inzercia, predaj, predám, bazár

Wooden Village - Myjava

Kategória: Nové projekty

Novo chystaný projekt Wooden Village - Myjava už čoskoro...

Drevodom z CLT vo viacerých prevedeniach od 229.900,- eur + 400 m2 pozemok.

Sledujte nás: bývanie s puncom ekológie ,, Wooden Village – Myjava “

Ideálna lokalita pre vaše bývanie.
Doprajte si bývať v srdci kopaničiarskej prírody v lone Bielych Karpát. Miesta na realizáciu projektov si starostlivo vyberáme. Zakladáme si totiž na zachovaní prírodného bohatstva a rovnakým dielom vraciame do krajiny to, čo si od nej berieme. Projekt Wooden Village ponúka vysoký štandard vybavenia - kvalitná keramika aj kúpeľňová sanita, drevo hliníkové okná s izolačným trojsklom, podlahové vykurovanie, rekuperácia a mnohé ďalšie. Dom je energeticky veľmi úsporný.
Spustením tohto projektu nerátame úspešné predaje, ale novo vysadené stromy, kde každý kto si kúpi drevodom v našom projekte prispeje vysadením 1000 kusov sadeníc Smrek obyčajný Picea abies.

Dokonalé spojenie s prírodou aj mestom
Originálny architektonický projekt Wooden Village vás očarí harmóniou, eleganciou a lokalitou, ktorá spĺňa aj tie najnáročnejšie očakávania.

Moderná architektúra bez kompromisov
Projekt Wooden Village vyniká jedinečným poňatím. Projekt je navrhnutý v súlade s okolitou krajinou. Sloboda, nadčasovosť v spojení s ekológiou patria medzi základné architektonické piliere projektu, ktorý vás očarí. Či už milujete východy slnka na terase, tichú popoludňajšiu siestu alebo večery s priateľmi na záhrade, Wooden Village vám splní každé vaše prianie, je to proste správne miesto pre váš život.
Wooden Village leží v srdci prírody. Lesy, lúky, polia a potoky vám ponúkajú pokoj a bezstarostnosť, ktorú každý domov potrebuje.
Naším cieľom je zaistiť spokojnosť klientov tým, že ponúkame najlepší pomer kvalitného bývania za prijateľnú cenu.
Zatiaľ čo súčasná tendencia smeruje k zvyšovaniu cien pri súčasnom znižovaní štandardov, iba niekoľko málo spoločností sa môže pochváliť priekopnícku filozofiu zameranú na poskytovanie najvyšších štandardov za nižšie ceny.
Náklady na naše nehnuteľnosti sú starostlivo navrhnuté tak, aby sa dosiahol najvyšší pomer kvalita/cena. Pomáhame teda ľuďom sústrediť sa na ich vlastné profesie a životy, zatiaľ čo my pre nich strážime kvalitu bývania.

CLT panely , označované aj ako KLH alebo Xlam sa vyrábajú z PEFC certifikovaného smrekového drevapochádzajúceho z lesov, kde je nariadené používanie pestovateľských procesov smerujúcich k dosiahnutiu trvalo udržateľného hospodárenia a zároveň usilujúcich sa o zlepšenie všetkých funkcií lesov v prospech životného prostredia človeka. Drevo ako stavebný materiál je pre človeka najpriaznivejšia surovina. Jeho využitie v stavbách je vynikajúce aj preto, že drevo absorbuje zo vzduchu v priestoroch budovy vlhkosť a túto vlhkosť neskôr, keď je vzduch suchší, zasa odovzdáva. Drevo „funguje“ ako regulátor interiérovej vlhkosti.
Wooden Village - Myjava
Podobné inzeráty
Žiadne inzeráty