inzercia, predaj, predám, bazár

Záhradná chatka v záhradkárskej osade "Za hrádzou" v Seredi

Kategória: Chalupy, Chaty

Vo výhradnom zastúpení Vám ponúkame na predaj chatku v záhradkárskej osade "Za hrádzou" v Seredi. Plocha: úžitková 41m2, zastavaná 44m2 ležiaca na pozemku o výmere 440 m2.

Chatka prešla v minulom roku kompletnou rekonštrukciou a je zariadená s možnosťou celoročného bývania.

Dispozične pozostáva: zádverie, denný sektor, spálňa, kúpeľňa s WC, a vonkajšia terasa. Na pozemku sa nachádza šachta s čerpadlom, suché WC, jazierko, sklad na uskladnenie záhradných potrieb, a prístrešok na chovanie drobnej hydiny. 



Podlaha: plávajúce parkety, dlažba.

Steny: omietky.

Okná: plastové.

Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút.

Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, umývačka riadu.

Konštrukcia objektu: kvádrová - Ytong, pálená tehla.

Kúrenie: lokálne- elektrické radiátory, krbové kachle.

Sedlová strecha. Strešná krytina: škridla Bramack.

Rovinatý pozemok.

Kamenitá prístupová cesta.

Žiadne podpivničenie.

Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka (230/400V). studňa.  žumpa.

Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, dielňa/sklad, rybolov, turistika, cykloturistika, krb, altánok.



Bližšie informácie Vám poskytneme na kontaktoch:

Jonáš Irsák



irsak@



Zabezpečujeme právne poradenstvo, vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv, autorizované zmluvy - a to všetko v jednej budove.

V cene našej služby je uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, vyhotovenie zmlúv právnikom.

Pomôžeme Vám s financovaním Vami vybratej nehnuteľnosti. Sprostredkujeme Vám najvýhodnejšiu hypotéku ktorú si môžete vybrať z niekoľkých ponúk zo všetkých bánk na Slovensku.

