inzercia, predaj, predám, bazár

Záhrada s chatkou - prenájom, okres Prievidza.

Kategória: Chalupy

BÝVAJTE-SK vám ponúka na prenájom záhradu s rozlohou 310m2. Nachádza sa v záhradkárskej osade Východ, na trase z Prievidze do Handlovej. Záhrada ponúka priestor nielen na oddych a relax, ale aj priestor na pestovanie zeleniny, ovocia, ovocných stromov - jabloň, slivka...., okrasnej nízkej a vysokej zelene a iné poľnohospodárske plodiny. Súčasťou pozemku je aj záhradná chatka, v ktorej je elektrina a taktiež slúži aj na uskladnenie úrody.
Záhrada je v osobnom vlastníctve.
Obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na uvedenom tel. čísle, v prípade akýchkoľvek doplňujúcich otázok volajte, alebo píšte SMS na tel. , prípadne napíšte email: masiarovaema@
Záhrada s chatkou - prenájom, okres Prievidza.
Podobné inzeráty
Na prenájom chatka v meste Banská Bystrica, mestská časť Sku
XEMAR (milan.mlcal@ alebo ) ponúka na prenájom záhradku s chatkou. Chatka nie je určená na TRVALÉ BÝVANIE. Nehnuteľnosť sa nachádza v záhradkárskej oblasti v Skubíne, okres Banská Bystrica. Záhrada je formou kaskád. V suteréne chatky sa nachádza pivnica a na prvom podlaží je veľká miestnosť . Inžinierske siete : elektrika a voda v dosahu. Na záhradke sú vysadené ovocné stromy. Celková výmera pozemku je 267 m2.
Na prenájom chatka v meste Banská Bystrica, mestská časť Sku
XEMAR (milan.mlcal@ alebo ) ponúka na prenájom záhradku s chatkou. Chatka nie je určená na TRVALÉ BÝVANIE. Nehnuteľnosť sa nachádza v záhradkárskej oblasti v Skubíne, okres Banská Bystrica. Záhrada je formou kaskád. V suteréne chatky sa nachádza pivnica a na prvom podlaží je veľká miestnosť s kuchynskou linkou. Kúrenie je riešené na pevné palivo.Miestnosť prešla rekonkštrukciou. Inžinierske siete : elektrika, voda, sprchovací kút, splachovací záchod. Na záhrade sa nachádza sklenník a prestrešený altánok. Celková výmera pozemku je 614 m2.
Ponúkam bývanie v malej drevenej chatke na krásnom pozemku
Ponúkam možnosť ubytovania v malej drevenej chatičke za výpomoc s prácami na pozemku. STRETNUTIE (so sebou) Medzi hlohmi, chalúpka malá stojí. Pobytom v nej, celý svet prezveď. Tam matka príroda tichom kojí. Tam počuť hĺbky duše svojej, holej. V skromnosti, v prostredí malebnom, kde prihováraš sa stromom, kvetom. Ďaleko je k ľuďom, k civilizácii, blízko k sebe, k vlastnej vizualizácii.... ...Sveta nášho krásneho, kde človek v láske k človeku žije, raduje sa bezbreho a patričnú úctu prírode prejavuje. Pán stvorenia dal nám do vena dar. Žiadny hnev, lož, svár, lež precítiť zmyslami v prepojení s prírodnými cyklami, že k dokonalosti stačí chvíľ pár. My tam máme postavený dom v ktorom bývame a chatka je postavená dolu svahom pod domom, okolo 100m. Je zasadená do terénu, okolo sú trnky, šípky, slivky, a iné stromy a kružiny. Chatka je malá pre 1 osobu, max.2. má 4x3m. Je spravená na štýl - aby si človek mohol vyskúšať ako sa dakedy dávno žilo bez elektriky a bez prívodu pitnej vody do nej. Voda je k dispozícii úžitková v 1kubikovej nádrži hneď pri chatke ktorú zbierame zo strechy. Svetlo na posvietenie viem zabezpečiť solárne. Sprcha alternatívna vonku (drevená konštrukcia, navrchu s nádržkou do ktorej si dolievate vodu) alebo umývanie v lavore, vani. Tu je viac možností: buď bývať zadarmo za nejakú odpracovanu prácu - čomu by som bola najradšej. Možnosti prác: Je možné ku chatke pristaviť terasku, do nej nainštalovať vaňu s tehlami tak aby sa dalo pod ňu kúriť a tak ohrievať vodu. Keď to bude tak to bude nádherné s prekrásnym výhľadom na horu. Súkromie je tam zabezpečené. Bolo by fajn aj prestrešenie za chatkou a pred chatkou. V ovocnom sade sa postarať o stromy, prípadne predpripraviť- vykopať jamy na sadenie ďalších stromov. Pomoc so sedením stromkov. Spraviť alternatívnu chladničku v zemi. Natrieť chatku. Najlepšie vybrať niečo k čomu máte vzťah a čo by vás bavilo. Po dohode, pitna voda sa dá naberať u nás pri dome. Je tam viacero rôznych možností.....a tvorivých neúrekom. Chatka slúži na to keď človek potrebuje na nejaký čas vypadnúť zo spoločnosti, zresetovat sa a zžiť sa s prírodou a sebou. Mám vlastné skúsenosti, že bez tej elektriky to je lepšie. Sama som tak žila, mám s tým vlastnú skúsenosť. Má to úplne iné kvality a dary pre človeka keď je to bez.el. Človek sa viac prepojí s prírodou a sebou Ak vás to zaujalo, píšte alebo mi môžete aj zavolať a je možné sa prísť najprv pozrieť. Ja by som sa tiež chcela najprv s vami stretnúť, porozprávať sa a potom sa rozhodnúť. Všetko je to v jednoduchosti, zároveň v kráse so svojským čarom.
Dám do dlhodobého  prenájmu vinicu s chatkou
Ponúkam do dlhodobého prenájmu vinicu o ktorú bolo každoročne starané. K vinici patrí aj pozemok s chatkou, kde sa dajú tráviť príjemné chvíle.
Hladam Chalupu na prenajom
Banská Štiavnica a blizke okolie hladam chalupu, chalupku, chatku, pripadne záhradu z chatkou na dlhodoby prenajom v blizkosti lesa idealne aj pri vode ale nie podmienkov. Môže byt aj dlhodobo neudrziavana viem ju po dodhode prerobyt niečo preinvestovat, pripadne v buducnosti odkupit alebo sa dohodnut na splatkach cez notara. Viac emailom telefonicky. Dakujem.
NA PRENÁJOM – Krásna zrekonštruovaná chata na Zemplínskej Ší
ID: 6632 Ponúkame na prenájom rekreačnú chatu na Zemplínskej šírave, v časti Prímestská. LOKALITA: - výborná lokalita, neďaleko od vody, dobrý prístup, parkovanie pri chatke, - rekreačná oblasť Prímestská je vzdialená približne 4 km od Michaloviec, DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: - vstupná miestnosť, hala spojená s kuchyňou, izba, kúpeľňa s WC, REKONŠTRUKCIA: - chatka prešla kompletnou rekonštrukciou: - nová: elektroinštalácia, rozvody vody, stierky, - nové interiérové dvere, nová kuchynská linka, - plávajúce podlahy, plastové okná a dvere, sadro. stropy, - chatka je zateplená s novou fasádou a novou strechou, POZEMOK A INÉ: - pozemok pod chatkou v osobnom vlastníctve, - výmera chatky 29m2, - inžinierske siete: elektrina, vodovod, odpad, - chata sa prenajíma aj so zariadením: klimatizácia, televízor, sedacia súprava, Zabezpečíme Vám kompletný servis pri vybavení hypotéky – bezplatne, rýchlo a výhodne.   Nájomné: 490,-EUR/Mesiac TEL. , 0918 883 321