inzercia, predaj, predám, bazár

ZÁHRADNÁ CHATA V BLÍZKOSTI TERMÁLNEHO KÚPALISKA,POZEMOK268m2

Kategória: Chalupy, Chaty

Jozef Andrejkovics ponúka na predaj záhradnú chatu v Dunajskej Strede v osade AGROFRIGOR neďaleko od termálneho kúpaliska na pozemku o výmere 268 m2.

Dispozičné riešenie záhradnej chaty:
2x miestnosť, vchod do suterénu, suterén

Jedna časť záhradnej chaty je murovaná, druhú časť tvorí nadstavba nákladného auta AVIA - AVIA skrinka. Na uskladnenie zeleniny je k dispozícií suterén s rozlohou cca 6 m2. Stavba bola skolaudovaná v roku 2004.
Momentálne nehnuteľnosť funguje výslovene na pestovanie ovocia a zeleniny. Na polievanie slúži vlastná studňa, elektrina NIE JE zavedená, avšak je v blízkosti a je možné vybudovať.

ZÁHRADNÁ CHATA JE V OSOBNOM VLASTNÍCTVE SO SÚPISNÝM ČÍSLOM ZAEVIDOVANÁ V KATASTRI NEHNUTEĽNOSTI V DUNAJSKEJ STREDE,
POZEMOK NIE JE V OSOBNOM VLASTNÍCTVE - JE V PRENÁJME OD SLOVENSKÉHO ZVÄZU ZÁHRADKÁROV DO ROKU 2025 S MOŽNOSŤOU PREDLŽENIA - ZO osadových v Dun. Strede. Ročný prenájom je 15.- EUR.