Realitná kancelária WINGSreality je členom REALITNEJ ÚNIE SLOVENSKEJ REPUBLIKY
Záhradná chatka v záhradkárskej osade "Za hrádzou" v Seredi
Podobné inzeráty
Záhradná chatka v záhradkárskej osade "Za hrádzou" v Seredi
Vo výhradnom zastúpení Vám ponúkame na predaj chatku v záhradkárskej osade "Za hrádzou" v Seredi. Plocha: úžitková 41m2, zastavaná 44m2 ležiaca na pozemku o výmere 440 m2. Chatka prešla v minulom roku kompletnou rekonštrukciou a je zariadená s možnosťou celoročného bývania. Dispozične pozostáva: zádverie, denný sektor, spálňa, kúpeľňa s WC, a vonkajšia terasa. Na pozemku sa nachádza šachta s čerpadlom, suché WC, jazierko, sklad na uskladnenie záhradných potrieb, a prístrešok na chovanie drobnej hydiny.  Podlaha: plávajúce parkety, dlažba. Steny: omietky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, umývačka riadu. Konštrukcia objektu: kvádrová - Ytong, pálená tehla. Kúrenie: lokálne- elektrické radiátory, krbové kachle. Sedlová strecha. Strešná krytina: škridla Bramack. Rovinatý pozemok. Kamenitá prístupová cesta. Žiadne podpivničenie. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka (230/400V). studňa.  žumpa. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, dielňa/sklad, rybolov, turistika, cykloturistika, krb, altánok. Cena 125 000 € Bližšie informácie Vám poskytneme na kontaktoch: Jonáš Irsák irsak@ Zabezpečujeme právne poradenstvo, vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv, autorizované zmluvy - a to všetko v jednej budove. V cene našej služby je uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, vyhotovenie zmlúv právnikom. Pomôžeme Vám s financovaním Vami vybratej nehnuteľnosti. Sprostredkujeme Vám najvýhodnejšiu hypotéku ktorú si môžete vybrať z niekoľkých ponúk zo všetkých bánk na Slovensku. Realitná kancelária WINGSreality je členom REALITNEJ ÚNIE SLOVENSKEJ REPUBLIKY
PONUKA: Predaj záhradná chatka  Žilina- Dubeň(133-13-MACHa)
(133-13-MACHa) Ponúkame na predaj záhradnú chatku v záhradkárskej oblasti Žilina- Dubeň. Chatka je lokalizovaná v peknom slnečnom prostredí záhradkárskej oblasti na vyvýšenom mieste s prekrásnym výhľadom na okolie. Pozemok má šírku 14m,dĺžku 29m, plocha pozemku 405m2, je riešený kaskádovito. Prístupová časť cestnej komunikácie k pozemku chatke je 52m2. Celková predajná plocha cca 457m2. Prístupová cesta k je asfaltová, betónová po celom úseku k chatke od cestnej komunikácie. Vstup do oblasti je zabezpečený bezpečnostným systémom s otváraním vstupnej brány na senzor, čip. Celý areál je zabezpečený oplotením, takisto jednotlivé parcely s chatkami. Dispozičné riešenie chatky: -zrubová záhradná chatka-zastavaná plocha 37m2 -čiastočne podpivničená -1 NP murovaná časť- vstupná chodba, kuchynka, miestnosť s krbom zriadená stolom so stoličkami, sedacou časťou prispôsobenou na lôžkovú úpravu, krbom, kachľami, drevenými rebríkovými schodmi na horné podlažie. - 2 NP drevená konštrukcia - zrubový obklad, drevené okná, vnútorný obklad , sedlová strešná konštrukcia- priestor poskytuje 2 obytné miestnosti, presvetlené vikiermi s dvomi lôžkami, prenosný TV. Podlahy sú z PVC. Chatka má taktiež malý podkrovný priestor, slúžiaci na odloženie vecí. Chatku je možné použiť na celoročné bývanie. Vstup na pozemok je riešený z dvoch strán( od osady a od lesa). Orientácia je južná, čo umožňuje preslneniu chatky. Záhrada poskytuje pestované kríky a ovocné stromy. Chatka je elektrifikovaná ( svetlo, zásuvky). Na pozemku je úžitková voda vhodná na zalievanie. Suché WC. Pozemok je v riešení záhradkárskej organizácie. Nový majiteľ chatky sa registruje v členstve záhradkárskej organizácie. cena chatky je 36 900 €. V cene je zahrnutý kompletný právny a finančný servis.
