inzercia, predaj, predám, bazár

WMM wrap - šatka na nosenie dieťaťa

Kategória: Nosiče

Elasticka super satka na nosenie deti od narodenia do cca 9 mesiacov (3.6-15.9kg).

Viac info napr tu: 39.90 €

Iba osobny odber Petrzalka. Iba mail
WMM wrap - šatka na nosenie dieťaťa
Podobné inzeráty
Šatka na nosenie detí JE PORTE MON BÉBÉ Love Radius
Predám exkluzívnu hybridnú šatku na nosenie detí v šedej farbe značky JE PORTE MON BÉBÉ. Babyšatka je určená pre deti od 2,5 kg do 14 kg/od narodenia do 3 rokov. Šatka je po jednom dieťati, bez poškodení. Pôvodná cena 68€. Pohodlná, variabilná a štýlová. So šatkou JPMBB urobíte jeden úväz pred vložením dieťaťa do šatky. Dieťa môžete nosiť v rôznych polohách – na bruchu, na boku, na chrbte bez toho, že by ste museli rozväzovať šatku rešpektujúc vek dieťaťa a jeho potreby. Šatka Je Porte Mon Bébé je jediný hybrid - spĺňa vlastnosti elastickej aj tkanej šatky. Je ideálna aj pre bezplienkovú komunikačnú metódu. 1. Dieťa do šatky vkladáte a vyberáte z nej bez nutnosti rozviazania úväzu 2. Jeden úväz, rozmanité polohy 3. Rešpektuje fyziológiu dieťaťa 4. Pohodlné nosenie Ponúka optimálne a prispôsobiteľné rozloženie ťažiska na pleciach, chrbte a boku. 5. Exkluzívna inovovaná látka Šatka predstavuje hybrid medzi tkanou a elastickou šatkou. Zatiaľ čo väčšina elastických šatiek nevydrží, keď dieťa rastie, šatky JPMBB sa ani po čase nevyťahajú. 6. Novinka na zozname želaní rodičov Prínos pre dieťa Nosenie dieťaťa podporuje pohybový, poznávací a citový vývoj. Keď je dieťa nosené, jeho svaly sú uvoľnené, trávenie je ľahšie a takto sa zmierňuje reflux a dojčenské koliky. Držanie dieťaťa v šatke v blízkosti matkinho tela pomáha dieťaťu regulovať teplotu a tlkot srdca. Pocit hojdania pomáha dieťaťu pokojnejšie spať a zaspávať. Dieťa je pokojnejšie a menej plače, pretože rodičia môžu rýchlo reagovať na jeho potreby. Šatka na nosenie detí JPMBB poskytuje oporu, bezpečie a pomáha novorodencom cítiť sa sebaisto a aktívne. Rozmer: 5 x 0,7 m
Boba nosič detí / šatka Wrap Bamboo Light grey
Použité párkrát, vypraté, výborný stav Dnes ceny od 55€, my sme kupovali za 50€ Šatka Boba Wrap Bamboo je ideálna na nosenie detí od narodenia do 18 mesiacov (15 kg). Svetlá francúzska šedá = neutrálna farba sa bude skvele kombinovať s tým, čo máte na sebe. jemný mäkký materiál = bambusová zmes šatka si jednoducho obviažete okolo tela a zakaždým perfektne sadne ak šatku používate správne, nie je žiadna potreba minimálnej hmotnosti bábätka, aby ste mohli šatku používať pretože obsahuje 5% spandex, nemusíte pri viazaní nechávať žiadny voľný priestor pre bábätko šatka by mala priliehať na telo, ale neškrtiť látka sa bábätku pekne prispôsobí ako bude dieťa rásť, viazanie môžete upravovať a prispôsobovať veľkosti dieťaťa pri nosení máte voľné ruky, umožňuje dojčenie, je silní a trvanliví na rozdiel od iných šatiek bábätko v šatke neklesá a neprehýba sa šatka môžete nosiť celý deň – doma aj vonku možnosť prať v práčke na nižších stupňoch Materiál: 66,5% bambus, 28,5% jemný froté materiál, 5% spandex Rozmery: dĺžka 4,5 m, šírka 48 cm Zobraziť menej
Predám šatku Osha
Predám šatku Rosslyn Queen's Cross Baby Wrap Krásna Oscha. Táto šatka sa už nevyrába. Úplne nová, opraná raz na 30° v jemnom denkmite. Luxusné zloženie: čistý bambus a organická bavlna, takže je super v každom ročnom období :) Pred opraním tuším 250g/m2 Raz naviazaná. Retail: 165€. Predám za 100€. Pri rýchlom jednaní dohoda možná. Možnosť kúpiť na splátky. Rosslyn Queen's Cross Baby Wrap Soft pinks fades through rich to light tones on this stunning pure bamboo and organic combed cotton wrap, as a black welt boldly showcases our Mackinthosh inspired design. Thick, with a good balance of grip and glide this is a wonderful toddlerworthy wrap. Breathable and cushy with a hint of shimmer this wrap is great for all seasons and will soften a quickly with wear to become soft enough for tiny ones too. Pre viac info mi napíšte správu.. Predávam ju, pretože ju nevyužijeme a je škoda, aby stála táto kráska v skrini, možno čaká práve na vás :)
