inzercia, predaj, predám, bazár

Xylofon zvonkohra

Kategória: Hračky

Starsia 8 tonova zvonkohra xylofon, bez paliciek a bez not
Xylofon zvonkohra
Podobné inzeráty
Predam Lamaze Mäkká kvetinová zvonkohra
Plne funckne. Top stav. Nie je z druhej ruky. äkučká a farebná kvetinová zvonkohra zaujme vaše malé bábätko tónmi, zvukmi i svetielkami. Hračka pomáha rozvíjať sluch i hmat a pomáha rozlišovať rôzne druhy zvukov. Môžete ju tiež upevniť ku kočíku. Obľúbená hračka pre nejmejší značky Lamaze. Pestrofarebná kvetinová zvonkohra sa na dieťatko smeje piatimi rôznymi tvárami. Tie pri každom detskom dotyku farebne svieti, jemne zvoní a prehrávajú rôzne melódie. Ukrýva v sebe nielen zvonkohru, ale takmer celý orchester. Pri režime „1“ je možné hrať na kvetinku ako na hudobný nástroj – po stlačení každej kvetinky sa ozve určitý tón. Pri režime „2“ sa po stlačení jednotlivých kvetín prehrajú postupne tri jednoduché hudobné motívy, ktoré na seba navzájom nadväzujú. Pri režime „3“ Vám kvetina zahrá dve hudobné skladby. Vývojová hračka Lamaze podporuje aj ďalšie zmysly vášho dieťatka. Vďaka mäkkým kvetinám na stonke sa deti učia uchopiť pohyblivé predmety, ťahať alebo jemne buchnúť. Správny pohyb totiž aktivuje konkrétny zvuk alebo kytičku rozsvieti, a dieťa tak pohyb aktívne opakuje. Rôzne melódie podporujú sluch a schopnosť rozlišovať rôzne typy zvuku. Každá z kvetín má naviac svoje okvetné lístky vyrobené z rôznych typov pestrofarebných látok pre stimuláciu zraku a šuštivé materiály, strapce a ďalšie rozmanité štruktúry materiálov stimulujú jemný hmat. Pútko na suchý zips na spodnej časti zvonkohru veľmi jednoducho upevníte k rukoväti kočíka alebo prenosné vaničky. Hračka slúži k rozvíjaniu hudobného cítenia dieťaťa a ponúka množstvo variantov použitia. Všetky hudobné motívy sú nahrané špeciálnou technológiou Softronic, ktorá nedráždi detský sluch. Materiál: Celá zvonkohra je mäkko CPAN, je teda z hľadiska manipulácie s hračkou veľmi bezpečná. U všetkých hračiek Lamaze, ktoré sa môžu dostať do úst nie je použité PVC. Hračky Lamaze sú testované bez ohľadu na to, pre akú vekovú kategóriu sú určené podľa najprísnejších noriem EN-71 a ASTM F963–96. K prevádzke kvetinky sú nutné 3 x AA 1.5V, ktoré sú súčasťou balenia.
Predam Lamaze Mäkká kvetinová zvonkohra
Plne funckne. Top stav. Nie je z druhej ruky. Hudobna hračka. Po jednom dietati. Mäkučká a farebná kvetinová zvonkohra zaujme vaše malé bábätko tónmi, zvukmi i svetielkami. Hračka pomáha rozvíjať sluch i hmat a pomáha rozlišovať rôzne druhy zvukov. Môžete ju tiež upevniť ku kočíku. Obľúbená hračka pre nejmejší značky Lamaze. Pestrofarebná kvetinová zvonkohra sa na dieťatko smeje piatimi rôznymi tvárami. Tie pri každom detskom dotyku farebne svieti, jemne zvoní a prehrávajú rôzne melódie. Ukrýva v sebe nielen zvonkohru, ale takmer celý orchester. Pri režime „1“ je možné hrať na kvetinku ako na hudobný nástroj – po stlačení každej kvetinky sa ozve určitý tón. Pri režime „2“ sa po stlačení jednotlivých kvetín prehrajú postupne tri jednoduché hudobné motívy, ktoré na seba navzájom nadväzujú. Pri režime „3“ Vám kvetina zahrá dve hudobné skladby. Vývojová hračka Lamaze podporuje aj ďalšie zmysly vášho dieťatka. Vďaka mäkkým kvetinám na stonke sa deti učia uchopiť pohyblivé predmety, ťahať alebo jemne buchnúť. Správny pohyb totiž aktivuje konkrétny zvuk alebo kytičku rozsvieti, a dieťa tak pohyb aktívne opakuje. Rôzne melódie podporujú sluch a schopnosť rozlišovať rôzne typy zvuku. Každá z kvetín má naviac svoje okvetné lístky vyrobené z rôznych typov pestrofarebných látok pre stimuláciu zraku a šuštivé materiály, strapce a ďalšie rozmanité štruktúry materiálov stimulujú jemný hmat. Pútko na suchý zips na spodnej časti zvonkohru veľmi jednoducho upevníte k rukoväti kočíka alebo prenosné vaničky. Hračka slúži k rozvíjaniu hudobného cítenia dieťaťa a ponúka množstvo variantov použitia. Všetky hudobné motívy sú nahrané špeciálnou technológiou Softronic, ktorá nedráždi detský sluch. Materiál: Celá zvonkohra je mäkko CPAN, je teda z hľadiska manipulácie s hračkou veľmi bezpečná. U všetkých hračiek Lamaze, ktoré sa môžu dostať do úst nie je použité PVC. Hračky Lamaze sú testované bez ohľadu na to, pre akú vekovú kategóriu sú určené podľa najprísnejších noriem EN-71 a ASTM F963–96. K prevádzke kvetinky sú nutné 3 x AA 1.5V, ktoré sú súčasťou balenia.
Xylofón
Predám xylofón 3v1 zn. Hape,je vhodná pre deti od 1 roka. Obsahuje 3 hračky v jednom - vkladačku tvarov, na tvary možno hrať ako na klavír a s paličkou sa dá zahrať na xylofón. Osobný odber.
Xylofon
Prosim kontaktovat mailom. Osobny odber BA, Piestany, prip.Nitra Detský xylofón, hračka rozvíjajúca zmysly najmenších hudobníkov, má podstavu vyrobenú z kvalitne opracovaného a brúseného dreva v tvare ryby, na ktorú je pripevnených 8 kovových, farebne odlíšených platničiek ladených v tónine C-Dur, pár drevených paličiek je súčasťou balenia, prevedenie natural. Toto nie je hračkarsky xylofon, ktore su zial vacsinou falošne:)
Xylofón s kladivom, 6-dielna súprava
Xylofón s kladivom, 6-dielna súprava Z dreva Podporuje koordináciu rúk a očí, šikovnosť a jemnú motoriku S 3 farebnými drevenými guľkami a kladivom Vyberateľný xylofón Vhodný pre deti od 1 roku 6-dielna súprava Pôvodná cena: 15 € Nová cena: 8 € Hračka je ako nová, malý sa s ňou hral minimálne.
Xylofón Chicco
Xylofón so zaujímavými funkciami povzbudí Vaše dieťa k vytvoreniu krásnych a originálnych melódií. Xylofón s 8 melódiami je možné využívať 2 spôsobmi: klasickým vyťukávaním melódie podľa vlastnej fantázie alebo vyťukávanie melódie podľa rozsvecovaných políčok. Na základe tejto funkcie sa dieťatko naučí hrať známe melódie veľmi rýchlo a správne. Potrebné batérie: 3 x 1,5 V AA. Rozmer: 25 x 15 cm. Pc cena 29.90€