inzercia, predaj, predám, bazár

Zábavné príručky SJL

Kategória: Učebnice, skriptá - ZŠ

Možno niekomu poslúžia zábavné, praktické príručky, diktáty, zábavné úlohy, učiteľom aj deťom.Niektoré sú nové, niektoré používané v dobrom stave, doplnené s vlastnými poznámkami.
Cena 1 - 2 €.
Kontaktujte ma prosím emailom, telef. č. je vymyslené.
Zábavné príručky SJL
Podobné inzeráty
Zábavné príručky SJL
Možno niekomu poslúžia zábavné, praktické príručky, diktáty, zábavné úlohy, učiteľom aj deťom.Niektoré sú nové, niektoré používané v dobrom stave, doplnené s vlastnými poznámkami. Cena1 - 3 €. Kontaktujte ma prosím emailom, telef. č. je vymyslené.
Príprava na Monitor Komparo, Slovenský, SJL, SJ, Učebnica
Dobrý deň. Ponúkam prípravu na Monitor Komparo Prímacie skúšky Testy zo Slovenského Jazyka, SJL, SJ, Učebnica. Asi vôbec nepoužívaná, ak si dobre pamätám. Ponúknite cenu, neviem koľko to teraz stojí.. Pekný deň! Lokalita: Bardejov Dá sa osobne aj poštou poslať. Pošta na vaše náklady. Kontaktujte ma prosím mailom: mimi.inquiry@
Subor kariet, pomocka na ZŠ aj SŠ
Predam pomocku na SJL, MAT a Prirodopis pre ZŠ a SŠ Sjl - sklada sa z 11 kariet na foto Mat - geovzorce telesa Prirodopis - prehlad pre ZS, 1.diel Predajne len spolu, cena je vratane postovneho s dobierkou.
Zvládni prijímacie skúšky zo SJL a MAT
Predám úplne nové nepopisane učebnice pre prípravu študentov na prijímacie skúšky zo SJL a MAT Posielam aj na dobierku
Zábavné matematic.hry s číslami
Možno niekomu pre zábavu bez internetu sa hodí, učiteľom alebo deťom. Príručky, matematické rozcvičky. Niektoré sú používané ale v dobrom stave, niektoré nové. Cena 3 € za kus Tel.číslo je vymyslené, kontaktujte ma prosím emailom.
Zábavné matematic.hry s číslami
Možno niekomu pre zábavu bez internetu sa hodí, učiteľom alebo deťom. Príručky, matematické rozcvičky.Niektoré sú používané ale v dobrom stave, niektoré nové. Cena 3 € za kus Tel.číslo je vymyslené, kontaktujte ma prosím emailom.