inzercia, predaj, predám, bazár

Wolfie - chodiaca osobnosť, pokoj a prívetivosť

Kategória: Mačky

Chudák Wolfie bol "majiteľom" odsúdený na veľmi zlý koniec. Bol vynesený ďaleko od obytných oblastí, ďaleko od ľudí a akejkoľvek šance na prežitie. Odniesli ho kilometre do lesov, v mraze a zime. Chodievajú tam len chalupári, aj to len výnimočne. Mal šťastie...bol to zázrak. Inak by skončil veľmi, veľmi zle. Sme šťastní, že sa dostal k nám a že sme mu mohli pomôcť.
Wolfie je jemné zviera, citlivá duša, pokojný a rozumný parťák. Má v sebe takú zvláštnu hĺbku. Možno práve kvôli nej bola jeho záchrana taká…iná. Svojim spôsobom ľahká, zároveň však veľmi ťažká. Celé to okolie a predstava jeho budúcnosti…ako zlý film. No záver príbehu bude iný, napíšete ho vy a my vám budeme naveky vďační za špeci dobrý domov pre tohto nádherného, mladého gentlemana.
Wolfie je kastrovaný, vakcinovaný, odčervovaný, testovaný, čipovaný.
V prípade záujmu píšte iba sms alebo mail bystricka.macacaren@
Viac info o príbehu:
Wolfie - chodiaca osobnosť, pokoj a prívetivosť
Podobné inzeráty
Mainská mývalia - maine coon - MCO - dospelá mačička
Dobrý deň prajem. S ťažkým srdcom hľadám domov našej mačacej kráľovnej. Volá sa HONEY bude mať tento rok 13 rokov. HONEY je mačička s rodokmeňom, má už svoj vek no je to stále zdravá mačička. Honey ja čipovaná, má i pas. Dôvod, prečo jej hľadáme nového majiteľa je ten, že jej zomrel majiteľ u ktorého bývala a u nás si nesadla s ostatnými mačičkami ani mojím malým synom. Skúšali sme to, aby si dožila život u nás. No nemá svoj pokoj, je stále otravovaná mojimi mladšími mačkami. A nerozumie si ani s malými deťmi (vrčí na nich). Proste potrebuje len láskavého človeka ktorý sa jej bude venovať, potrebuje svoj pokoj. Ako každý dôchodca. Rada by som ju darovala do skúsených rúk, niekomu kto už nejakú mačičku niekedy mal. Honey vyžaduje pokoj, kľudný domov, kde si dožije krásny, mačací dôchodok. Preto by bol najlepší domov tam, kde nie sú malé deti ani iné mladé mačičky, no myslím že s jednou mačkou alebo kocúrom by kľudne mohla byť, no hlavne nech to nie nejaké mladé, divoké mačiatko. Je to naozaj krásna, luxusná mačička a nový domov jej hľadám s ťažkým srdcom. Nie je vôbec konfliktná neublíži, ale stále je nervozna, nepokojná. Honey nemala nikdy nejaké vážne zdravotné problémy, vždy bola v dobrom zdravotnom stave. Dobre sa o ňu starali. Pre viac info ma prosím najprv kontaktuje mailom, rada zodpoviem na všetky Vaše otázky. Prosím aby mi volali písali len naozaj vážni záujemcovia a nie nejaký špekulanti. Ďakujem.
