inzercia, predaj, predám, bazár

Yongnuo YN300 Air II RGB LED foto video svetlo (3200K-5500K)

Kategória: Blesky a osvetlenie

Predám nové štúdiove svetlo Yongnuo YN300 Air II RGB. Je výkonné, ale kompaktné LED RGB svetlo, ktoré je možné ovládať pomocou priloženého diaľkového ovládača. Je vybavené diódami s vysokým indexom podania farieb, ktoré pokrývajú rozsah 3200 - 5600 K a celé spektrum RGB. Môže byť napájané batériou NP-F alebo sieťovým adaptérom.
Napájací zdroj a batéria nie sú súčasťou sady.

RGB LED Svetlo: 80€ (len vyskušane)
Batéria NP-F750 + nabijacka na baterku: 20€ (len vyskušane)
Spolu za všetko 100€
Yongnuo YN300 Air II RGB LED foto video svetlo (3200K-5500K)
Podobné inzeráty
2x Yongnuo YN360 RGB BI svetelná tyč + 2x batéria, nabijacka
Predám nevyužité LED BI-color, RGB svetlá/svetelná tyč. Napájanie cez NPF batériu, alebo adaptér. V balení je 2x svetlo a púzdro, 2x NPF bateria 5200mAh, nabíjačka na batérie. Vykon jedného svetla je cca 19w. Cez Appku sa to dá párovat, vyuzivat specialne efekty a vytvarat aj vlastne. Na spodu svetla sa nachadza závit 1/4 na použitie so statívom. Na YT je plno recenzií... Yongnuo YN360 je viacúčelové LED svetlo, určené na výrobu kreatívneho farebného osvetlenia a maľovania svetlom. Podlhovastý panel 320 pozostáva z vysokovýkonných LED diód, z ktorých 160 vyžaruje svetlo s farebnou teplotou 3200K a 160 s farebnou teplotou 5500K. Predávam ako celok. Ak nepotrebujete batérie a nabijacku, ale len svetlo+adaptér do siete je cena 130€ Pošlem aj na dobierku. Dovod predaja je prechod na trubicové svetlá Godox TL.
2x Yongnuo YN360 RGB svetelná tyč + adaptér
Predám nevyužité LED BI-color, RGB svetlá/svetelná tyč. Napájanie cez NPF batériu, alebo adaptér. V balení je 2x svetlo a púzdro + jeden napájaci adaptér do siete. Cez Appku sa to dá párovat, vyuzivat specialne efekty a vytvarat aj vlastne. Yongnuo YN360 je viacúčelové LED svetlo, určené na výrobu kreatívneho farebného osvetlenia a maľovania svetlom. Podlhovastý panel 320 pozostáva z vysokovýkonných LED diód, z ktorých 160 vyžaruje svetlo s farebnou teplotou 3200K a 160 s farebnou teplotou 5500K. Predávam ako set. Pošlem aj na dobierku. Dovod predaja je prechod na trubicové svetlá Godox TL.
Bezdrôtový rádiový odpaľovač Yongnuo YN-622N i-TTL pre Nikon
Predám bezdrôtový rádiový odpaľovač Yongnuo YN-622N i-TTL pre Nikon, v bezchybnom stave, plne funkčné. V ďalšom inzeráte predávam tiež riadiacu jednotku Yongnuo YN622N-TX i-TTL pre Nikon, plne kompatibilnú s týmito odpaľovačmi. Možnosť kúpiť: - odpaľovač Yongnuo YN-622N - 1 kus za 30€, - odpaľovač Yongnuo YN-622N - 2 kusy za 60€, - riadiacu jednotku YN622N-TX s odpaľovačom Yongnuo YN-622N spolu za 60€, - v prípade záujmu mám viac kusov techniky Yongnuo na diaľkové odpaľovanie bleskov, viď. posledná foto. Preferujem osobný odber ale po dohode je možnosť poslať nasledovnými spôsobmi: - dobierka, Slovenská pošta, doporučený list 3,50€, - platba vopred, Slovenská pošta, doporučený list 2,50€, - dobierka, zásielkovňa, odberné miesto zásielkovňa 4,50€. - platba vopred, zásielkovňa, odberné miesto zásielkovňa 3,50€. Cena je pevná! Aktuálne do zmazania. Pozri aj ďalšie moje inzeráty na bazoši (klikni na moje meno), rozpredávam svoju foto výbavu na Nikon.
Hybridné RGB LED trvalé svetlo Jinbei EFT 360
Predám 2x použité, vždy iba v interiery. ------------------------------------------------------------------------------------------ Hybridné LED trvalé svetlo Jinbei EFT 360, 2000 - 10000K, RGB povodna cena: €173,04 predávam za: 90€ Jinbei EFT 360 je LED tyč z rady EF, ktorá je skvelým pomocníkom pre efektné svietenie lifestylových a portrétnych fotografií aj pre svietenie produktovej fotografie. Vďaka svojmu tvaru je perfektné tiež na lightpainting. Ľahké všestranné svetlo Jinbei EFT 360, je skvelou voľbou pre všetkých fotografov a filmárov, ktorí hľadajú kompaktné svetlo s pokročilými funkciami ako je RGB režim alebo filmové efekty. LED tyče sú veľmi často využívané pre svietenie portrétnych, lifestyle a produktových fotografií na lokáciách, kde výborne suplujú efektné osvetlenie z výkladov, citylightov a pouličných svetiel . Tomu napomáha aj napájanie batériami, ktoré svetlo udrží v prevádzke cez 2 hodiny na plný výkon . Aby ste si scénu mohli nasvietiť presne podľa vašich predstáv, môžete na svetle meniť farebnú teplotu v rozsahu 2 000 - 10 000 K a prepnúť do plnespektrálneho RGB režimu, v