inzercia, predaj, predám, bazár

Yookidoo Hracia deka Krajina robotov

Kategória: Ostatné

Predám hraciu deku Yookidoo - Krajina robotov. Kúpená v januári 2022, v záruke (s faktúrou), v perfektnom stave. Dohoda na cene možná.
Obsah balenia:
Hracia deka (105cm x 85cm)
Motorizované autíčko
Koľajová dráha 2 postavy robotov
Veľké polstrované zrkadlo
Obojstranný vankúš (pes) 5 závesných krúžkov
Yookidoo Hracia deka Krajina robotov
Podobné inzeráty
Hracia deka
Hľadáte darček pre svojho drobca , Predám úplne novú hraciu deku Baby Mix. Hracia deka – značky Baby Mix. Hracia deka s hrazdičkou je veľmi obľúbená hračka pre malé bábätká, ktorá by nemala chýbať v žiadnej výbavičke!!! Vzdelávacie hracia deka. Hracia deka rozvíja detskú predstavivosť vďaka poznávanie farieb a tvarov a rozvíja tiež zmysly hmatu, zraku i sluchu, vďaka šuštiacim a pohyblivým častiam. Príjemný a mäkký materiál umožňuje pohodlné ležanie na brušku i chrbte. odnímateľné závesné hračky umiestnené na hrazdičke – bábätko zaujmú (hrká, šuští apd.) a stimulujú rozvoj jeho vnímanie a motoriky. Tieto hračky sú odnímateľné – je možné ich sňať, striedať, zavesiť na hrazdičku iné vhodné hračky – preto sa tak rýchlo bábätku neokúkajú. pestré a kontrastné farebné prevedenie hracie deky. odopínateľná hrazdička – hraciu deku možno používať s hrazdičkou aj bez nej (je odopínacia). Iba osobný odber
Hracia deka textilna 2ks + Deka do kocika
Predam tieto veci pre deticky: 1. Hracia deka textilna - so strapcami po bokoch: - cena 6,- Eur; - rozmery: 120 x 130 cm; - material: hrejivy dvojvrstvovy fleece; - farba: z jednej strany pestrofarebna s kvietkami a motylikmi, z druhej strany syto ruzova; - pri hrani poskytne dietatku komfort a tepelnu izolaciu od studenej podlahy; - vyborny stav. 2. Hracia deka textilna - s farebnymi stvorcami: - cena: 3,50 Eur; - rozmery: 110 x 110 cm; - farba: z jednej strany ruzova s farebnymi stvorcami, srdieckami a zvieratkami, z druhej strany syto ruzova; - prijemna na dotyk a vdaka makkej vyplni vytvara komfortny priestor na hranie a izoluje od studenej podlahy; - velmi dobry stav (jemny praci chlpok, inak OK). 3. Deka na prikrytie do kocika/autosedacky/sanok/postielky zn. Emitex: - cena: 6,- Eur; - rozmery: 100 x 70 cm; - dvojvrstvova hrejiva fleecova, v zime dobre zahreje; - farba: z jednej strany cervena, z druhej strany antracitova (cierna); - na bokoch deky su snurky, ktore je mozne priviazat o kocik/autosedacku/sanky, vdaka comu deka nepada; - deka sa moze zahnut pod nohy dietatka, cim sa vytvori nanoznik a dietatko bude lepsie chranene pred chladom; - vyborny stav. 4. Farebne plastove lopticky (gulicky) na hranie: - gratis k nakupu nad 15,- Eur _ pozrite si aj dalsie moje inzeraty. Pozrite si aj dalsie moje inzeraty s hrackami, detskym oblecenim, potrebami pre deticky, knizkami atd..
Deka na hranie Ball Pit Fun 0m+ 2018
