inzercia, predaj, predám, bazár

YENKEE YBB 1501 NOMAD

Kategória: Plecniaky a kufre

Predám nový batoh YENKEE YBB 1501 NOMAD. Batoh je úplne nový. Cena: 36,10 €. Cena je pevná vzhľadom k tomu že sa už nepredáva. Fotografie na požiadanie.

Batoh pre notebook YENKEE YBB 1501 NOMAD
• možnosť uzamknutia na zámok (TSA)
• skryté otvory
• vodoodpudivý s ochranou proti rozrezaniu
• zabudovaný USB konektor na nabíjanie elektroniky
• polstrované ramenné popruhy

Skvelý spoločník na cesty
Batoh YENKEE YBB 1501 NOMAD je vybavený zámkom TSA, ktorý je globálnym bezpečnostným systémom, takže je vhodný aj pre lety lietadlom. Bezpečnostné kontroly tak prebiehajú bez poškodenia zámku či batohu. Vďaka zabudovanému USB konektoru môžete nabíjať telefón aj na cestách.

Cestujte pohodlne
Batoh NOMAD je vyrobený z tých najodolnejších materiálov, ktoré odpudzujú vodu. Vďaka špeciálnemu dizajnu zvládne preniesť oblečenie, elektroniku najrôznejšej veľkosti, ako napríklad notebook (až do veľkosti 15,6).

Materiál: Polyester 1200D
Podšívkový materiál: Polyester 300D
Rozmery: 43 × 32 × 16 cm
Hmotnosť: 1 000 g
Maximálne zaťaženie: 15 kg
Objem: 20 l
YENKEE YBB 1501 NOMAD
Podobné inzeráty
Batoh Yenkee YBB 1522GY TARMAC 15.6"
Mám na predaj batoh na notebook s maximálnou uhlopriečkou do 15.6", materiál: nylon, farba Sivá. Batoh Yenkee má 2 polstrované vrecká pre bezpečné uloženie notebooku do veľkosti 15,6" a tabletu 10,1". Na prednej strane nájdete menšie vrecko na uloženie drobností. Batoh Yenkee má odnímateľný ramenný popruh pre nosenie ako tašku cez rameno. Ďalej má popruh pre nosenie v ruke a to ako na dlhšej, tak na kratšej strane. Pre nosenie na chrbte môžete použiť popruhy, ktoré idú skryť, ak ich nepoužívate. Je vo vynikajúcom stave.