inzercia, predaj, predám, bazár

Xiaomi pad 5

Kategória: Tablety, E-čítačky

8 jadro
6 gb ram
128 gb disk
11" display
Iba osobný odber
Záruka zakúpený december 2022
Xiaomi pad 5
Podobné inzeráty
Xiaomi Mi Pad 5 Pro 12.4 Keyboard Cover - magnetic closure
Predám originálny kryt s klávesnicou XIAOMI "Xiaomi Mi Pad 5 Pro 12.4 Keyboard Cover - magnetic closure" vhodný pre tablet XIAOMI Mi Pad 5 s uhlopriečkou 12,4´. Kryt je pôvodne zabalený, nepoužitý. Nevhodne zakúpený typ. Odber: Smolenice. Cena: 100€
Xiaomi Pad 5 11" 6GB/128GB Cosmic Gray
Predam nevyuzity tablet Xiaomi Pad 5 11" 6GB/125GB Cosmic Gray. Kupovany v lete 2022 v Xiaomi store Kosice, blocek so zarukou este rok a pol. Stav noveho, takmer nepouzivany. Dovod predaja - dostal som hned na to firemny. Pribalim original puzdro v cene 30 eur, komplet balenie - krabica, nabijacka. Inzerat aktualny do zmazania. Parametre, aktualne ceny a recenzie na:
Xiaomi Pad 5
Predám Xiaomi pad 5 cosmic gray, 128 GB , 6GB ram. čisto nový. Nevhodný darček
Tvrdené sklo Xiaomi mi pad 4
Nové, zabalené tvrdené ochranné sklo na tablet Xiaomi mi pad 4. Cena 7euro plus poštovné. K dispozícii aj obal, cena 9euro. Pri odbere spolu, poštovné grátis. Tel číslo vymyslené koly spamu. Kontakt len e-mailom
Predám Xiaomi Pad 5
Dobrý deň, ponúkam svoj Xiaomi Pad 5 v bielom prevedení. Cena je 260€ (PEVNÁ). • ✅ Tablet je v 100% stave bez škrabancov, oderkov a iných vizuálnych nedostatkov, vždy nosený v puzdre (z ). ✅ Batéria drží bez problémov (toto záleží hlavne od toho, ako často a na čo sa tablet využíva). Ja som na ňom väčšinou pozeraval filmy, surfoval po nete a občas som si zahral Call of Duty : Mobile a bol som spokojný. ✅ Tablet nemá žiadne skryté vady (fotoaparát, reproduktory fungujú bez najmenších problémov - treba prísť vyskúšať) ✅ Výkon tabletu je dostatočný ako pre hry tak aj pre pozeranie filmov, multitasking keďže ho poháňa kvalitný čip - Qualcomm Snapdragon 860. Tablet má 6GB RAM. ✅ Tablet je veľmi svižný, rýchly a bez zásekov aj vďaka displeju s frekvenciou obnovenia až 120Hz (ja osobne mám zapnutých 90Hz kvôli nižšej spotrebe batérie keďže osobne nevidím príliš veľký rozdiel medzi 90Hz - 120Hz) • ☑️ Príslušenstvo : krabička, púzdro, nabíjací kábel (bez adaptéra). Ja som druhý majiteľ tohto tabletu ktorý som kupoval minulý (2022) rok na jar. ☑️ Tablet je možné odskúšať v rámci Topoľčian, Nitry (záleží podľa voľného času). ☑️ Kontakt poprosím e-mailom (čiže odpoveďou na tento inzerát), poprípade SMS správou.. Telefonicky až po kontakte e-mailom, SMS. • ❗Dôvod predaja je celkový prechod na Apple ekosystém. . ❌ Fotografia je iba ilustračná, reálne fotografie pošlem na požiadanie do e-mailu pri vážnom záujme.
Xiaomi Pad 5 128 GB Pearl White
Predám minimálne používaný tablet Xiaomi Pad 5 128 GB Pearl White + knižkové puzdro Flip Cover + na tablete je ochranné sklo Alza Guard Glass Protector. Tablet je bez jedineho škrabanca, Biely 11“ tablet so 128 GB úložiskom, procesorom Snapdragon 860, 6 GB pamäťou RAM a 13 MPx fotoaparátom je vhodný na hranie hier alebo pozeranie filmov. Pre mňa nevyužitý, kupovaný v Alze 20.11.2022. Este 21 mesiacov v záruke. Pôvodná cena spolu 414,90€. Predám za 310€. Nevymieňam, predávam. Na dobierku neposielam, len osobný odber v Malackách.