvieratiek, 2 figúrky, 2 stajne a vela doplnkov. Osobný odber v BA alebo posielam poštou (cena postovneho 5,60€).
Hracia deka macko
Krásna vzdelávacia hracia deka s melódiou PlayTo s hrazdou rozvíja detskú predstavivosť vďaka poznávaniu farieb a tvarov. Hracia deka je v tvare medvedíka. Rozvíja zmysly hmatu, zraku aj sluchu vďaka šuštiacim a pohyblivým častiam. V labke medvedíka sa nachádza hrací modul, ktorý po stlačení hrá melódiu. Príjemný a mäkký materiál umožňuje pohodlné ležanie na brušku alebo chrbte a umožňuje slobodu pohybu Vášho dieťaťa. Bábätko tak môže získať bezpečný útulnejší priestor a motivuje k zdvíhaniu dieťatka. Hračky je možné z hrazdičky ľahko zložiť. Hračky je možné odopnúť a používať samostatne. Rozmery 90x75 cm. Výška 48 cm.
Vzdelávacia deka farma
Predám vzdelávaciu deku farmu. Pôvodná cena 47€. Predám za 25€.