inzercia, predaj, predám, bazár

Yokochi - Anatomy: A Photographic Atlas v anglickom jazyku

Kategória: Učebnice, skriptá - VŠ

Predám úplne novú knihu od Rohen, Yokochi, Lütjen-Drecoll - Anatomy: A Photographic Atlas v anglickom jazyku, ide o ôsme vydanie.
Cena je 100 eur a poštovné.
V prípade rýchleho jednania sa vieme dohodnúť na cene.
Posielam hneď po obdržaní platby na účet.
Yokochi - Anatomy: A Photographic Atlas v anglickom jazyku
Podobné inzeráty
Yokochi - Anatomy: A Photographic Atlas
Predám úplne novú knihu od Rohen, Yokochi, Lütjen-Drecoll - Anatomy: A Photographic Atlas v anglickom jazyku, ide o ôsme vydanie. Cena je 115 eur vrátane poštovného. V prípade rýchleho jednania sa vieme dohodnúť na cene. Posielam hneď po obdržaní platby na účet.
Yokochi - Anatomy: A Photographic Atlas
Predám úplne novú knihu od Rohen, Yokochi, Lütjen-Drecoll - Anatomy: A Photographic Atlas v anglickom jazyku, ide o ôsme vydanie. Cena je 105 eur a poštovné. V prípade rýchleho jednania sa vieme dohodnúť na cene. Posielam hneď po obdržaní platby na účet.
Rohen Anatomy: A Photographic Atlas
Mám dve verzie tlačená verzia -20€ a originálna verzia-45€( na cene ešte sa môžem dohodnúť ) - sú upne nové
Knihy LF UK - medicina- 1, 2. rocnik
Zaklady lekarskej fyziologie - Ostatnikova (popisana) + Prakticke cvicenia z lekarskej fyziologie k tomu 5€ Memorix anatomie (popisany ceruzkou) 20€ Rohen Yokochi Anatomy atlas (ako novy, ani raz neotvoreny, iba zo spodu mala chybicka krasy) 80€
Knihy LF UK - medicina- 1, 2. rocnik
Predam Rohen Yokochi Anatomy atlas 80€ vyborna pomocka pri studovani anatomie
PDF učebnice anatómie (s možnosťou vyhľadávania v texte)
Predám rôzne knihy a atlasy anatómie. Učebnice sú vo forme PDF, je v nich však možné vyhľadávanie slov, čo je veľkou výhodou oproti klasickej knihe. Súbor s knihami je nahraný na google disku. V ponuke mám: Mráz 1+2 - možnosť vyhľadávať Čihák 1+2+3 - možnosť vyhľadávať iba v 1. dieli memorix Anatómie - je možnosť vyhľadávať atlas Netter (slovenský aj anglický) - je možnosť vyhľadávať Sinelnikov atlas 2 diely - nie je možnosť vyhľadávať Sobotta všetky 4 diely - je možnosť vyhľadávať Yokochi atlas - nie je možnosť vyhľadávať pitevné cvičenia - nie je možnosť vyhľadávať Grayova anatómia - je možnosť vyhľadávať Cena je 10€/kus, bez možnosti vyhľadávania 5€/kus. Pri kúpe aspoň 3ks 10% zľava a pri kúpe aspoň 5ks 15%. Pri kúpe všetkých kníh 100€. Poprosím písať najlepšie na mail prípadne SMS, vďaka