Kompletne zrekonštruovaná rekreačná chatka s fínskou saunou
Kompletne zrekonštruovaná záhradná chatka na ideálnom slnečnom pozemku, miesto v nej si našla aj fínska sauna. Nachádza sa v uzatvorenej záhradkárskej osade "Drieňová" v obci Šípkové, ktorá je situovaná na kopci nad dedinou a ponúka nádherné výhľady na okolitú prírodu. Celková výmera pozemku 433 m². Zastavaná plocha stavbou 51,50 m². Začiatok rekonštrukcie rok 2020. Kolaudácia a zápis prístavby rok 2022. Dispozícia: Prízemie: zádverie, kúpeľňa so sprchovým kútom a práčkou, toaleta, sauna, drevené schodisko. Poschodie: kuchynský kút s priestrannou kuchynskou linkou a spotrebičmi, obývací priestor s novým krbom a prieduchmi do celej chaty. Podkrovie: menšia miestnosť, ktorá môže slúžiť ako sklad, je však možné aj využiť ako spací priestor. Suterén: dostatočná miestnosť približne 19 m² s využitím skladu pre záhradné potreby, vináreň, sklad ovocia a zeleniny. Pôvodná záhradná chatka o zastavanej ploche 27,54 m² sa rekonštrukciou rozšírila na výmeru 51,5 m². Základy sú betónové, nosný systém je murovaný, steny prízemia a krov sú drevené s izoláciou, stropy drevené trámové, strecha pultová, krytina plech, okná a dvere plastové, vonkajšie schodisko drevené, do suterénu betónové. Prístavba chatky je dvojpodlažná s pultovou strechou, nosná konštrukcia prístavby je drevená sendvičová s izoláciou z minerálnej vlny, obložené OSB doskou a vonkajším dreveným obkladom, vnútorné steny drevené v kombinácii s protipožiarnymi sadrokartónovými doskami, stropy sadrokartónové s bodovým osvetlením. Podlahy laminátové, prízemie riešené dlažbou. Stavba je napojená na vodu z prameňa privádzanú obcou do záhradkárskej oblasti, na zimné obdobie sa načerpá do podzemného zásobníka 4500 litrov. Vykurovanie je riešené krbom s prieduchmi do celej chatky, kúpeľňa a toaleta na prízemí má elektrické podlahové kúrenie s termostatom, izolácia chaty zabezpečuje dlhodobé udržanie tepla, v letných mesiacoch sa využívala mobilná klimatizácia, teplú vodu zabezpečuje elektrický zásobník, odpad je zvedený do žumpy 2 m³. Prízemie a poschodie má samostatné elektrické ističe. Na prízemí je vybudovaná fínska sauna pre 4 osoby (rozmer 1,40 x 2,10 m). Kuchyňa je vybavená teplovzdušnou rúrou, elektrickou varnou doskou, umývačkou riadu, malá chladnička. V zadnej časti chaty je drevená terasa rozmerov 5,5 x 3,5 m. Na pozemku je vybudovaný prístrešok na drevo, priestor pre vyvýšené záhony, nasadené ovocné stromy - jablone, slivky, hruška, marhuľa, ovocné kríky – ríbezle, maliny, čučoriedky, egreše, arónia, jahody. Pozemok si prešiel terénnymi úpravami, je oplotený, pred chatou je vyštrkovaný priestor pre parkovanie na pozemku. Vstupná šírka 14 metrov, dĺžka pozemku 30 metrov. Orientácia východ/západ. Náklady na prevádzku chaty: - poplatok záhradkárskej osade za prívod vody 60 €/rok - mesačná zálohová platba elektriny 22,50 € (270 €/rok) - internet v lokalite zabezpečuje spoločnosť NET 25, platba podľa zvoleného balík
Predaj, záhradná chata Vyhne - ZNÍŽENÁ CENA