Honey - jemnučký anjelik v mačacom kožúšku
Haňula je superzlatá, je ako jemný závan jarného vetríka, ako kvapka rosy na kvetine, je to chodiaca vatička. Je ľahučká, maličká, drobná. Máte chuť strčiť si ju do vrecka a chrániť pred celým svetom. Preto spúšťame akciu “Zázrak pre Haňulu” a dúfame, že žiadne dožívanie v depozite sa nebude konať, ale nájde si milujúcu rodinu. Je naozaj jemnulilinká, taký domov si aj hľadá. Rada sa mojká, mazná, aj sa pohrá, ale potrebuje k sebe ladiacu dušu. Žiadnu hlučnú domácnosť. Keďže mala nejakú zdravotnú históriu, ktorá síce pominula ale nemáme ju úplne objasnenú (v papuľke jej rástol útvar, ktorý sa aj sám zmenšil a zmizol), hľadáme niekoho čo to chápe a rozumie. Chceme zostať v kontakte, chceme o nej vedieť a chceme sa podieľať na riešení problému, ak nebodaj a náhodou nejaký vyskočí. Je to skutočne anjelik v mačacom kožúšku. Haňula je kastrovaná, vakcinovaná, odčervovaná, testovaná, čipovaná. V prípade záujmu píšte iba sms alebo mail bystricka.macacaren@ Viac info:
1/2 Mainská mývalia mačka (Maine Coon)
Ponúkam na predaj krásne polovičné Maine Coon mačiatka, ktoré majú cca 6 týždňov, sú odčervené. 1. kocúrik, familiárne ho zatiaľ volám ‘Pán profesor’, ale je otvorený hocijakému inému doživotnému oslovovaniu. Naučený je na mačací záchod a je čistotný aj napriek tomu, že vyzerá ako malá chodiaca chlpatá guľa. Tiež je veľmi prítulný, mojkavý, tichý a super rozkošný. Kocúrik je pripravený ísť do sveta, tzn. odber možný ihneď. Cena 130,-€, prípadne určite možná dohoda. 2. je tiež kocúrik, u neho je otázne, či prebral otcov gén dlhosrstosti ako jeho brat, to sa uvidí až časom. Jednoznačne, ale nebude ako obyčajná ‘mačka’. Naučený je na mačací záchod a je čistotný. Tiež je prítulný, mojkavý, tichý, ale zároveň živý a hravý. Cena 30€, prípadne možná dohoda. Mačiatka sú pripravené ísť do sveta, tzn. odber možný ihneď. Ako bonus viem vybaviť aj ich dovoz do určitých častí SR.
Kto si trúfne...? :)
Ponúkam na adopciu mladú mačičku (nar. február 2021). Kiwi je korytnačinová tigrinka (tortie tabby) – to znamená, že jej tigrovaný kožúšok má ryšavý melír :) Táto mačička je tvrdý oriešok :) Spočiatku je bojazlivá a nejaký čas ani nepostrehnete, že nejakú mačku máte. Všetko bude robiť tajne – jesť aj chodiť vzorne na wc len vo Vašej neprítomnosti, alebo keď budete spať. Až keď si na svojich ľudí úplne zvykne, bude z úkrytu vyliezať aj na pohladenie. Treba pri nej byť iniciatívny a chodiť sa jej prihovárať, ideálne je ju mať na začiatku zavretú v malej izbe so všetkými jej potrebami, bez úkrytu, aby sa socializovala pravidelným kŕmením. Takýmto spôsobom by si na svojich ľudí zvykla a neskôr by už mohla byť ideálna mačka domáca. Jej príbeh je taký, že bola registrovaná vonku pred bytovkou ešte ako malé mačiatko, ktoré bolo plaché. Mladý pár ho prikrmoval, mačička vyrástla a začala byť prítulná, tak ju vzali do dočasnej opatery. Tam sa jej osobnosť krásne rozvinula, bola veľmi prítulná a hravá, spokojná. Rada pozerala TV, spala na gauči so svojimi ľuďmi, hrala sa s myškami. Avšak začali sa nezhody a bitky s ich domácimi mačičkami, Kiwi sa stiahla, uzavrela do seba, takže musela ísť do inej dočasky. Ocenila by domácnosť bez iných mačiek. Momentálne je v dočaske s kocúrikom, s ktorým sa síce zahrá a nemajú problémy, ale Kiwi je bohužiaľ skoro stále schovaná pod gaučom. Kastrovaná, odčervená, fiv/felv negatívna. Vakcináciu + čipovanie odporúčam až keď sa usadí v novom domove. Stravuje sa Granulami Applaws a konzervami Animonda. 