inzercia, predaj, predám, bazár

WIFI ROUTER ASUS RT-AC51

Kategória: Ostatné - biela

Skladný a štýlový WiFi router ASUS RT-AC51 je zárukou kvality a bez kompromisov. Funguje na báze WiFi 5, vysielanie je typu Dual-Band, teda dvojpásmové. Má 4 externé antény. Medzi praktické DHCP funkcie tohto kúska sa radí funkcionalita DHCP Client List. Rýchlosť pripojenia dosahuje až 733 Mb/s a ak pripojíte zariadenie káblom cez LAN port, tak až 100 Mbit.
Súčasťou WiFi routera sú štandardy 802.11a (5GHz), 802.11b (2,4GHz), 802.11g (2,4GHz), 802.11n a 802.11ac
Rýchlosť pripojenia dosahuje až 733 Mb/s
Šifrované prenášanie dát
Funkcia prístupového bodu umožňuje pokryť celú domácnosť signálom WiFi.
Rýchle a ľahké nastavenie routera.
Rodičovská kontrola iste príde vhod starostlivým rodičom
QoS obstaráva ničím nerušený tok dát v sieti
Periférie ľahko pripojíte pomocou UPnP
Funkcia DMZ sa stará o špičkové zabezpečenie ve vytvoriť Guest Zone na ochranu siete
Počet externých antén: 4
Pokročilé šifrovanie pre bezpečné surfovanie s routerom ASUS RT-AC51.
Používaný cca rok. Vo výbornom stave ako novy.
WIFI ROUTER ASUS RT-AC51
Podobné inzeráty
Wifi router
Predám wifi router Mi Router 4A
Predaj Wifi router  HUAWEI 4G nový
Predám nový wifi router značky HUAWEI 4G Router.
Asus RT-N10E Router
Asus RT-N10E Router - Wireless-N150
WiFi zásuvkový termostat KW3
Zásuvkový WiFi termostat KW3 - k dispozícii 6ks Slúži pre automatické spínanie a vypínanie pripojeného infrapanelu podľa nastavenej teploty pomocou aplikácie Smart Life. Zásuvkový termostat KW3 možno pomocou WiFi spárovať s Vašim mobilným telefónom a pomocou APP Smart Life zapínať / vypínať, regulovať teplotu alebo nastaviť teplotný program pre pripojený vykurovací systém. Tento zásuvkový WiFi termostat je vhodný pre vzdialené ovládanie našich infrapanelov. V mobilnej aplikácii si môžete pomenovať jednotlivé miestnosti, aby ste vždy presne vedeli, akú v nich máte nastavenú teplotu. K aplikácii je možné pripojiť neobmedzený počet WiFi termostatov a ovládať ich môže každý, komu udelíte v aplikácii prístup. Technické parametre: Napájanie: AC 220-240V Typ termostatu: WiFi Bezdrôtový standart: IEEE 802.11b / g / n Rozsah kmitočtov: 2.412 - 2.484 GHz Zabezpečovací mechanizmus: WEP / WPA-PSK / WPA2-PSK Typ šifrovania: WEP / TKIP / AES Príkon úsporného režimu:
WiFi router LTE MODEM HUAWEI B310
Predám WiFi router LTE MODEM HUAWEI B310 Model: B310s - 22 Cena nového sa pohybuje okolo 50€+ Naša cena: 20€ Osobný odber Poprad a okolie
WiFi router
Ponúkam funkčný, už nevyužívaný WiFi router od TP-Link. Nájdem k nemu aj krabicu a všetko príslušenstvo, ak bude potrebné.