V prípade záujmu neváhajte ma kontaktovať, teším sa na Vás!
Kontaktná osoba: Jozef Andrejkovics, tel.:
ZÁHRADNÁ CHATA V BLÍZKOSTI TERMÁLNEHO KÚPALISKA,POZEMOK268m2
Podobné inzeráty
Predám rekreačnú chatu v obci Podhájska
PONUKA: Predám rekreačnú chatu v obci Podhájska, vzdialenú len 500m od známeho termálneho kúpaliska. Chata (6x8m) je postavená z dreva, má drevené okná s vnútornými žalúziami, laminátové podlahy, dlažbu v kúpeľni. Je napojená na obecnú vodu, elektrinu. V kúpeľni je podlahové kúrenie. Odpadová voda je riešená prostredníctvom žumpy. Pozemok je oplotený pletivom, betónovým plotom a murovanou ohradou od ulice. Na upravenom pozemku je automatický závlahový systém, okrasné dreviny, záhony, vonkajšie záhradné osvetlenie. Chata je klimatizovaná! VÝMERA: Pozemok 1035m2, obytná plocha 48m2 DISPOZÍCIA A VYBAVENIE: Moderná chata je slnečná a dobe dispozične riešená. Pozostáva z kuchyne s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi (sklokeramická doska, rúra, chladnička) spojenej s obývačkou s klimatizačnou jednotkou, obytnej izby s pochodovými posteľami, skriňou. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, umývadlo, toaleta. K chate prislúcha terasa s posedením. Chata sa predáva aj so zariadením na mieru. ODPORÚČAM OBHLIADKU! Výhody: poloha neďaleko termálneho kúpaliska, možnosť rekreácie PARKOVANIE: Vo dvore POLOHA: Chata sa nachádza neďaleko termálneho kúpaliska v obci Podhájska s dobrou občianskou vybavenosťou. V obci sa nachádzajú potraviny, železničná a autobusová zastávka, pohostinstvo, reštaurácie, kostol. Obec je vzdialená 23km od mesta Nové Zámky, 36km od mesta Nitra. Je tu dobré vlakové spojenie. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý: -kompletný právny servis -kompletný realitný servis vrátane provízie -zabezpečenia všetkých písomností ( rezervačná zmluva, zmluva o budúcej zmluve, kúpna zmluva ) -autorizácia zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv na kataster -prepis energií U nás vybavíte všetko na jednom mieste - realitný a právny FULL servis - spolupracujeme so všetkými finančnými Inštitúciami - bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru - znalecké posudky - prerábky na kľúč - sťahovanie v cene servisu - potvrdenia pre dedičské konanie! Inzerujte cez nás! Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky kontaktujte makléra na tel. číslo alebo monikaveresova@ MV 860 Počet izieb: 2 Obytná plocha: 48m² Celková rozloha: 1035m² Rozloha pozemku: 1035m² Úžitková plocha: 48m² Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Kanalizácia: žumpa Kúpeľňa: sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - elektrické Inžinierske siete: áno Postavené z: drevostavba Klimatizácia: áno Okná: drevené Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
Predám peknú rekreačnú chatu v obci Podhájska
PONUKA: Predám peknú poschodovú rekreačnú chatu len 300m od známeho termálneho kúpaliska v obci Podhájska. Chate je postavená z tehly a dreva, má drevené okná, kvalitné drevené podlahy a dlažbu. Chata je napojená na obecnú vodu, elektrinu, je podpivničená. Odpadová voda je riešená prostredníctvom žumpy. Vykurovanie je zabezpečené cez podlahové, možnosť vykurovania aj tuhým palivom v krbe. Na upravenom pozemku sa nachádza drevený altánok s posedením, bazén s osvetlením, okrasné dreviny a stromy, vínna pivnica, parkovisko. Pozemok je oplotený s elektrickou vstupnou bránou. Chata je vhodná na okamžité užívanie bez ďalších investícií, podnikateľské účely, prenájom tretím osobám. VÝMERA: Pozemok 904m2, úžitková plocha 110m2 DISPOZÍCIA A VYBAVENIE: Chata je priestranná, slnečná a veľmi dobre dispozične riešená. Prízemie pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s kuchynskou linkou so spotrebičmi spojenej s veľkou jedálenskou časťou s murovaným krbom, obytnej izby, kúpeľne so sprchovým kútom, umývadlo, zrkadlom, toaletou. Na poschodí sa nachádza priestranná obytná miestnosť s výstupom na balkón. K chate prislúcha zastrešená terasa s posedením. Chata sa predáva aj s vkusným zariadením vo vidieckom štýle! Je vhodná na celoročné obývanie. ODPORÚČAM OBHLIADKU! Výhody: poloha neďaleko termálneho kúpaliska, zariadenie v cene, možnosť rekreácie PARKOVANIE: Vo dvore POLOHA: Chata sa nachádza neďaleko termálneho kúpaliska v obci Podhájska s dobrou občianskou vybavenosťou. V obci sa nachádzajú potraviny, železničná a autobusová zastávka, pohostinstvo, reštaurácie, kostol. Obec je vzdialená 23km od mesta Nové Zámky, 36km od mesta Nitra. Je tu dobré vlakové spojenie. