inzercia, predaj, predám, bazár

Zabalené F&F obliečky na paplón a vankúše

Kategória: Postele

Predám ešte zabalené F&F obliečky na paplón a vankúše s moderným dizajnom.

Rozmer obliečky na paplón: 160 cm x 200 cm
Rozmer obliečok na vankúše: 70 cm x 80 cm (2 kusy)

Mám dve balenia. Cena za za jedno balenie je 10 EUR.
Prosím, kontaktujte ma cez telefón alebo e-mailový formulár nižšie.
Zabalené F&F obliečky na paplón a vankúše
Podobné inzeráty
NOVÁ IKEA BLÅVINDA Posteľná bielizeň, sivá, 150x200/50x60 cm
Ponúkam na predaj novú IKEA BLÅVINDA posteľnú bielizeň, sivá, 150x200/50x60 cm. Obliečky sú úplne nové, ešte zabalené. Chladivá a svieža posteľná bielizeň z jemnej bavlny s vysokou hustotou vlákna. Bočné strany majú rôzne vzory v jemných farbách. Dekoratívne stužky udržia paplón na mieste. Informácie o výrobku Textília Chambray je tkaná z bielych a farbených vláken, ktoré jej dodávajú živý vzhľad a jemné farebné tóny. Pokožke poskytujú príjemný a chladivý pocit, pretože sú vyrobené z bavlneného perkálu, husto tkanej jemnej priadze. Priadza je mäkká na dotyk a zachováva si žiarivé farby aj po praní, pretože je zafarbená ešte pred tkaním. Zips drží paplón na mieste. Pomocou tejto obliečky môžete obmieňať vzhľad vašej spálne, pretože má na každej strane iný vzor.
IKEA BLÅVINDA posteľná bielizeň, sivá, 150x200/50x60 cm
Ponúkam na predaj IKEA BLÅVINDA posteľnú bielizeň, sivá, 150x200/50x60 cm. Obliečky sú úplne nové, zabalené. Chladivá a svieža posteľná bielizeň z jemnej bavlny s vysokou hustotou vlákna. Bočné strany majú rôzne vzory v jemných farbách. Dekoratívne stužky udržia paplón na mieste. Informácie o výrobku Textília Chambray je tkaná z bielych a farbených vláken, ktoré jej dodávajú živý vzhľad a jemné farebné tóny. Pokožke poskytujú príjemný a chladivý pocit, pretože sú vyrobené z bavlneného perkálu, husto tkanej jemnej priadze. Priadza je mäkká na dotyk a zachováva si žiarivé farby aj po praní, pretože je zafarbená ešte pred tkaním. Zips drží paplón na mieste. Pomocou tejto obliečky môžete obmieňať vzhľad vašej spálne, pretože má na každej strane iný vzor.
Vankúše
Malé vankúše nové 2 kusy náplň perie 40x40 - 12€ za kus Malý vankúš nový1 kus náplň guličky 40x40 -9€ Paplón používaný 1 kus 140x200 -20€ Vankúše z ružov3ho angínu bez náplne 3 kusy 40x40 -3€ za kus 80x55 -7€ jeden kus 70x90 -10€ jeden kus Vankúš z bledo modrého angínu 1kus 60x70 -7€ jeden kus Posledná fotka je perie ktorým sú vypĺnené vankúše
Vianočné obliečky na jednolôžko SANTA 4
Vianočné obliečky na jednolôžko SANTA 4 Nádherné vianočné obliečky SANTA 4 z bavlny so zimným motívom oživia každú spálňu, no vyniknú aj v detskej izbe. Kvalitný materiál je ako stvorený na zimné noci, zahreje a vďaka zaujímavému prevedeniu splní aj dekoračnú funkciu. Praktické zapínanie na zips zaručuje jednoduchú výmenu. Navoďte si doma sviatočnú atmosféru s obliečkami z našej ponuky. Farby sú odolné a nestrácajú na intenzite ani po viacerých praniach. Materiál: 100% bavlna Rozmery (ŠxD): vankúš: 80 x 70 cm paplón: 140 x 200 cm Farebné prevedenie: biela / červená SKLADOM - DORUČÍME DO 5 DNÍ NOVÉ, ZABALENÉ... Upozornenie: Váš monitor a tlačiareň nemusia zobrazovať farby také, aké sú v skutočnosti. V cene nieje zahrnuté poštovné.
Vianočné obliečky na jednolôžko SANTA 4
Vianočné obliečky na jednolôžko SANTA 4 Nádherné vianočné obliečky SANTA 4 z bavlny so zimným motívom oživia každú spálňu, no vyniknú aj v detskej izbe. Kvalitný materiál je ako stvorený na zimné noci, zahreje a vďaka zaujímavému prevedeniu splní aj dekoračnú funkciu. Praktické zapínanie na zips zaručuje jednoduchú výmenu. Navoďte si doma sviatočnú atmosféru s obliečkami z našej ponuky. Farby sú odolné a nestrácajú na intenzite ani po viacerých praniach. Materiál: 100% bavlna Rozmery (ŠxD): vankúš: 80 x 70 cm paplón: 140 x 200 cm Farebné prevedenie: biela / červená SKLADOM - DORUČÍME DO 5 DNÍ NOVÉ, ZABALENÉ... Upozornenie: Váš monitor a tlačiareň nemusia zobrazovať farby také, aké sú v skutočnosti. V cene nieje zahrnuté poštovné. POZRITE SI VŠETKY NAŠE INZERÁTY.
Obliečky.
Obliečky Valentine 100% Bavlna Klasické obliečky Farba: Biela, Červená Materiál: 100% Bavlna. Rozmer paplón: 140 x 200 cm, 140 x 220 cm Rozmer vankúš: 70 x 90 cm Vzor: Srdcia Zapínanie: Na gombíky Cena na jednu posteľ- 17,00 €. Cena na dve postele 34,00 € a doprava za darmo.