100% hyg. návyk a tiež používa škrabadlo. Interiér, okná zabezp. sieťkami (proti pádu/strate). Adopčná zmluva s poplatkom (40€). Bratislava – v prípade seriózneho záujmu dovoz možný. Píšte: messenger: Sandra Sendi Kabátová whatsapp: e-mail: sendi.coco@
ako voňavá a výrazná káva s krémou :)
Ponúkam na adopciu krásnu mladú mačičku (nar. 8.4.2020), ktorá by už rada zakotvila v tom správnom "forever home" :) Tinuška bola adoptovaná z útulku mladým párom, ktorý ale veľa cestoval kvôli práci, čo Tinka neznášala moc dobre. Vyvrcholilo to sťahovaním za oceán, ktoré však tiež nebude trvalé a mačička by, naopak, nejaké trvalé miestečko ocenila. Tina je väčšia mačička atletickej postavy, je dlhá a svalnatá, elegantná ako jaguár. Jej korytnačinová srsť pripomína čerstvo spravené esspresso s krémou na povrchu hladiny. Povahou je to sebavedomá, spoločenská mačka, ktorá je kamarátka s každým. Nie je príliš aktívna, ale zato "pohybovo nadaná" - vyhľadáva vysoké miesta a s obľubou využíva všetky police a skrine na predvádzanie svojich ladných pohybov. Celkom určite ju to neodnaučíte, keďže sa tak rada díva na svet z výšky, a bolo by to aj škoda ;) Nerobí to z povýšenosti, ale skôr zo zvedavosti a preto, že si výskoky užíva. Tinke sa páči tenký prúdik pustenej vodičky - naň sa dokáže dívať a loviť ho aj hodinu. A laser, priatelia, ten tiež...ale úplne najsamviac miluje aportovanie! Zaváraciu gumičku jej môžete hádzať donekonečna a ešte ďalej. Vrhne sa za ňou bezhlavo, uloví ju a v papuľke ju nesie pomaličky, hrdo až ku Vám. V predchádzajúcom domove jej robila spoločnosť mačička (už v novom domove). Ocenila by parťáka na hry a svojich ludí. Táto kráska sa nerada nosí na rukách a keď sa chce maznošiť, sama si príde a uloží sa na vás. Aj to však odtiaľ potiaľ - je si vedomá, že nikomu nič nedlží a je to slobodná osobnosť. Nehanbí sa zasyčať, keď má dosť, prejaví nesúhlas - nie je teda vhodná k malým deťom. Naopak, je vhodná k inej mačičke alebo psovi, nezľakne sa ani väčších, rozumnejších detí alebo viacerých členov domácnosti. Tinu ponúkam do interiéru so zabezpečenými oknami sieťkou (proti pádu/strate). Je odčervená, zaočkovaná, kastrovaná, začipovaná a FIV/FeLV negatívna. Naučená na WC a škrabadlo. Adopčná zmluva s poplatkom (40€). Bratislava - nezáväzná návšteva vítaná! Píšte: messenger Sandra Sendi Kabátová whatsapp e-mail sendi.coco@
Exotická kráska MUFFIN hľadá domov
Vek: približne 1,5 roka FIV a FeLV negatívna, odčervená, očkovaná, čipovaná a kastrovaná. Muffin je exotická princezná s hebkým dymovým kožúškom, ktorá je síce drobná, ale o to väčšia je jej osobnosť a túžba získať si pozornosť a dotyk človeka. Je veľmi spoločenská a miluje ľudí, no ocení ľudského spoločníka, ktorý bude ctiť jej slobodu. A keď zazrie hračku, z elegantnej dámy sa opäť zmení na hravé mačiatko. Oslovila vás? Ozvite sa nám na náš FB messenger Robin Slovensko, emailovú adresu martina@ alebo na naše mačacie číslo (+421) . Radi vám o nej povieme viac.