inzercia, predaj, predám, bazár

XZ premium

Kategória: Sony

Predam SONY XZ premium. Plne funkcny
XZ premium
Podobné inzeráty
Sony Xperia XZ Premium
Sony Xperia XZ Premium Zrkadlovej farby (luminious chrome) 64gb verzia. Mobil je v perfektnom stave ma zopar zanedbatelnych skrabancekov na zadnom kryte, je plne funkcny. K telefonu pridávam nabijacku a usb kabel . + 3 mesiace záruka .
Sony Xperia XZ Premium Zrkadlovej farby 64gb verzia
Na predaj mame Sony Xperia XZ Premium Zrkadlovej farby (luminious chrome) 64gb verzia. Mobil je v perfektnom stave ma zopar zanedbatelnych skrabancekov na zadnom kryte, je plne funkcny. Na predaj je telefon s nabijackou a usb kablom. Je v zaruke od nasej firmy 3 mesiace. Vsetky ucty su z mobilu vymazane. Preferujeme osobny odber, je mozne poslat postou po plnej uhrade na ucet alebo nadobierku v pripade ked sa postovne vopred uhradi. Je moznost platby Kryptomenou. Viac veci napredaj najdete na nasej Fb stranke GameFun4You alebo nas kontaktujte mailom gamefunforyou@ a na tel. cisle
Na PREDAJ SONY XPERIA XZ2 PREMIUM (H8166) DUAL SIM
Na PREDAJ SONY XPERIA XZ2 PREMIUM (H8166) dual SIM. K mobilu je nabíjačka s USB, redukcia na slúchadká, slúchadká, ochranný kryt, krabica s papiermi a nové ešte zabalené ochranné sklo. Telefón má jednu chybu a to tú že keď sa zapne kamera, fotoaparát tak tam počuť zvuk. Tento zvuk počuť aj vo videách ktoré boli nahrané telefónom. Všetko ostatné je plne funkčné. Telefón je bez škrabancov a bez iných poškodení. Ponuky píšte mailom alebo esemeskou. Osobný odber je možný v blízkosti Zlatých Moraviec.
Predám telefón Sony Xperia XZ Premium
Predám veľmi zachovalý telefón Sony Xperia XZ Premium čierny, bez škrabancov (vždy nosený v puzdre a ochranné sklo), obal (na výmenu), nabíjačka, baterka vydrží celý deň. Displej 5.5,3840 x 2160 px, procesor Qualcomm Snapdragon 835, RAM 4GB, interná pamäť: 64GB, microSDXC až 256GB, fotoaparát 19Mpx (f/2.0)+13Mpx, GPS, NFC, USB Type-C, čítačka odtlačkov prstov, vodoodolný IP65/68 , batéria 3230 mAh, Android 9.0. Iba osobný odber.
Predam-xperiu-Z5-premium
Predam-xperiu-Z5-premium-nab.kabel
Predám telefón Sony Xperia XZ Premium Black
Predám zachovalý telefón Sony Xperia X Premium čierny+ kryty, sluchadlá, nabíjačka . Displej 5.5,3840 x 2160 px, procesor Qualcomm Snapdragon 835, RAM 4GB, interná pamäť: 64GB, microSDXC až 256GB, fotoaparát 19Mpx (f/2.0)+13Mpx, GPS, NFC, USB Type-C, čítačka odtlačkov prstov, vodoodolný IP65/68 , batéria 3230 mAh, Android 9.0