inzercia, predaj, predám, bazár

Warrior assault systems centurion chest rig

Kategória: Paintball

Warrior Assault Systems Centurion Chest Rig a Sumky

Cena nového Centuriona aj s Back Panelom od WAS ako na obrázku bola a aj je cez 220€

Aktuálne cena 160€

Chest rig bol použitý na približne 10tich Airsoft akciách a je aktuálne nevyužitý nakoľko mám inú vestu od WAS. Chestrig ani sumky nemajú žiadne známky poškodenia alebo používania.
Chest rig ma integrované sumky na 8x5,56 (M4, AR15) zásobníkov. Zmestia sa tam aj zásobníky na AK (7,62). Do vesty sa dajú vložiť aj panely s balistickou ochranou ako aj napodobeniny.

V prípade záujmu je k dispozícií aj v komplete so všetkými sumkami (bez vložky na vodu) za sumu 200€

V prípade rýchleho jednania viem ešte z ceny spustiť.


Sumky

Medium MOLLE Utility Pouch (Warrior)– Pôvodná cena 33€ aktuálne cena 25€

Medium Horizontal MOLLE Pouch (Warrior) – Pôvodná cena 33€ aktuálne cena 25€

Large Admin Panel (Warrior)(Aj s pistol mag pouch) – pôvodná cena 27€ aktuálne cena 20€

Large Horizontal MOLLE Pouch (BULLE UK) – Pôvodná cena 20€ aktuálne cena 10€

Condor Back-Panel Hydratation Pouch – Pôvodná cena cca 50€/70€ aktuálne cena 15€ (z hygienických dôvodou bez vložky na vodu)



Preferujem osobný odber Žilinský kraj. Alebo viem zaslať cez zásielkovňu.

Podobné ako: WAS, W.A.S., airsoft, paintball, taktické príslušenstvo.
Warrior assault systems centurion chest rig
Podobné inzeráty
Warrior assault systems centurion chest rig
Warrior Assault Systems Centurion Chest Rig a Sumky Cena nového Centuriona aj s Back Panelom od WAS ako na obrázku bola a aj je cez 220€ Aktuálne cena 160€ Chest rig bol použitý na približne 10tich Airsoft akciách a je aktuálne nevyužitý nakoľko mám inú vestu od WAS. Chestrig ani sumky nemajú žiadne známky poškodenia alebo používania. Chest rig ma integrované sumky na 8x5,56 (M4, AR15) zásobníkov. Zmestia sa tam aj zásobníky na AK (7,62). Do vesty sa dajú vložiť aj panely s balistickou ochranou ako aj napodobeniny. V prípade záujmu je k dispozícií aj v komplete so všetkými sumkami (bez vložky na vodu) za sumu 215€ V prípade rýchleho jednania viem ešte z ceny spustiť. Sumky Medium MOLLE Utility Pouch (Warrior)– Pôvodná cena 33€ aktuálne cena 25€ Medium Horizontal MOLLE Pouch (Warrior) – Pôvodná cena 33€ aktuálne cena 25€ Large Admin Panel (Warrior)(Aj s pistol mag pouch) – pôvodná cena 27€ aktuálne cena 20€ Large Horizontal MOLLE Pouch (BULLE UK) – Pôvodná cena 20€ aktuálne cena 10€ Condor Back-Panel Hydratation Pouch – Pôvodná cena cca 50€/70€ aktuálne cena 15€ (z hygienických dôvodou bez vložky na vodu) Preferujem osobný odber Žilinský kraj. Alebo viem zaslať cez zásielkovňu. Podobné ako: WAS, W.A.S., airsoft, paintball, taktické príslušenstvo.
Warrior assault systems centurion chest rig
Warrior Assault Systems Centurion Chest Rig a Sumky Cena nového Centuriona aj s Back Panelom od WAS ako na obrázku bola a aj je cez 220€ Aktuálne cena 160€ Chest rig bol použitý na približne 10tich Airsoft akciách a je aktuálne nevyužitý nakoľko mám inú vestu od WAS. Chestrig ani sumky nemajú žiadne známky poškodenia alebo používania. Chest rig ma integrované sumky na 8x5,56 (M4, AR15) zásobníkov. Zmestia sa tam aj zásobníky na AK (7,62). Do vesty sa dajú vložiť aj panely s balistickou ochranou ako aj napodobeniny. V prípade záujmu je k dispozícií aj v komplete so všetkými sumkami (bez vložky na vodu) za sumu 205€ V prípade rýchleho jednania viem ešte z ceny spustiť. Sumky Medium MOLLE Utility Pouch (Warrior)– Pôvodná cena 33€ aktuálne cena 25€ Medium Horizontal MOLLE Pouch (Warrior) – Pôvodná cena 33€ aktuálne cena 25€ Large Admin Panel (Warrior)(Aj s pistol mag pouch) – pôvodná cena 27€ aktuálne cena 20€ Large Horizontal MOLLE Pouch (BULLE UK) – Pôvodná cena 20€ aktuálne cena 10€ Condor Back-Panel Hydratation Pouch – Pôvodná cena cca 50€/70€ aktuálne cena 15€ (z hygienických dôvodou bez vložky na vodu) Preferujem osobný odber Žilinský kraj. Alebo viem zaslať cez zásielkovňu. Podobné ako: WAS, W.A.S., airsoft, paintball, taktické príslušenstvo.
Hľadám Warrior Assault Systems, 5.11 tactical a iné...
Hľadám niektoré z týchto vecí: Warrior Assault Systems DCS Multicam / Black Warrior Assault Systems Recon Multicam / Black Warrior Assault Systems Batoh Pegasus Multicam / Black Warrior Assault Systems Sumky Multicam / black Batohy 5.11 Tactical Multicam / Black Strelecké tašky Helikon Multicam Prípadne iné vybavenie značiek : Warrior Assault Systems, Helikon, 5.11 Tactical buď v Multicame alebo čiernej. Prípadné ponuky prosím zasielať na mail 46robo46@ spolu s cenou a fotkami. Ďakujem.
wariror assault systems falcon chest rig
predam tento zanovny chest rig(100Euro) + dangler pouch(50Euro) , predam aj po castiach udrzi 8 m4/ak zasobnikov + ine utility pouche wariror assault systems , chest rig
Chest Rig
Mám na predaj tento chest rig ruskej výroby Jedna sa o gear craft gc-bss-mk1 , tento chest rig sa taktiež objavil v populárnej hre Escape From Tarkov Chest rig ma aj protišokovu vložku mám ho vo farbe multicam Dá sa skvelo prispôsobiť postave tela čiže nieje problém ak je niekto väčší je dovezený z Ruska (viem predložiť aj dokumenty a potvrdenie o kupé ) Foto ilustračné !!! Stav ako nový mal som ho na sebe dokopy na 3 akciách pri vážnom zaujme som ochotný poslať viacero fotiek Cenu si predstavujem nejakých 200€ keďže je to rarita a je jediný na Slovensku Pri rýchlom jednaní som otvorený dohode
Plate carrier, Balistické pláty, Chest rig, HSGI, Warrior
Plate carrier + 2x balistický plát (výradový) + 2x výstelka pod pláty - 150,00 EUR Chest rig - 30,00 EUR HSGI Costa leg Rig - 50,00 EUR HSGI Sumky - 10,00 EUR Sumky rôzne - 5,00 EUR Preferujem osobný odber v BA. Ak nedvíham, napíšte správu a ozvem sa. Pozrite aj iné moje inzeráty.