inzercia, predaj, predám, bazár

Weeride Safefront Deluxe

Kategória: Sedačky na bicykel

Predám detskú cyklosedačku zn. WeeRide Safefront Deluxe (čierno-hnedá)
Sedačka je nepoužívaná, zabalená v pôvodnej krabici. Dôvod predaja – výhra v tombole.

Detská sedačka na bicykel WeeRide SafeFront je vhodná na väčšinu bicyklov a pripevní sa k nezávisle namontovanej nosnej konzole.
Oproti iným sedačkám, ktoré sa montujú na predný rám pod riadidlá, ocení jazdec jedinečné rozloženie váhy dieťaťa „do ťažiska“ bicykla, čo napomáha stabilite a umožní ďaleko lepšie manévrovanie aj na nerovnom teréne.
Sedačka je navrhnutá pre deti vo veku od 9 mesiacov do 4 rokov, a vážiace do 15 kg,
Unikátny dizajn s predným pultíkom pre najvyšší komfort dieťaťa (opierka na ruky, hlavu, či pripnutie obľúbenej hračky, alebo fľaše)

Weeride Safefront Deluxe
Podobné inzeráty
WeeRide Safefront Deluxe
Predám detskú cyklosedačku zn. WeeRide Safefront Deluxe (čierno-hnedá) Sedačka je nepoužívaná, zabalená v pôvodnej krabici. Dôvod predaja – výhra v tombole. Detská sedačka na bicykel WeeRide SafeFront je vhodná na väčšinu bicyklov a pripevní sa k nezávisle namontovanej nosnej konzole. Oproti iným sedačkám, ktoré sa montujú na predný rám pod riadidlá, ocení jazdec jedinečné rozloženie váhy dieťaťa „do ťažiska“ bicykla, čo napomáha stabilite a umožní ďaleko lepšie manévrovanie aj na nerovnom teréne. Sedačka je navrhnutá pre deti vo veku od 9 mesiacov do 4 rokov, a vážiace do 15 kg, Unikátny dizajn s predným pultíkom pre najvyšší komfort dieťaťa (opierka na ruky, hlavu, či pripnutie obľúbenej hračky, alebo fľaše)
Predná sedačka na bicykel s operadlom v predu  od 1 do 4 rok
Predám ako novú sedačku na bicykel WeeRide Safefront Deluxe Brown Od 1 do 4 rokov. Vo veľmi dobrom stave, nepoškodená a málo používaná. cca do 15 krát jazdená. Operadlo v predu celkom dobre slúži aj na to, keď dieťa zaspí. Predávam za 75€ Pôvodná cena 119€ a aktuálne sa dá kúpiť za 129€ Odkaz na muziker Na dobierku posielam iba ak kupujúci zaplatí dopredu na môj účet cenu dobierky. Uprednostňujem osobný odber v Piešťanoch poprípade v Bratislave.
Weeride
WeeRide Safefront Detská sedačka určená na montáž pred jazdca, ktorá je odporúčaná pre deti vo veku od 1 do 4 rokov a využíva patentovanú tyč, ktorá prenáša všetku hmotnosť do stredu bicykla a nie do jeho prednej časti ako v prípade väčšiny sedačiek, pričom tiež nevyžaduje žiadne upevnenie k riadidlám a zlepšuje tak celkové ovládanie. Okrem toho má aj vyššie bočné steny pre zvýšenú stabilitu dieťata, opierku hlavy, pridaný popruh pod tyčou pre zvýšenú stabilitu sedačky, 5-bodový bezpečnostný pás, a uzavreté pohyblivé opierky na nohy s prídavnými popruhmi. Sedačku je možné jednoduchu a rýchlo upevniť (montáž nezaberie viac ako 20 minút), pričom môže byť odstránená v priebehu niekoľkých sekúnd pre sólo jazdu. Je vhodná pre všetky bicykle vrátane bicyklov s nadrozmernými tyčami a plným odpružením 16 ''+ (okrem bicyklov so zníženými riadidlami), a dodáva sa s vlastnou tyčou.Len osobný odber.
WeeRide SF DELUXE predná sedačka na bicykel
Predám prednú sedačku na bicykel WeeRide deluxe. Nepoužívanú.Je úplne nová, len vyskúšaná. ( nevyhovuje ergonómii môjho bicykla…)
WeeRide detská sedačka na bycikel
Ponúkame na predaj sedačku WeeRide.
cyklo sedacka POLISPORT Wallaby Deluxe
POLISPORT Wallaby Deluxe, je polohovatelna a cela vypolstrovana, stav vyborny, mame 2 kusy, sme z Malinova link: