inzercia, predaj, predám, bazár

Žabky Loap

Kategória: Topánky, obuv

Dámske žabky Loap, nové
Veľkosť: 36
Žabky Loap
Podobné inzeráty
Detské sandále LOAP v.41
Detské sandále LOAP v.41 - 5.6. - 13:56 Predám skoro nové, iba raz obuté sandále LOAP veľkosť 41, modro-zelené. Vhodné aj na prezuvky. Cena 20€ + poštovné.(Pôvodne 32€)
Zimna damska obuv Loap PC:48,90€
Predám, nove, nenosene, zimne topanky, damske, znacka Loap. povodná cena 48,90€ Materiál: Nylon, PU Nb, tricot, TPR, fleece Membrána Tripletex Vodný stĺpec: Až 10 000 mm Paropriepustné Zateplená podšívka s vyššou hrejivosťou Polar Fleece Štýlové dámske zimné topánky Pro Loap majú tenkú medzipodošvu a podrážku, vďaka čomu sú citeľne ľahšie. Ich ďalšou výhodou je špeciálna membrána Tripletex s vodným stĺpcom až 10 000 mm, v kombinácii so základnou priepustnosťou pary 1000 g/m2/24h. Takéto vlastnosti sú ideálne pre voľnočasovú obuv, pri ktorej sa vyžaduje vyššia miera zadržiavania tepla, ktoré uniká pomalšie, a nohy tak neprechladnú ani pri dlhšom státí. Vrchná časť topánky z impregnovaného a ľahkého nylonu v kombinácii s pevnou polyuretánovou obsádzkou (od päty až k špičke), predstavuje spoľahlivé riešenie nepremokavej obuvi. O príjemné teplo nohy v topánke sa postará zateplená podšívka s vyššou hrejivosťou Polar Fleece. Podrážku tvorí spoľahlivá termoplastická guma, ktorá vyniká svojou odolnosťou.
Nové, značkové prekrásne GUESS žabky č.35
Predám úplne nové, štýlové, originál žabky značky GUESS. Donesené kamoškou z Ameriky, sú mi však malé, preto ich predávam. Krásne, krajšie ako na fotke. Cena je fixná! Veľkosť 35. Vnútorná dĺžka žabky 23 cm. Osobný odber v Košiciach alebo pošlem na dobierku.
Calvin Klein žabky   v.39
Predám úžasne žabky CK, nosené jedno leto 2022...veľmi som si na žabky nezvykla tak preto predávam VD 25,5cm
Žabky Tommy Hilfiger
Predám nové pánske žabky Tommy Hilfiger, veľkosť 43
Žabky Tommy HIlfiger
Predám nové pánske žabky Tommy Hilfiger, veľkosť 44