inzercia, predaj, predám, bazár

zakruzovacka plechu

Kategória: Náradie

Predám zachovalú zakružovacku plechu .
Max.hrúbka plechu: 1 mm
Pracovná plocha : 1000 mm
zakruzovacka plechu
Podobné inzeráty
Milwaukee aku prestrihavac plechu noznice M12 FNB16 -0X
Predam novy strihac plechu. Maximálna kontrola nad strihaním akéhokoľvek materiálu vďaka možnosti zvoliť jednu z 5 rýchlostí: ideálne náradie na prácu s nehrdzavejúcou oceľou a hliníkom Prvý 12 V prestrihávač plechu s maximálnou kapacitou rezu v mäkkej oceli: 1,6 mm, v nehrdzavejúcej oceli: 1,2 mm, v hliníku: 2,1 mm S hmotnosťou iba 1,6 kg (vrátane 6,0 Ah akumulátora) je to najľahší akumulátorový prestrihávač plechu na trhu, ktorý však dokáže prekonať aj 18 V konkurentov s uhlíkovými motormi Funkcia automatického ovládania štartu: prestrihávač sa rozbieha postupne a plnú rýchlosť postupne dosiahne, keď deteguje, že sa vykonáva rez Zmena smeru rezu v krokoch po 90° bez použitia náradia Výmena matrice aj razníka bez použitia náradia Vak na zber triesok pre čisté pracovné prostredie LED dióda osvetľuje pracovnú oblasť pre lepšiu viditeľnosť Integrovaný háčik na opasok a očko na upevnenie šnúrky DNA našej platformy FUEL™ definuje rovnováhu mezi akumulátorovými technológiami. Bezuhlíkový motor POWERSTATE™ spoločnosti MILWAUKEE®, akumulátor REDLITHIUM™ a elektronická inteligencia REDLINK PLUS™ poskytujú vynikajúci výkon, dobu chodu a odolnosť Flexibilný systém napájania: pracuje so všetkými akumulátormi M12™ MILWAUKEE. Nepouzity zabaleny v kufri, poslem na dobierku.
Predám Adapter Kovový Nástavec na rezanie plechu
Predám Adapter Kovový Nástavec na rezanie plechu Premeňte svoju Aku vrtačku na efektívnu rezačku plechu Mimoriadne presné rezanie aj menších uhlov a vzorov Kvalitná a robustná konštrukcia nástavca Rezanie na hrúbku 0,8 mm (oceľ), 1,2 mm (železo), 1,5 mm (meď, hliník). Cena (nepoužitý) - 29€ Kontaktovať cez mail alebo na tomto telefónnom čísle - Prosím pri zadávaní otázky cez formulár si dobre skontrolujte svoju e-mailovú adresu ďakujem,lebo vám nemám ako odpísať ak zadáte chybný mail.
Rezačka plechu
Predám rezačku plechu. Nôž brúsený na magnetickej brúske. Plne funkčný v 100 % stave.
Nožnice EDMA kované 35mm
Nožnice kované 35 mm na plech - (pravý aj ľavý strih) Zúbkované ostrie Kované čeľuste z chróm-molybdénovej ocele Dĺžka: 255 mm Dĺžka strihacích čeľustí: 42 mm Max. hrúbka pozinkovaného plechu: 1.2 mm Max. hrúbka antikorového plechu: 0.9 mm Cena 21€
aku rezacka plechu PARKSIDE
predam aku rezacku plechu zn. parkside PMKA 20-liA1 nova nepozita. doklad o kupe. cena pevna
Predám rezačku plechu - nástavec na vŕtačku
Predám rezačku plechu - nástavec na vŕtačku nepoužitý nový za 15€