Ponúkame na predaj záhradnú chatku so súpisným číslom o rozlohe 15m2 nachádzajúcu sa na pozemku o rozlohe 842m2 v záhradkárskej oblasti v intraviláne malebnej obce Vyhne vzdialenej 18km od okresného mesta Žiar nad Hronom. V prípade rýchleho jednania korekcia ceny možná. Pozemok je orientovaný na východ a je to veľmi mierny svah, skoro rovina. Rozmery pozemku tvaru písmena P v jeho najširšom a najdlhšom mieste o rozmeroch 65x34 metrov. Ide o parcelu registra C v osobnom vlastníctve. Z prístupovej nespevnenej cesty sa hlavnou vstupnou bránou vchádza do areálu záhradkárskej oblasti a vkusne vybudovanou drevenou bráničkou s bránou do záhrady, na konci ktorej sa nachádza záhradná chatka s teraskou, vhodnou na umiestnenie sedenia, stolovania a na oddych. Chatka je postavená na murovanej základovej doske, jej obvodová konštrukcia je z dreva, ktorá je čiastočne z dvoch strán zateplená. Záhrada sa nachádza vo veľmi miernom svahu, na ktorej majiteľ pestuje zeleninu v skleníku s murovaným základom. Súčasťou záhrady sú ovocné stromy prevažne jablone, slivka a ovocné kríky - ríbezle, čučoriedky a hrozno. Veľká časť záhrady je s trávnatým porastom, ktorý je možné využiť na umiestnenie trampolíny. K zadnej časti chatky je dobudovaná uzamykateľná drevená náraďovňa a suchý záchod. Záhrada so záhradnou chatkou je oplotená z troch strán, chýba oplotenie so susediacou chatkou pri vstupe na pozemok. Neďaleko, pár minút peši od chatky pri jazierku v areáli záhradných chatiek je obcou novo vybudovaná nádoba s pitnou vodou. DISPOZÍCIA: Záhradná chatka je jednopodlažná a pozostáva z 1 izby, v ktorej sa nachádza piecka Peterka napojená do komína s vložkou. Hneď oproti vstupným dverám chatky sa nachádza kuchynská časť so skrinkou a poličkami. VYBAVENIE A ZARIADENIE: Záhradná chatka sa predáva so zariadením, ale je to na dohode s majiteľom. Okná aj dvere sú drevené pôvodné. Strecha na chatke je sedlová z pozinkovaného plechu. Zboku chatky je vyvedený prívod s úžitkovou vodou, riešené zo spoločného záhradkárskeho prívodu. Do chatky je privedená elektrina na 220V. LOKALITA: Stará banícka, pivovarnícka,železiarska, strojárska a významná kúpeľná obec Vyhne leží na strednom Pohroní, pod severnými svahmi severozápadnej časti Hodrušskej hornatiny Štiavnických vrchov, uprostred nádhernej prírody. Obec Vyhne je iba 12 km vzdialená od historického banského mesta Banská Štiavnica a necelých 40 km je do ďalšieho stredovekého mesta Kremnica. Okolie obce ponúka nespočetné možnosti na turistické prechádzky. Nedá sa nespomenúť Vodný raj Vyhne, Národnú prírodnú rezerváciu Kamenné more, Vyhniansky travertín, tajch Rozgrund a Pivovar Steiger. Nový pumptrack bude súčasťou siete cyklotrás Bajkom k tajchom. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou: materská škola, základná škola, detské ihriská, obchody a služby, reštaurácie, kostol, pošta, lekár, autobusová doprava. Pozývam Vás na obhliadku priamo do kúpeľnej obce
Predaj, záhradná chata Vyhne
Ponúkame na predaj záhradnú chatku so súpisným číslom o rozlohe 15m2 nachádzajúcu sa na pozemku o rozlohe 842m2 v záhradkárskej oblasti v intraviláne malebnej obce Vyhne vzdialenej 18km od okresného mesta Žiar nad Hronom. V prípade rýchleho jednania korekcia ceny možná. Pozemok je orientovaný na východ a je to veľmi mierny svah, skoro rovina. Rozmery pozemku tvaru písmena P v jeho najširšom a najdlhšom mieste o rozmeroch 65x34 metrov. Ide o parcelu registra C v osobnom vlastníctve. Z prístupovej nespevnenej cesty sa hlavnou vstupnou bránou vchádza do areálu záhradkárskej oblasti a vkusne vybudovanou drevenou bráničkou s bránou do záhrady, na konci ktorej sa nachádza záhradná chatka s teraskou, vhodnou na umiestnenie sedenia, stolovania a na oddych. Chatka je postavená na murovanej základovej doske, jej obvodová konštrukcia je z dreva, ktorá je čiastočne z dvoch strán zateplená. Záhrada sa nachádza