ktorom je možné nastaviť ľubovoľnú farbu vďaka HSI. Vďaka svojmu tvaru a rukoväti v spodnej časti, je toto svetlo skvelé aj na "lightpainting" . Využijete ho ale aj v ateliéri, kde perfektne supluje menšie stripboxy . Pre toto použitie je osadené klapkami pre presnejšie smerovanie svetla a je možné ho uchytiť na akýkoľvek statív s 1/4 "závitom . Svetlo má hybridné napájanie a je možné ho napájať aj zo siete vďaka sieťovému adaptéru, ktorý je dodávaný spoločne so svetlom. Výkon svetla a ovládanie Svetlo je osadené 318 LED diódami s výkonom 23 Wattov - 4 162 lumenov (5 500 K). Výkon je plynule regulovateľný od 1 do 100% pre každú farbu. Svetlo je možné nastaviť v niekoľkých režimoch. 2 000 - 10 000 Kelvinov RGB v plnom spektre vďaka HSI: odtieň: 360 °, saturácia: 1 - 100%, intenzita: 1 - 100% Filmové efekty Svetlo tak veľmi ľahko nastavíte presne podľa potreby. Životnosť LED čipov je> 50 000 hodín. Svetlo vďaka tejto technológii spotrebováva minimum el. energie a preto ho môžete na batériu používať dlhšie ako dve hodiny (s originálnymi batériami) . Svetlo je navyše doplnené o 20 prednastavených svetelných efektov (TV / color temperature cycle / RGB multi / modrá multi / zelená multi / červená multi / party "slow" / party "fast" / sanitka / hasičské auto / výstražné svetlo / SOS / high / low beam / blesk fotoaparátu / pulzujúce svetlo / plameň / Policajné auto / Búrka / Ohňostroj / Blikajúca žiarovka.
Hybridné LED trvalé svetlo Jinbei EF 60 II Sun Light, 5500K
Predám asi 3x použité LED svetlo (skoro nove, V ZARUKE este viac ako rok). Hybridné LED trvalé svetlo Jinbei EF 60 II Sun Light, 5500K Cena: 90 EUR Cena nového: €192,78 ( Výkonné LED svetlo z rady EF od Jinbei. Svetlo je skvelou voľbou pre všetkých fotografov a filmárov, ktorí vyžadujú vysokú kvalitu čipu, perfektné podanie farieb a možnosť natáčať aj na vyššiu FPS. Toto svetlo je možné napájať ako zo siete, tak z NP-F batérií (nie sú súčasťou balenia), ktoré svetlo udrží v prevádzke 1,5 hodiny na plný výkon (v závislosti na kapacite batérií). Tip: Pri používaní na batérie k svetlu odporúčame tieto NP-F batérie s kapacitou 6600mAh (sú potrebné dve batérie!). Batérie nemožno vo svetle nabíjať, budete teda potrebovať aj nabíjačku.
YONGNUO YN600 L, 3200 - 5500K  + SOFTBOX
Predám málo používané LED trvalé svetlo s upraviteľnou intenzitou aj teplotou svetla + pribalím zdarma skladací softbox na zjemenie svetla (nový stojí 45€). Tovar je plne funkčný, pouźívaný dokopy asi 20 hodín v štúdiu, nemá žiadne známky poškodenia. Popis z eshopu: LED trvalé svetlo spoločnosti YONGNUO so šiestimi stovkami LED diód a svetelným výkonom až 4 680 LM, ktorý môžete plynule regulovať. Toto svetlo nahrádza klasické trubicové alebo žiarovkové svetlá, oproti ktorým je efektívnejšie ale aj odolnejšie a trvácnejšie. Výhodou tohto svetla je aj stálosť vyžarovaného svetla, vďaka čomu sa nemení farebná teplota, čo oceníte ako pri natáčaní, tak pri fotení s viacerými svetlami naraz. Vďaka použitej technológii je svetlo menšie a ľahšie, čo zaisťuje bezproblémové prenášanie a ľahkú manipuláciu, predovšetkým v teréne. Tomu napomáha aj možnosť napájania pomocou SONY akumulátorov - nie sú súčasťou balenia. Svetlo možno pri externom použití napájať štandardným AC adaptérom z elektrickej siete. Proti prehriatiu svetla zasahuje aktívne chladenie, ktoré zaisťuje dlhú prevádzku bez prehrievania a minimálnej hlučnosti svetla. Svetlo je možné pripevniť na statív prostredníctvom štandardizovaného závitu v jeho tele alebo je možné ho držať v ruke vďaka ergonomickej rukoväti. Súčasťou svetla sú dva farebné filtre pre zmenu teploty a diaľkové ovládanie, ktorým môžete jedno alebo viac svetiel plne ovládať na diaľku až 20 metrov, bez nutnosti vstupovania do scény a manipulácie so svetlami. Hlavné výhody: Odolnejšie a efektívnejšie oproti klasickým svetlám Farebná stálosť vyžarovaného svetla 5500 K Možnosť ovládania diaľkovým ovládaním s dosahom až 20 metrov- je súčasťou balenia Možnosť zmeny farebnej teploty vďaka filtrom, ktoré sú súčasťou balenia Napájanie prostredníctvom SONY batérie alebo sieťovým adaptérom Vysoká životnosť LED panelu až 50 000 hodín Nízka spotreba energie vďaka príkonu 36 W Aktívne chladenie svetla - svetlo je pri zahriatí dochladzované tichým ventilátorom, ktorý nie je pri spustený na smerovom mikrofóne počuť. Svetlo tak vydrží v prevádzke celý deň bez prehriatia, chladenie neruší zvukový záznam