inzercia, predaj, predám, bazár

Xiaomi Yeelight Lightstrip Plus 2m + 1m predĺženie

Kategória: Svietidlá, Lampy

Nový Xiaomi Yeelight svetelný LED pásik plus - LED pás YLDD04YL, dĺžka 2m + 1m Extension predlženie, možno predĺžiť až na 10m. 16 miliónov farieb. Ovládanie cez mobilnú aplikáciu. Kompatibilné so systémami Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Homekit.

Xiami Yeelight LED pásik môže byť ďalší skvelý doplnok do vašej chytrej domácnosti. Ak si chcete doma navodiť príjemnú atmosféru, alebo pridať osvetlenie tam, kam sa bežné osvetlenie nedostane, čítajte ďalej.

O produkte
- Unikátny jednoduchý dizajn, nielen ozdobí váš domov, ale tiež ho krásne osvetlí.
- Ovládanie cez aplikáciu - WiFi diaľkové ovládanie, môže prevziať kontrolu nad svojím svetelným pásom odkiaľkoľvek so smartphonom alebo tabletom.
- Inteligentné ovládanie hlasom - je podporované Amazon Alexa, Google asistent, Apple Homekit.
- Jednoduché použitie - Je možné priamo zavesiť na stenu alebo na iné miesta s fotografickými klipy. Môžete tiež zavesiť na stenu spálne, vianočný stromček atď.
- Široké využitie - vhodné pre festivalové, výstavné a iné aktivity.
- Aplikácia YEELIGHT vám poskytne rýchly spôsob, ako získať farbu sa vám páči, a tiež môžete určiť svoje obľúbené.


Ovládanie
LED pásik môže spolupracovať s celou vašou smart domácnostou cez aplikáciu Mi Home, alebo môžete použiť aplikáciu výhradne na lampičky LED doplnky Yeelight. Ovládanie je tiež možné klasicky pomocou tlačidla. Je veľmi užitočný hlavne v noci, keď ste ospalý a nemôžete nájsť svoj telefón, Yeelight Light Strip je kompatibilný so systémami Google Assistant a Amazon Alexa, teda môžete Led pásik ovládať aj svojím hlasom.