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý: -kompletný právny servis -kompletný realitný servis vrátane provízie -zabezpečenia všetkých písomností ( rezervačná zmluva, zmluva o budúcej zmluve, kúpna zmluva ) -autorizácia zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv na kataster -prepis energií U nás vybavíte všetko na jednom mieste - realitný a právny FULL servis - spolupracujeme so všetkými finančnými Inštitúciami - bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru - znalecké posudky - prerábky na kľúč - sťahovanie v cene servisu - potvrdenia pre dedičské konanie! Inzerujte cez nás! Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky kontaktujte makléra na tel. číslo alebo monikaveresova@ MV 840 Počet izieb: 2 Zastavaná plocha: 130m² Obytná plocha: 110m² Celková rozloha: 904m² Rozloha pozemku: 904m² Úžitková plocha: 110m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: žumpa Kúpeľňa: sprchovací kút Vykurovanie: vlastné Pivnica: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: Zmiešané Zariadenie: zariadený Bazé
Na predaj murovaná podpivničená chata so záhradou
Reality na kľúč vám ponúka na predaj murovanú podpivničenú chatu so záhradou v chatovej oblasti Hliník v Nových Zámkoch. Chata Zastavaná plocha chaty je 17m2 + pivnica. Murovaná chata bola postavená z tehál a je podpivničená. Vykurovanie je riešené 5KW krbom na tuhé palivo. Chata je vybavená kuchynskou linkou, mikrovlnkou, chladničkou, pohovkou, konferenčným stolíkom, skriňou a televízorom. Na stene je namontovaná anténa na príjem voľných programov. Po dohode s majiteľom je možnosť dodatočného namontovania satelitnej paraboly. Taktiež je tu možnosť zriadiť internet. Chata je obývateľná celý rok a predáva sa aj so zariadením. Dispozícia Chata pozostáva z: obytnej miestnosti a pivnice. Pozemok Výmera pozemku je 315m2. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka a studňa. V pivnici je čerpadlo na dodávku vody. Na pozemku sa nachádza chata, zastrešený posed, záhradná hojdačka, vonkajší krb na opekanie, záhradný domček využívaný na uskladnenie náradia a vonkajšia toaleta. Pozemok je oplotený s možnosťou pestovania zeleniny či okrasnej výsadby. Z pozemku je priamy prístup k rybníku. Parkovanie priamo pri pozemku. Chata je vzdialená 1 km od Termálneho kúpaliska Štrand. Výhody • chata s možnosťou na celoročné bývanie • lokalita ideálna na vonkajšie grilovanie, relax, rybolov, cyklistiku a prechádzky • krásne a tiché prostredie Cena Cena chaty je 34000€ . V cene nehnuteľnosti je zahrnuté: - kompletný realitný servis (sme s vami od začiatku až po odovzdanie nehnuteľnosti) - poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti (vyhotovenie zmluvnej dokumentácie notárom) - zabezpečenie financovania vašej nehnuteľnosti, poistenie nehnuteľnosti a osôb - zabezpečenie znaleckého posudku - prepis dodávateľov energií a správcovskej spoločnosti bytového domu - provízia realitnej kancelárie Odbremeníme Vás od všetkých starostí a byrokracie. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv nehnuteľnosti a finančných prostriedkov. U NÁS NÁJDETE IBA AKTUÁLNE PONUKY! POZRITE SI AJ OSTATNÉ NAŠE PONUKY! © Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Reality na kľúč.
ZÁHRADNÁ CHATA NA PREDAJ V BLÍZKOSTI TERMÁLNEHO KÚPALISKA
Jozef Andrejkovics ponúka na predaj záhradnú chatu v Dunajskej Strede v osade AGROFRIGOR neďaleko od termálneho kúpaliska na pozemku o výmere 268 m2. Dispozičné riešenie záhradnej chaty: 2x miestnosť, vchod do suterénu, suterén Jedna časť záhradnej chaty je murovaná, druhú časť tvorí nadstavba nákladného auta AVIA - AVIA skrinka. Na uskladnenie zeleniny je k dispozícií suterén s rozlohou cca 6 m2. Stavba bola skolaudovaná v roku 2004. Momentálne nehnuteľnosť funguje výslovene na pestovanie ovocia a zeleniny. Na polievanie slúži vlastná studňa, elektrina NIE JE zavedená, avšak je v blízkosti a je možné vybudovať. ZÁHRADNÁ CHATA JE V OSOBNOM VLASTNÍCTVE SO SÚPISNÝM ČÍSLOM ZAEVIDOVANÁ V KATASTRI NEHNUTEĽNOSTI V DUNAJSKEJ STREDE, POZEMOK NIE JE V OSOBNOM VLASTNÍCTVE - JE V PRENÁJME OD SLOVENSKÉHO ZVÄZU ZÁHRADKÁROV DO ROKU 2025 S MOŽNOSŤOU PREDLŽENIA - ZO osadových v Dun. Strede. Ročný prenájom je 15.- EUR. V prípade záujmu neváhajte ma kontaktovať, teším sa na Vás! Kontaktná osoba: Jozef Andrejkovics, tel.:
Celoročne obyvatelna zahradna chata, Devinske jazero, DNV,
