inzercia, predaj, predám, bazár

Za třetinu ceny nový posilovací či zpevňovací pás.

Kategória: Všetko ostatné

Prodám bederní pás pro posilování horní části - ruce, ramena, záda) na zpevnění zad a korpusu Aspen Summit 637 , velikost M. Jde o profi pás s lankovým dotvarováním zádové části s lékařskými orgonometrickými atesty. Stojí nejlevněji na internetu přes 4.000,-Kč - Chci 1400,-Kč nebo i výměnou za cosi na veterány (auto,moto) , plechovky od oleje, smaltované reklamní cedule....do r. 1950.
Za třetinu ceny nový posilovací či zpevňovací pás.
Podobné inzeráty
Posilovaci stroj na cele telo
Predam tento posilovaci stroj na cele telo. Je ako novy. Syn na nom cvicil mozno par krat . Je zakupeny mynuly rok ale papiere a krabicu sme vyhodili. Dovod predaja kupil si celu posilovaciu zostavu. Stal 114€a teraz 70€ kto by mal zaujem.
Posilovací stroj
Predám posilovací stroj na cvičenie rúk a chrbta.
Posilovací prístroj
Predám posilovaci prístroj na nohy "Hacken"
Bežecký pás DOMYOS RUN100
Bežecký pás RUN100 má kompaktnú konzolu so spätne osvieteným LCD displejom poskytuje dobrú čitateľnosť údajov: čas, vzdialenosť, rýchlosť, kalórie, pulz/min. Maximálna rýchlosť je 14 km/h, jednoduché nastavenie vďaka 7 skratkám a tlačidlám + a -. MOŽNOSTI: je možné pripojiť ovládanie cez USB port. Konzola bežeckého pásu RUN100 je vybavená 30 programami vytvorenými trénermi Domyos, zaradenými do 3 kategórií. VÝKON MOTORA Testovaný na maximálnu rýchlosť 14 km/h pri hmotnosti 130 kg, výkon motora je 1,25 HP a 932 wattov. MANUÁLNE NASTAVENIE SKLONU Bežecký pás RUN100 je vybavený zadnými skladateľnými nohami, ktoré umožňujú manuálny sklon od 0 % do 3 %. MERANIE SRDCOVEJ FREKVENCIE Bežecký pás RUN100 je vybavený snímačom srdcovej frekvencie kompatibilným s každým nekódovaným analógovým hrudným pásom. DYNAMICKÝ SYSTÉM TLMENIA Bežecká plocha pásu RUN100 je široká 45 cm na pohodlné behanie. Systém tlmenia zaisťuje dobrý odraz a dynamický došľap. ZNÍŽENIE HLUČNOSTI Bežecký pás RUN100 dosahuje hlučnosť 66 dB pri rýchlosti 14 km/h bez bežca. ROZMERY A HMOTNOSŤ Rozmery pri používaní: 163 × 76 × 138 cm. Zložený výrobok: 152 × 76 × 146 cm. Hmotnosť pásu: 47 kg. Zložený pás RUN100 je kompaktný s hĺbkou iba 38 cm. Môžete ho skladovať horizontálne alebo vertikážecký pás RUN100 má 4 kolieska, ktoré uľahčujú premiestňovanie. Bežiaci pás bol minimálne používaný, je zachovalý a bez akéhokoľvek poškodenia. Dôvod predaja je minimálne využívanie. Pôvodná cena 550 eur.
Profi bežecký pás
Bežecký pás s elektrickým náklonom GB8000 má motor s výkonom 3 - 6 HP, čo je 2,25 - 4,5 kW (maximálny prietok el. prúdu je 8 A) AC striedavý. Bežecký pás je odpružený na 10-tich miestach a má 4 tlmiace vložky medzi behacou plochou a kovovým rámom pásu. Na uskladnenie v obmedzenom priestore, sa behacia časť dá zdvihnúť medzi rukoväte, aby zaberala čo najmenej priestoru. Rozmer výrobku so zdvihnutou behacou plochou medzi rukoväťami pásu je 78 x 87 cm. Túto plochu je potrebné vyčleniť na skladovanie, pokiaľ máte obmedzený priestor a pás nemôžete trvalo ponechať