Zábava je na prvom mieste! Deka Ball Pit Fun od Britht Starts nie je len obyčajnou dekou! Viacúčelová hracia deka, ktorá rastie s dieťatkom, je všetkým, čo vaše dieťatko potrebuje! 76-centimetrová hracia deka poskytuje útulný povrch pre hranie na zemi, steny tejto sviežej, zábavnej a farebnej deky sa dajú nastaviť nahor alebo nadol, steny pôsobia ako bariéra počas hry, aj hry na brušku a pomáhajú udržať 10 farebných loptičiek vždy poruke a na dosah pre dieťatko. Hrazdička obsahuje 4 odnímateľné hračky, ktoré pomáhajú trénovať motorické schopnosti dieťatka. Hračky zahŕňajú plyšového sloníka s rolničkou pre sluchovú stimuláciu, krúžok naplnený farebnými guličkami, bezpečnostné zrkadlo pre sebaobjavovanie a hryzačku v tvare listu. Detské hračky sú kompatibilné s inými produktmi značky Bright Start, ktoré majú k dispozícii C-krúžok. A náhodou dôjde k nejakej drobnej nehode, jednoducho odpojte hrazdičku a steny a podložku môžete vyprať v práčke. Od bábätka až po batoľa, bude mať dieťatko loptičky! Vlastnosti: - obsahuje 10 loptičiek - sieťovaná zábrana - 4 odnímateľné hračky - plyšový sloník s rolničkou pre sluchovú stimuláciu, krúžok naplnený farebnými guličkami, bezpečnostné zrkadlo pre sebaobjavovanie a hryzačka v tvare listu - hracia podložka s rozmermi 76 x 76 cm - možno prať v práčke - deka je vhodná od narodenia Rozmery výrobku: 61 cm x 5 cm x 46 cm Uprednostňujem osobný odber.
Interaktivna hracia podlozka Yookidoo
Predam interaktivnu hraciu deku Yookidoo. U nas bola velmi oblubena. Zabka vydava zvuk. Kvetinka a lienka sa daju otacat
Hracia deka
Predám hraciu deku pre bábätká aj s vankúšom v tvare dúhy (zabudla som ho dať na foto viď). Hracia deka: prešívaná pre väčšiu mäkkosť, hravý vzor s motívom abecedy od A-Z, s 5 aktívnymi hračkami na C krúžkoch: lama s hrkalkou, žirafa so stužkami a hryzátkom v tvare písmena G, opička s pohyblivými ramenami s hryzátkom a zrkadielkom, včelí úľ a hudobná hračka leňochod - funguje. Mäkké oblúky so 14-timi slučkami pre uchytenie závesných zvieratiek, ktoré zamestnajú všetky zmysly dieťatka, či uz hudbou, rôznou textúrou alebo zvukmi, ktoré môžu detičky pri zábave preskúmať. Hracia deka vo farebnom prevedení podporuje rozpoznávanie objektov, zatiaľ čo podporný dúhový vankúš je pripravený na zábavu na brušku. Deka je opraná na baby protect programe v originálnom balení pripravená na používanie pre ďalšieho drobca :) Osobné vyzdvihnutie - Bratislava Ružinov.
Deka z Puffy vlny
Ponúkam na predaj detskú deku do kočíku alebo do postieľky. 1. Deka pre dievčatko ružová osmičkový vzor má rozmer 70cm x95cm (+/- 3cm) 2. Deka pre chlapčeka nebeská modrá má rozmer 70cm x80cm (+/- 3cm) 3. Deka pre dievčatko 80cm x80cm (+/-3cm) 4. Deka pre chlapčeka 80cm x80cm (+/-3cm). 5. Deka pre chlapčeka zelená/šedá/biela 70cm x80cm (+/- 3cm) 6. Deka pre dievčatko má rozmer 65cm x90cm cm (+/-3 cm) jej cena je 18 € +poštovné. Cena ostatných diek je 20€ +poštovné. Vyrobím deku v akom koľvek farebnom prevedení, rozmere a vzore na želanie. Stačí ma kontaktovať sms správou, na E-mail alebo aj na Whatsapp a na ostatnom sa už spoločne dohodneme :)