inzercia, predaj, predám, bazár

YSN 310 Chladiaca RGB podložka UFO YENKEE

Kategória: Chladiče

YSN 310 Chladiaca RGB podložka UFO YENKEE použitá asi 2x takže prakticky nová
cena 20 eur + 3 eurá poštovné, alebo osobný odber. Na dobierku neposielam.
KONTAKTUJTE MA EMAILOM
YSN 310 Chladiaca RGB podložka UFO YENKEE
Podobné inzeráty
Podložka YENKEE YSN 310
Predám túto málo používanú hernú podložku pod notebook. LCD obrazovka. Dva USB porty na zadnej strane podložky. Nastaviteľné uhly až do 45° 10 režimov podsvietenia RGB. Dva vysokorýchlostné ventilátory zaisťujú požadovaný prietok vzduchu s minimálnou hladinou hluku. Rýchlosť ventilátora je nastaviteľná pomocou ovládača na prednom paneli. Pošlem aj na dobierku no preferujem osobný odber. Pri posielaní na dobierku cena poštovného vopred na účet. Cena je pevná. Volať alebo SMS na email nereagujem. Pozrite moje ďalšie inzeráty
NZXT Kraken X63 RGB
Čaute. Predám vodné chladenie AIO set NZXT Kraken X63 RGB 280mm. Chladenie bolo veľmi málo používané mám komplet balenie aj Intel aj AMD so všetkými šróbami. Jediná vec čo mi chýbalo v balení od kúpy je malý káblik na prepojenie RGB ventilátorov (Není s tým žiadny problém len treba nastaviť obidva ventilátory osobitne myslím.. Ja som RGB nepoužíval.) Keď chcete aby vám fungovalo RGB potrebujete RGB Hub od NZXT alebo nejaký obyčajný by tiež mal fungovať. Ten k tomu nemám to sa predáva osobitne alebo treba mať rgb hub v bedni. Dôvod predaja : Očakával som viac od chladiča s cenovkou 200€ :D Cena : 90€ Pošlem aj na dobierku poštou. Písať iba email. Foto ilustračná z internetu v prípade záujmu pošlem foto.
SilentiumPC Fera 3 RGB (chladič na CPU)
Predám málo používaný RGB chladič na procesor značky SilentiumPC. - Tenký profil a asymetrický chladič pre maximálnu kompatibilitu s ostatnými komponentmi - Nastaviteľné RGB osvetlenie - Štyri heatpipe trubice - Určené pre procesory s TDP až 180W - 120mm RGB tichý ventilátor (iba 15 dBA) - Jednoduchá inštalácia Chladič využíva štyri 6mm vysoko výkonné heatpipe trubice, ktoré boli špeciálne upravené pre vysoký výkon. Fera 3 RGB je celkovo väčší, avšak rozmery nijako neohrozujú jeho prednosti. V spojení s výškou iba 155 mm sa vojde takmer do každej Midi case. Aby bol nový chladič Fera 3 RGB tichý a efektívny, rozhodol sa ho výrobca vybaviť 120mm RGB ventilátorom s PWM. Optimalizovaný tvar lopatiek umožňuje zníženie hlučnosti a zároveň poskytuje dostatočné prúdenie vzduchu k chladiču. Samozrejmosťou je široká škála príslušenstva na inštaláciu pre rôzne pätice AMD aj Intel. Samotná montáž na procesor je veľmi jednoduchá a rýchla, navyše nevyžaduje špeciálne náradie. Dodávam s originálnou pastou SilentiumPC a iba s montážou na Intel procesory, na AMD treba dokúpiť. Taktiež mám k dispozícii aj iné komponenty do PC... ... Možnosť kúpy: Osobný odber v BA alebo PK Pošta/Packeta - Dobierka (cena + poštovné) Pošta/Packeta - Platba vopred (cena + poštovné)
Chladiaca podložka KLIM WB/PC/notebook
Chladiaca podložka KLIM WB model: WB KLIM™ Cyclone - Stojan na chladenie notebooku Maximálne chladenie Stojan na notebook XL s 5 ventilátormi Kompatibilná herná podložka na chladenie notebooku Farba: modrá Táto chladiaca podložka notebooku je investíciou => žiadne prehriatie komponentov => maximalizuje životnosť počítača a .
EKWB EK-Quantum Inertia D5 PWM D-RGB
Predám pumpu na vodné chladenie EK Water Blocks EK-Quantum Inertia D5 PWM D-RGB - Acetal Motor: Elektricky komutovaný sférický motor Menovité napätie: 12V DC Spotreba energie: 23 W Maximálna tlaková výška: 3,9 m Maximálny prietok: 1500 l / h Maximálna teplota systému: 60 ° C Materiály: nehrdzavejúca oceľ, PPS-GF40, O-krúžky EPDM Napájací konektor: SATA Power, dĺžka kábla 50 cm Signálny kábel: 4-pinový konektor PWM FAN, dĺžka kábla 60 cm Dĺžka kábla D-RGB: 50 cm Konektor D-RGB, klasický 3-pin (+ 5 V, D, blokovaný, uzemnený) Prevádzkový režim: pracovný cyklus PWM: ~ 20 - 100% predvolené správanie: Spustí sa pri 100% pracovnom cykle, keď nie je prítomný žiadny spätnoväzbový signál PWM Balenie: EK-Quantum Inertia D5 PWM D-RGB (vrátane motora čerpadla EK-D5 PWM G3) - káble s čiernym flexovaním Montáž čerpadla EK-Quantum Inertia D5 PWM D-RGB Samolepiaca nálepka so vzorom montážneho otvoru Montážny mechanizmus (vrátane požadovaných inbusových kľúčov) Kľúč EK-Loop (6 mm, 8 mm, 9 mm) + pošta /poštou na dobierku alebo prevodom na účet/ Písať mail, číslo vymyslené
NZXT Kraken X63 RGB
Čaute. Predám vodné chladenie AIO set NZXT Kraken X63 RGB 280mm. Chladenie bolo veľmi málo používané mám komplet balenie aj Intel aj AMD so všetkými šróbami. Jediná vec čo mi chýbalo v balení od kúpy je malý káblik na prepojenie RGB ventilátorov (Není s tým žiadny problém len treba nastaviť obidva ventilátory osobitne myslím.. Ja som RGB nepoužíval.) Keď chcete aby vám fungovalo RGB potrebujete RGB Hub od NZXT alebo nejaký obyčajný by tiež mal fungovať. Ten k tomu nemám.´ Cena : 110€ Pošlem aj na dobierku poštou. Písať iba email. Foto ilustračná z internetu v prípade záujmu pošlem foto.