vo veľmi miernom svahu, na ktorej majiteľ pestuje zeleninu v skleníku s murovaným základom. Súčasťou záhrady sú ovocné stromy prevažne jablone, slivka a ovocné kríky - ríbezle, čučoriedky a hrozno. Veľká časť záhrady je s trávnatým porastom, ktorý je možné využiť na umiestnenie trampolíny. K zadnej časti chatky je dobudovaná uzamykateľná drevená náraďovňa a suchý záchod. Záhrada so záhradnou chatkou je oplotená z troch strán, chýba oplotenie so susediacou chatkou pri vstupe na pozemok. Neďaleko, pár minút peši od chatky pri jazierku v areáli záhradných chatiek je obcou novo vybudovaná nádoba s pitnou vodou. DISPOZÍCIA: Záhradná chatka je jednopodlažná a pozostáva z 1 izby, v ktorej sa nachádza piecka Peterka napojená do komína s vložkou. Hneď oproti vstupným dverám chatky sa nachádza kuchynská časť so skrinkou a poličkami. VYBAVENIE A ZARIADENIE: Záhradná chatka sa predáva so zariadením, ale je to na dohode s majiteľom. Okná aj dvere sú drevené pôvodné. Strecha na chatke je sedlová z pozinkovaného plechu. Zboku chatky je vyvedený prívod s úžitkovou vodou, riešené zo spoločného záhradkárskeho prívodu. Do chatky je privedená elektrina na 220V. LOKALITA: Stará banícka, pivovarnícka,železiarska, strojárska a významná kúpeľná obec Vyhne leží na strednom Pohroní, pod severnými svahmi severozápadnej časti Hodrušskej hornatiny Štiavnických vrchov, uprostred nádhernej prírody. Obec Vyhne je iba 12 km vzdialená od historického banského mesta Banská Štiavnica a necelých 40 km je do ďalšieho stredovekého mesta Kremnica. Okolie obce ponúka nespočetné možnosti na turistické prechádzky. Nedá sa nespomenúť Vodný raj Vyhne, Národnú prírodnú rezerváciu Kamenné more, Vyhniansky travertín, tajch Rozgrund a Pivovar Steiger. Nový pumptrack bude súčasťou siete cyklotrás Bajkom k tajchom. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou: materská škola, základná škola, detské ihriská, obchody a služby, reštaurácie, kostol, pošta, lekár, autobusová doprava. Pozývam Vás na obhliadku priamo do kúpeľnej obce
REZERVOVANÉ_ záhradná chatka s altánkom v malebnej záhradkár
REZERVOVANÉ- RE/MAX ponúka na predaj záhradnú chatku v malebnej záhradkárskej osade Brezno časť Gliane, na ideálnom mieste pre oddych a relaxáciu od každodenného ruchu a stresu. Chatka sa nachádza na pozemku o veľkosti 353 metrov štvorcových ( z toho zastavaná plocha 27 m2, úžitková 45 m2), ktorý poskytuje dostatok súkromia a priestoru pre rôzne záhradkárske aktivity. Dvojpodlažná chatka je vybudovaná z kvalitných materiálov a ponúka príjemné užívanie pre rodinku alebo skupinu priateľov. Interiér je dobre usporiadaný a zariadený nábytkom, ktorý ponúka pohodlie a útulnosť. Na prvom podlaží murovanej časti sa nachádza denná časť s kuchynkou s prívodom úžitkovej vody, priestor na vybudovanie kúpeľne, a pridružný sklad záhradného náradia, na druhom podlaží ( drevostavba) je priestranná oddychová časť, teraska a priestor na prespanie v podkroví, čo umožňuje aj víkendový pobyt. Strecha sedlová, pokrytá plechom, komín ( lokálne vykurovanie na pevné palivo) Na pozemku oproti chatky je vybudovaný zastrešený altánok ( cca 9 m2) s grilom, posedením a krásnym výhľadom na okolitú prírodu. V záhrade sa nachádzajú pestovateľské plochy na pestovanie zeleniny a ovocia, ovocné stromy, okrasné dreviny a kríky. Ak hľadáte miesto, kde si môžete oddýchnuť a relaxovať, ale zároveň si pestovať rôzne druhy plodov a kvetov, táto chatka je pre vás to pravé. Kontaktujte ma a ukážem vám túto krásnu chatku v záhradkárskej osade Brezno časť Gliane.