inzercia, predaj, predám, bazár

wagner airless ProSpray 3.20 striekacie zariadenie , AIRLESS

Kategória: Ostatné

Predám striekacie zariadenie Wagner Airless ProSpray 3.20 je zariadenie vhodné pre striekanie menších plôch do 200m2 / denne.

Vhodné materiály : separačné roztoky, oleje, základné nátery, plnivá, farby na základe syntetických živíc, akrylové farby, latexové farby, emulzné farby.

Opodrúčaná veľkosť trysky: FineFinish 0,008"-0,014"

Profi striekanie dreva, kovov, oceľových konštrukcií, interiéru.

Stroj bol 2x použitý - stav nového stroja!!! Cena nového 2000 eur, teraz 1050 eur.
wagner , airless , pro spray ,
wagner airless ProSpray 3.20 striekacie zariadenie , AIRLESS
Podobné inzeráty
Maliarsky valcek Wagner Handi-Roller 550
Predam raz pouizity maliarsky valcek Wagner Wagner Handi-Roller 550. Sirka valca je 23cm. Valcek bol po pouziti detailne vycisteny a osetreny podla navodu. Zaruka je do 12/2023! Hlavnou špecialitou Wagner Handi-Roller je predovšetkým to, že má v sebe zabudovaný zásobník na farbu s objemom 550 ml, takže sa nebudete musieť neustále zohýbať k vedru, namáčať a utierať valček. Farba sa zo zásobníka do valčeka nanáša jednoducho zvnútra pomocou pumpičkového systému a vydrží tak na cca 5m2 steny. Navyše možno dĺžku násady predĺžiť až na 1,7 m, zvládnete teda natrieť takmer všetko bezpečne zo zeme. Technicke parametre: - Rýchla apliakácia farby, 15 metrov štvorcových za 12 minút - Praktický maliarsky valček so zásobníkom na farbu - Zásobník na farbu s objemom 550 ml - Pumpičkový systém dávkovania do valčeka - Teleskopickú rukoväť možno vysunúť až na 1,7 m - Šírka valčeka je 23 cm Cena 25€. Po dohode viem poslat postou, v ramci PP okresu viem doviezt. #Wagner #Handi-Roller 550
Predám nové airless - strojové striekacie zariadenie
Predám nove airless ( strojové ) bezvzdusne striekacie zariadenie na farbu a rôzne stavebné hmoty.. Určené predovšetkým na maľovanie veľkoformátových plôch, stien, striech, plechov, fasád, plotov. Týmto striekacím zariadením je možné nanášať rôzne druhy farieb, v ktorých sa nenachádzajú zrniečka. Vodou riediteľne farby, penetrácie syntetické, polyuretánové, epoxidové, protipožiarne, taktiež laky, moridlá a podobne. Prívod : 220v Výkon : 1800w Max. tlak:200 bar (regulovateľný) Max. prietok : 3,8l/min Váha stroja: 22kg Sada obsahuje : 1x stroj 1x pištoľ s filtrom 1x 10 m hadice 1x predĺženie na striekanie farby 1x tryska 517 1x sitko na precedenie farby 1 set náhradné tesnenia hl. hadice Manuál Zariadenie predvediem a zaškolím k užívaniu. Zabezpečujem taktiez opravu a servis strojov.
Graco Mark VII HD procontracor
Predám nové(zabalene) v záruke striekacie zariadenie airless Graco Mark VII HD procontractor,Striekacie zariadenie Mark VII HD je profesionálne, viacúčelové ľahké a výkonné zariadenie, určené pre airless striekanie stierok, lakov, plnidiel, akrylátových farieb, základných farieb, latexov, disperzií, epoxidov, bitúmenov, lepidiel, antikoróznych a vysokoviskóznych materiálov. Je veľmi vhodné aj pre antikorózne a protipožiarne nástreky konštrukcií, nádrží, striech a podobne.
Vysokotlakové striekacie zariadenie
Predám vysokotlakové striekacie zariadenie Wagner Leopard po oprave.vystriekane cca 30l farby. Vo výbornom stave. Cena 950eur.
Airless   zariadenie Wagner PP90  + 50 cm predlzenie
Predam skoro nove zariadenie pouzite 5x Wagner PP90 Skid jedna sa o profesionalne zariadenie plne funkcne kupovane toto leto v predajni cena noveho je 1280€ Zarucny list doklad samozrejmostou cena pevna len osobny odber 800€ k cene dodam aj predlzenie 50 cm v hodnote 90€ cena plati len tento tyzden
Tryska Wagner
Predám trysky Wagner jedna airlines a druhá je tiež wagner vysokotlakova cena dohodou