v rozloženom stave na behanie. Pretože pás má kolieska na manipuláciu, je možné ho po použití v "skladovacej polohe" celkom ľahko premiestňovať. Pás predávame aj s gumenou podložkou zakúpenou originál k tomuto modelu. Slúži na ochranu podlahy. Na pás je predĺžená záruka, aktuálne ešte jeden a pól roka. Dôvod predaja je presťahovanie sa do rodinného domu v blízkosti vodného diela, takže pas je doma nevyužitý a zbytočne nám zaberá miesto. Povodna cena 1300€
Elektrický bežiaci pás InsportLine
Predám žiaci pás AKAMAR od InsportLine. Cena 560€, možná dohoda. Popis produktu Bežecký pás inSPORTline Akamar je moderný, robustný bežecký pás s možnosťou jednoduchého zloženia a so snímačmi tepovej frekvencie v mäkkých rukovätiach. Tichý motor s výkonom 1,5 HP zaručí maximálnu rýchlosť 16 km/h. Odpružená bežecká plocha s možnosťou elektronického zdvihu pásu do 12 polôh ponúka dostatok komfortu pre každodenný tréning Jednoduché ovládanie bežeckého pásu inSPORTline Akamar zaistí 36 prednastavených programov, 3 používateľské programy, manuálny program a možnosť ovládania rýchlosti či sklonu priamo v rukovätiach. Všetky potrebné informácie Vám prehľadne zobrazí podsvietený päťpalcový LED displej, pod ktorý si vďaka praktickej opierke môžete umiestniť napríklad tablet. Nezvyklou funkciou je tu program Matrix, ktorý počíta kolá na 400 m dlhej trati. Pri záťaži uvítate možnosť občerstvenia, ktoré budete mať ihneď po ruke vďaka dvom držadlám na nápoje. Ďalšou výhodou sú zabudované kolieska pre ľahký presun pásu na požadované miesto. Vďaka týmto vlastnostiam je bežecký pás inSPORTline Akamar vhodným doplnením každej domácej posilňovne. Kľúčové vlastnosti: jednoduché intuitívne ovládanie tichý chod bohatá programová výbava držiak na tablet, časopis alebo smartphone prehľadný podsvietený 5" LED displej 2 držadlá na nápoje počítač zobrazuje: rýchlosť, pulz, vzdialenosť, čas, kalórie, okruhy (po 400 m) Easy Fold System: jednoduchý a efektívny piestový mechanizmus umožňuje veľmi jednoduché rozloženie aj zloženie pásu jednou rukou Silent Motion Technology: tichý chod motora bežeckého pásu Technický popis: výkon motora 1,5 HP rozmery bežeckej plochy 125 x 44 cm zdvih bežeckej plochy (sklon) elektronický počet stupňov sklonu bežeckej plochy 12 stupňov maximálny sklon bežeckej plochy 5,4° (9,45%) rýchlosť 1 - 16 km/h vhodný aj pre chôdzu maximálne 3 hodiny nepretržitej chôdze pri 6,5 km/h potom vhodná aspoň 15 minútová pauza celkový počet programov 40 prednastavené programy 36 používateľské programy 3 HRC program nie manuálny program áno snímače tepovej frekvencie áno držiak na fľašu áno stojan na tablet áno transportné kolieska áno systém vyrovnania nerovností áno odpruženie Silent Block bezpečnostná brzda áno prijímač hrudného pásu nie hrudný pás súčasťou balenia nie audio vstup nie sklápacia konštrukcia áno celkové rozmery stroja v138 cm x š75 cm x d162 cm rozmery v sklopenom stave v138 cm x š75 cm x d109 cm maximálna nosnosť 100 kg hmotnosť 64 kg zdroj napájania 220V, 230V kategória HC (podľa EN957) použitie domáce