Baby šatka na nosenie od narodenia
Predám baby šatku na nosenie detí zn je porte mon bébé Ako nová, použitá 2 krát. Šatka je šedo-hnedej farby s ružovým vreckom vpredu. Veľmi ľahko sa viaže aj neskúseným mamičkám. pôvodná cena bola 65e originál popis : Pohodlná, variabilná a štýlová. So šatkou JPMBB urobíte jeden úväz pred vložením dieťaťa do šatky. Dieťa môžete nosiť v rôznych polohách – na bruchu, na boku, na chrbte bez toho, že by ste museli rozväzovať šatku rešpektujúc vek dieťaťa a jeho potreby. Šatka Je Porte Mon Bébé je jediný hybrid - spĺňa vlastnosti elastickej aj tkanej šatky. Je ideálna aj pre bezplienkovú komunikačnú metódu. Šatka je vyrobená bez kompromisov ovplyvňujúcich bezpečnosť a dostatočnú oporu chrbta pri polohovaní, pretože šatky JPMBB majú exkluzívny úplet vyvinutý za účelom správneho nosenia dieťaťa. Malý podiel špecifického typu elastanu (5%) je vtkaný do bavlny jedinečným spôsobom a hustotou. Šatka predstavuje hybrid medzi tkanou a elastickou šatkou. Zatiaľ čo väčšina elastických šatiek nevydrží, keď dieťa rastie, šatky JPMBB sa ani po čase nevyťahajú.
Nový nosič Liliputi lili-tai moonlight
Nový nepoužitý nosič aj s 2r zárukou a dokladom o kúpe. Šatkový nosič Lili-tai je modernou verziou tradicionálneho nosiča Mei-tai. Vyrába sa z látky pevnej šatky Liliputi, ktorá je tkaná diamantovou väzbou, je vyrobená z biobavlny prémiovej kvality s certifikátom GOTS. Dokonale obopína telo dieťaťa a podopiera jeho chrbát v každom bode. Má plynule nastaviteľnú šírku aj výšku, preto rastie spolu s dieťaťom a zabezpečuje pre neho vždy optimálnu fyziologickú polohu. Dá sa v ňom nosiť vpredu aj na chrbte už niekoľko týždňov po narodení dieťaťa – v závislosti od jeho veľkosti – pohodlne a pravidelne do cca. 15 kg, ale príležitostne aj do 2 rokov. Nosenie na chrbte je možné s dieťaťom, ktoré má už stabilné držanie tela. Pohodlné nosenie pre rodičov zabezpečuje mäkko polstrovaný bedrový pás a široké ramenné popruhy, ktoré sú dosť dlhé aj pre väčších oteckov či starých rodičov. Ako nosiť v Lili-tai? Nosenie vpredu Lili-tai je vhodný na nosenie dieťaťa vpredu po uplynutí šestonedelia (cca. od konfekčnej veľkosti 62) až do váhy 15 kg. Nosenie na chrbte Lili-tai je vhodný na nosenie na chrbte pre dieťa so stabilným držaním tela. Dbajte na to, aby počas nosenia na chrbte bola hlavička dieťaťa vždy úplne voľná, nosič nastavte vždy podľa tohto kritéria. (Počas nosenia vpredu môže výška chrbtovej opierky spotrebovať viac látky kvôli krivkám nosiacej osoby, preto je možné, že pred uviazaním na chrbát by ste ju mali skrátiť.) Kapucňa Pomocou kapucne sa dá fixovať hlavička dieťaťa, keď zaspí. Kapucňa sa dá pripevniť na ramenné popruhy jednoduchou slučkou. Nosič, ktorý rastie spolu s Vašim dieťaťom! Nosenie vpredu aj na chrbte Vhodný od novorodeneckého veku do cca. 15 kg Nastaviteľná šírka aj výška chrbtovej opierky Zabezpečuje optimálnu fyziologickú polohu počas nosenia Pohodlný, polstrovaný bedrový pás Široké ramenné popruhy pre dokonalé rozloženie váhy, kapucňa Materiál: 100 % biobavlna s certifikátom GOTS, látka tkaná diamantovou väzbou Jednoduché používanie, ľahká manipulácia Dá sa prať v pračke, aj žehliť Podrobný návod na viazanie Praktické príklady, kedy nosič NAOZAJ využijete Bábätko do 6 mesiacov: nosič vám ušetrí veľa energie a cenného času, ktorý môžete tráviť pokojnejšie a efektívnejšie.
Wuti wrap nosiaca šatka
Hybridná šatka. Je obojsmerná (pozdĺžne a priečne) naťahovacia. Kombinuje výhody oboch tkanín a pružného materiálu. To je ideálne pre prvých deväť mesiacov života dieťaťa. Inovatívna použitá sieťová látka zachováva a nemení tvar šatke pod hmotnosťou dieťaťa. Veľkoryso dlhá a široká šatka so zúženými koncami umožňuje užívateľovi nastaviť šatku podľa toho ako dieťa rastie. Testované a bezpečné pre deti s hmotnosťou 3,6 až 15,9 kg. Pletené puzdro, ktoré môže byť použité ako šikovná taška na voľný deň. Možno prať v práčke na 40 °C. Šatka na nosenie detí je vhodné pre deti s váhou od 3,6 kg do 15,9 kg.