inzercia, predaj, predám, bazár

X pole tyč

Kategória: Všetko ostatné

Predám x stage tyč ktorá na dve polohy: statickú a spinovú. Je možné použiť v miestnostiach s výškou stropu od 3 150 mm (cca 3,2 m). V prípade potreby je možné výšku tyče skrátiť a využiť aj pri nižšej výške stropu (tyč sa skráti za použitia vhodného nástavca). Mám dva nastavce o dĺžke:75cm
A 100cm. X-Stage set obsahuje:

základný rám pódia
pódiové dosky (6ks)
pole dance tyč (2 diely, spoj)
prenosné vaky na celý set (1x na rám, 1x na tyč so spojom a 1x na dosky)
X-Stage Standard:

priemer pódia: 1,6 m
výška pódia: 32 cm
výška tyče: 3 m
využiteľný rozmer tyče: 2,68 m
celková hmotnosť: 88 kg
hmotnosť konštrukcie: 38 kg
hmotnosť pódiového panelu: 40 kg
hmotnosť tyče: 10 kg
Tyč bola používaná 5 krát.
X pole tyč
Podobné inzeráty
Pole dance Acrobatic tyč
Predám tyč určenú na rôzne druhy športu pole dance alebo na iné možnosti ako ozdobu do bytu atď. Tyč bola používaná pár krát,dôvod predaja je to že nie je využívaná (nemám čas). VLASTNOSTI TYČE: Tyč má nastaviteľnú veľkosť na rôznu výšku stropov, taktiež sa dá nastaviť na rotačnú alebo statickú. ROZMERY: vhodná do výšky stropu 2235-2375mm. Pokiaľ je vyšší strop, v balení sú aj predlžovacie kusy. V cene je zahrnutý papierový návod + DVD návod a náradie originálne od toho. Tyč je momentálne zložená,hygienicky ošetrená a pripravená na predaj. SMS alebo Volať.
Predam tyc na PoleDance sirka 45 mm
Predam tyc na Pole Dance sirka 45 mm, vyska 2235 mm - 2745 mm da sa to original na Pole dance. Viete si ju jednoducho pripevnit a dotiahnut klucom, bez akehokolvek vrtania.Perfektne drzi mozete na nej robit vsetky mozne kusky.Moznost prepnutia na staticku alebo otocnu. Moznost dorucit do BB, v pripade vacsieho odberu dohoda na cene
Pole dance tyč
Predám málo používanú tyč na poledance. Originál od značky X-Pole XPERT (NX), chrómová a priemerom 45 mm, statická aj otočná, výška 2235 mm - 2745. Upevňuje sa BEZ vŕtania. Pôvocná cena 315, predám za 220 eur.
predam tyc na pole dance
Predame chromovanu tyc na pole dance vhodnu do akehokolvek interieru. Kupili sme ju za 200 eur... predavame, lebo ju uz nevyuzivame. Uprednostnime osobny odber.
Tyč na pole fintess
Predám Pro tyč na pole fitness,dovod predaja je malo priestoru a casu,tak nech urobi radost niekomu kto na nej bude aktivne cvicit. Osobny odber,alebo v okoli PP viem aj priviest.
Tyč na pole fitness
Predám Pro tyč na pole fitness,dovod predaja je malo priestoru a casu,tak nech urobi radost niekomu kto na nej bude aktivne cvicit. Osobny odber,alebo v okoli PP viem aj priviest.