Predaj celoročne obývateľná záhradná chata (v štýle domu) so súpisným a orientačným číslom (rodinný drevodom) po kompletnej rekonštrukcii, v rekreačnej časti Devínske jazero, v Devínskej Novej Vsi (okres: BA IV, kú: Záhorská Bystrica), s možnosťou trvalého pobytu, SUPER VYHĽADÁVANÁ TICHÁ LOKALITA s dostatkom zelene, PRIAMO V BLÍZKOSTI LESA, v zástavbe záhradných chatiek, OLO odvoz smetí a doručovanie poštových zásielok je samozrejmosťou, blízka dostupnosť do CENTRA Bratislavy IBA 10 minút, TREBA VIDIEŤ - v ponuke EXKLUZÍVNE IBA U NÁS. Jedná sa o samostatne stojacu záhradnú chatu, nepodpivničenú, super dispozične riešenú (na LV vedené záhradná chata, r. 2016 - plus zimná záhrada, terasa, prístrešok pre saunu a vírivku, prístrešok, plus záhradný domček (samostatný 5,05x4)), stavba: DREVOSTAVBA (rodinný drevodom), je po kompletnej rekonštrukcii od 2016. Momentálne sa využívajú (viď fotogalériu) 2 obytné miestnosti a to priestranná obývačka prepojená s kuchynskou časťou, spálňa, priestranná vstupná hala a chodba k jednotlivým miestnostiam, kúpeľňa spojená s WC. Prístavba dvoch miestností 2016 o výmere spolu 22,13 m2 (1 - 4,24x5,22 s vonkajšími roletami a s výstupom do záhrady a 2 - 5,22x4,24) je po minimálnych úpravách pripravená k užívaniu. Pozemok je rovinatý, neni súčasťou predaja. Pozemok je momentálne v nájomnom vzťahu od mestskej časti o výmere 807 m2 s možnosťou jeho okamžitého odkúpenia. Zastavaná a úžitková plocha záhradnej chaty s terasou je (8,58x14,84) )127 m2 (terasa 14,84 m2 (4,24x3,50)), záhradná chata - IS - je napojená na základné inžinierske siete ako obecná voda, studňa cca 15 m s čerpadlom, elektrika 220/380 V, septik 8 kubíkový, vykurovanie teplá voda - elektrický bojler ARISTON cca 90-100L, kúrenie: hlavným zdrojom tepla je v obývačke spojenej s kuchynskou časťou podlahové kúrenie, tu dominujú krásne keramické kachle (s komínom, na drevo, bez prieduchov), ktoré sa okrem vykurovania starajú aj o esteticko romantický zážitok, v ostatných miestnostiach je vykurovanie infra panelmi (stropné infra žiariče). Záhradná chata je zateplená fasádnym polystyrénom 200 mm (predpríprava na natiahnutie farby), komplet nové rozvody elektroinštalácie a vodoinštalácie, nové strechy, plastové okná so sieťkami proti hmyzu a vnútornými žalúziami (plus predpríprava čiastočne na elektrické vonkajšie žalúzie), podlahy - plávajúce, dlažba. Kuchyňa: je zhotovená mieru, do tvaru U v bielom vysokom lesku zo vstavanými elektrospotrebičmi z Whirpool 6 (chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, elektrická varná doska, elektrická teplovzdušná rúra, digestor), kúpeľňa: vaňa, závesné WC, umývadlo + bojler na ohrev vody, vstupná chodba, spálňa: vstavané skrine na mieru plus skriňová zostava na mieru, stropové bové bodové svetlá. TV INTERNET: Skylink, internet Radiolan. Cena IBA: 175.000,- Eur, TREBA VIDIEŤ - nutná hotovosť – EXKLUZÍVNE IBA U NÁS.
Predám rekreačnú chatu v obci Podhájska
VIDEO: Ponuka: Predám peknú rekreačnú chatu 200 m od termálneho kúpaliska v obci Podhajská. Chata je vhodná na ubytovanie pre rodiny s deťmi, ako aj pre jednotlivcov. Možnosť ubytovania pre 12 návštevníkov. Kúrenie je zabezpečené elektrickými infrapanelmi. Súčasťou chaty je aj samostatný prízemný apartmán, ktorý pozostáva z obývačky s kuchynským kútom, spálne, kúpeľňou so sprchovým kútom, WC a umývadlom. Na dvore sa nachádza trampolína pre deti. Na zastrešenej terase sa nachádza gril. Celý objekt je oplotený a prislúchajú k nemu 3 parkovacie miesta. VÝMERA: Pozemok 434 m2, DISPOZÍCIA A VYBAVENIE: Rekreačná chata je priestranná, slnečná a dobre dispozične riešená. Dispozične pozostáva z prízemia, kde sa nachádza veľký apartmán a dvojposteľová izba. Na poschodí je jednolôžková izba s možnosťou prístelky + dve dvojlôžkové rozťahovacie pohovky. Súčasťou chaty je kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaleta, kuchynská linka so spotrebičmi. Výhody: tiché prostredie, 200 m od kúpaliska, možnosť následného prenajímania. PARKOVANIE: vlastné vyhradené pre 3 autá POLOHA: Chata sa nachádza neďaleko termálneho kúpaliska v obci Podhajskej s dobrou občianskou vybavenosťou. V obci sa nachádzajú potraviny, železničná a autobusová zastávka, pohostinstvo, reštaurácie, kostol. Obec je vzdialená 23km od mesta Nové Zámky, 36km od mesta Nitra. Je tu dobré vlakové spojenie. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý: -kompletný právny servis -kompletný realitný servis vrátane provízie -zabezpečenia všetkých písomností ( rezervačná zmluva, zmluva o budúcej zmluve, kúpna zmluva ) -autorizácia zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv na kataster -prepis energií U nás vybavíte všetko na jednom mieste - realitný a právny FULL servis - spolupracujeme so všetkými finančnými Inštitúciami - bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru - znalecké posudky - prerábky na kľúč - sťahovanie v cene servisu - potvrdenia pre dedičské konanie! Inzerujte cez nás! Pre viac informácii a dohodnutie obhliadky kontaktujte makléra na tel. číslo Ing. Marián Galla , člen realitnej únie č. 470117 a licencovaný realitný maklér NARKS ID: MG 821 Zastavaná plocha: 364m² Rozloha pozemku: 434m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený El. napätie: 230V Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Krb: áno Okná: plastové Terén: rovina