inzercia, predaj, predám, bazár

Zábavné i náučné knižôčky

Kategória: Učebnice, skriptá - ZŠ

Možno niekomu pre zábavu i poučenie, precvičenie učiva o vybraných slovách , by poslúžili, zábavné brožúrky o vybraných slovách,prírodoved., vlastived. a iné hádanky, učiteľom i deťom. Niektoré sú nové, niektoré použité, no v dobrom stave.
Cena za kus 1,2, 3 €.
Kontaktujte ma prosím emailom, telef. č. je vymyslené.
Zábavné i náučné knižôčky
Podobné inzeráty
Zábavné i náučné knižôčky
Možno niekomu pre zábavu i poučenie, precvičenie učiva o vybraných slovách , by poslúžili, zábavné brožúrky o vybraných slovách,prírodoved., vlastived. a iné hádanky, učiteľom i deťom. Niektoré sú nové, niektoré použité, no v dobrom stave. Cena za kus 1,2 €. Kontaktujte ma prosím emailom, telef. č. je vymyslené.
Zábavné príručky SJL
Možno niekomu poslúžia zábavné, praktické príručky, diktáty, zábavné úlohy, učiteľom aj deťom.Niektoré sú nové, niektoré používané v dobrom stave, doplnené s vlastnými poznámkami. Cena1 - 3 €. Kontaktujte ma prosím emailom, telef. č. je vymyslené.
Zábavné príručky SJL
Možno niekomu poslúžia zábavné, praktické príručky, diktáty, zábavné úlohy, učiteľom aj deťom.Niektoré sú nové, niektoré používané v dobrom stave, doplnené s vlastnými poznámkami. Cena 1 - 2 €. Kontaktujte ma prosím emailom, telef. č. je vymyslené.
Detské knihy učebnice náučné
Predám detské učebnice, knihy, náučné
Staršie náučné knihy a učebnice vo veľmi dobrom stave
poštovné nie je zarátané v cenách, knihy neposielam na dobierku 1. MUDr. Radomír Růžička, CSc. - Akupunktura v teorii a praxi (1990) [CZ] = predaná 2. Karel Vácha - Gynekológia (1970) = 2,50€ 3. Eva Poliaková, Karol Poradovský - Keď dospievam (1990) = 0,50€ 4. Jaroslava Pondělíčková-Mašlová - Keď dievča dospieva (1976) = 0,50€ 5. Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Cvičenia z matematiky pre 6. ročník ZŠ (1983) [podpísaná na poslednej strane] = zadarmo (samostatne+poštovné alebo k nejakej inej knihe) 6. Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Angličtina pre 7. ročník základnej deväťročnej školy (1962), Angličtina pre ôsmy ročník (1963), Angličtina pre 9. ročník základnej deväťročnej školy (1963) = predané
staré učebnice a náučné knihy
predám: matematika zakladej skoly v heslach fyzika 6 rocnik zs francuzstina pre samoukov František Podhorský - Vieme kde to je Pravidlá slovenského pravopisu Alexandr Bartov - Tri Beskozyrki - rusky Ruský jazyk v obrázkoch 1. a 2. spolu Adolf Peter Záturecký - Slovenské príslovia, porekadlá a úslovia Jean-Claude Corbeil - Obrázkový slovníček slovenčina/angličtina Anita Naik - Sme či nie sme závislí? J. Štefanovič - J. Greisinger - Psychológia