Osobne ZV/BB

Pošta/Packeta +3,50€
—————————
Dobierka +1.50 €

záloha za poštovné vopred
Xiaomi Yeelight Lightstrip Plus 2m + 1m predĺženie
Podobné inzeráty
LED pásik Xiaomi Yeelight Lightstrip + predĺženie 1 m
Ahojte predám farebný LED pásik Xiaomi Yeelight Lightstrip Plus + Xiaomi Yeelight Lightstrip Plus Extension 1 m. Predávam iba spolu. Obe veci sú nepoužité, LED pásik je v celofáne aj s nálepokou z Alzy (extenzia v celofáne nebola od nákupu). Kúpil som dva pásiky, stačil jeden. Osobne v ZA, alebo cez Packetu, ale tam samozrejme + poštovné.
Xiaomi Yeelight Lightstrip Plus
Nový Xiaomi Yeelight LED pásik plus - LED pás, dĺžka 2m, možno predĺžiť až na 10m. 16 miliónov farieb. Ovládanie cez mobilnú aplikáciu. Kompatibilné so systémami Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Homekit. Xiami Yeelight LED pásik môže byť ďalší skvelý doplnok do vašej chytrej domácnosti. Ak si chcete doma navodiť príjemnú atmosféru, alebo pridať osvetlenie tam, kam sa bežné osvetlenie nedostane, čítajte ďalej. O produkte - Unikátny jednoduchý dizajn, nielen ozdobí váš domov, ale tiež ho krásne osvetlí. - Ovládanie cez aplikáciu - WiFi diaľkové ovládanie, môže prevziať kontrolu nad svojím svetelným pásom odkiaľkoľvek so smartphonom alebo tabletom. - Inteligentné ovládanie hlasom - je podporované Amazon Alexa, Google asistent, Apple Homekit. - Jednoduché použitie - Je možné priamo zavesiť na stenu alebo na iné miesta s fotografickými klipy. Môžete tiež zavesiť na stenu spálne, vianočný stromček atď. - Široké využitie - vhodné pre festivalové, výstavné a iné aktivity. - Aplikácia YEELIGHT vám poskytne rýchly spôsob, ako získať farbu sa vám páči, a tiež môžete určiť svoje obľúbené. Ovládanie LED pásik môže spolupracovať s celou vašou smart domácnostou cez aplikáciu Mi Home, alebo môžete použiť aplikáciu výhradne na lampičky LED doplnky Yeelight. Ovládanie je tiež možné klasicky pomocou tlačidla. Je veľmi užitočný hlavne v noci, keď ste ospalý a nemôžete nájsť svoj telefón, Yeelight Light Strip je kompatibilný so systémami Google Assistant a Amazon Alexa, teda môžete Led pásik ovládať aj svojím hlasom. Osobne ZV/BB Pošta/Packeta +3,50€ ————————— Dobierka +1.50 € záloha za poštovné vopred
Predám Inteligentnú žiarovku Yeelight Smart Bulb W1, GU10
Predám Inteligentnú žiarovku Yeelight Smart Bulb W1 1 ks, farebná Ak hľadáte spôsob, ako do vašej inteligentnej domácnosti vniesť o kvapku viac hrejivej atmosféry, na nič nečakajte a siahnite po inteligentnej žiarovke Yeelight Smart Bulb W1. Už na prvý pohľad vás ohromí klasicky tvarované a z kvalitných materiálov vyrobené spracovanie, ktoré skvele doplní akýkoľvek vkusne zariadený interiér. Žiarovka je schopná vyžarovať  vyžarovať farby v spektre RGB (farebná teplota 2 700–6 500 K), a to so svetelným tokom 350 lm. Intenzitu svetla je možné navyše hravo regulovať, takže bude záležať len a len na vás, či si v izbe vytvoríte prostredie ideálne na prácu či relaxáciu. Balenie obsahuje 1 kus žiaroviek.  Ľahko ovládateľná Akonáhle žiarovku prostredníctvom komunikačnej technológie Wi-Fi prepojíte s inteligentnou aplikáciou Yeelight app alebo Samsung SmartThings, budete môcť priamo z mobilného zariadenia, ktoré disponuje operačným systémom Android alebo iOS, osvetlenie ľubovoľne nastavovať a ovládať. Obrovskou výhodou je aj podpora asistentov Amazon Alexa a Google Assistant, vďaka ktorým žiarovka vypočuje aj vaše slovami vyjadrené priania. Kľúčové vlastnosti:Inteligentná LED žiarovkaKompatibilita s inteligentnou aplikáciou Yeelight app či Samsung SmartThings pre ovládanie osvetlenia pomocou mobilného telefónuMenej častá nutnosť výmeny žiarovky zásluhou životnosti až 15 000 hodínPätica E27 pre možnosť inštalácie žiarovky do mnohých druhov svetiel a lámpJednoduchá tvorba intímnej aj pracovnej atmosféry zásluhou nastaviteľnej intenzity svetlaPodpora asistenta Google Assistant pre pohodlné hlasové ovládanieŠetrnosť k vašej peňaženke aj životnému prostrediu zaručí 5 W spotrebaEnergetická trieda (2021) E Dôvod predaja je nevhodný darček, k dispozícii 10 kusov. Žiarovky nikdy neboli vybalené , sú v originálnom obale.
Predam Xiaomi Lightstrip Pro programovatelny led pas nove
Predam Xiaomi Lightstrip Pro programovatelny led pas nove, 24 mesiacov v zaruke, iba odskusane. Cena pevna LED pásik , nastaviteľná farba svetla (RGB), 200cm, vstupné napätie 230 V, studené svetlo, neutrálne svetlo, stmievateľný, USB napájanie, 120 LEDiek, napájanie do siete, kompatibilný s Apple HomeKit, jeden kus v balení 3 tlačidlá - zmena režimu, zapnutie/vypnutie, resetovanie Rovnomerné a príjemné osvetlenie Možnosť predĺženia až na 5 m Prispôsobiteľné upevnenie , možnosť vytvoriť stovky tvarov Aktualizácie OTA TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA Dĺžka svetelného pásu 2 m Menovité napätie 220-240 V~ Menovitá frekvencia 50/60 Hz Menovitý výkon 17W (120 žiaroviek × 0,12W/LED modul) Menovitý prúd 0,2 A Prevádzková teplota -10 °C až 25 °C Čistá hmotnosť výrobku Približne 0,7 kg Bezdrôtové pripojenie Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2,4 GHz Bluetooth 4.2 OBSAH BALENIA: Svetelný pásik ovládací box napájací kábel kábel USB rohové klipy čierne klipy čierne klipy biele návod na použitie záručný list Dokumentácia
Yeelight LED Ceiling Light Mini
Nova, nepouzita - 0h svietenia.. Yeelight LED Ceiling Light Mini sa ideálne hodí pre osvetlenie balkóna, terasy či vstupnej haly vášho domu. Toto moderné zariadenie vám totiž dokáže zaistiť, že v týchto miestach bez problému uvidíte aj za tmy. Postará sa o to jeho infračervený senzor, ktorého úlohou je automaticky rozsvietiť svetlo v prípade identifikácie pohybu. Stačí sa skrátka k svetlu priblížiť a nevľúdna tma je razom tá tam. Osvetlenie má tvar kruhu s priemerom 25 cm. Cez deň šetrí energiu Okrem infračerveného senzora, ktorý sa stará o automatické rozsvietenie svetla, zariadenie využíva aj špeciálny svetelný senzor. Jeho zásluhou dokáže rozpoznať, či je tma, alebo denné svetlo. Ak identifikuje potom pohyb v tme, svetlo automaticky rozsvieti. Keď ale nie je svietenie potrebné (za denného svetla), radšej šetrí energiu. Rozsvieti a zase zhasne Potom, čo sa svetlo Yeelight LED Ceiling Light Mini po zaznamenaní pohybu automaticky rozsvieti, zostane v prevádzke po dobu 60 sekúnd. Potom opäť samo zhasne. Intenzívne osvetlenie, vďaka ktorému bez problému uvidíte Yeelight LED Ceiling Light Mini využíva modernú LED technológiu, ktorá vám prinesie vždy spoľahlivé osvetlenie. Zariadenie sa môže pochváliť skvelou hodnotou indexu podania farieb (Ra90) a jasom s intenzitou 60 lm. Kryt osvetlenia je navyše vyrobený z ekologického akrylového skla, ktoré perfektne prepúšťa svetlo. Dizajn odolný voči hmyzu Pretože je toto osvetlenie určené na využitie na balkóne či na terase, je skonštruované tak, aby do jeho útrob nemohol vniknúť hmyz. Konštrukcia tohto zariadenia je skrátka napevno uzavretá, takže komáre, mušky ani mory nemajú šancu. Povodna cena - 39 euro
Yeelight LED Lightstrip Plus Extension
Predám toto nerozbalené predĺženie k Xiaomi LED pásiku, nepotreboval som ho. Posielam aj na dobierku (záloha vopred nutná). Číslo vymyslené, písať mail. LED pásik smart, dĺžka 100 cm, jeden kus v balení, 30 diód LED, kompatibilný s Google Assistant a Amazon Alexa, podporované OS: Android a iOS, mobilná aplikácia v angličtine