inzercia, predaj, predám, bazár

zápich na torty, cheesecake, zákusky

Kategória: Ostatné

Zápichy do torty k príležitostiam na narodeniny, meniny, oslavy, svadby, výročia,...rôzne texty, nápisy, čísla.

>vhodne aj do kytíc, vencov, kvetových aranžmánov....

>podľa vlastného výberu .

>Nejedlá dekorácia na tortu.
>Farba: rôzna
>Veľkosť : 250x220x220mm
>Zapichy sú vyrobene z PLA/PETG plastu.


>Na objednávku vieme vyrobiť akýkoľvek zápich/dekorácie na torty. podľa vášho predstavenia.

CENA : 2-10€(cena záleží podľa veľkosti)

!!!Pri objednávke nad 22€ poštovné zadarmo!!!

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
>viem zabezpečiť aj vynikajúce torty alebo cheesecake.
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Doprava :
-Pri každej DOPRAVE do 24 hod u vás doma.

Doprava

-na dobierku je +3,25€.
-Platba na účet +2,25€.
(doporučene a 1.trieda)


- osobný odber.
- po dohode doveziem

nájdete nás aj na :
- psfuriel./


****Pozri viac inzerátov :)****

torta, torty, dekoracia, zapich, Prusa i3 mk3s+, MMU2S, cheesecake
zápich na torty, cheesecake, zákusky
Podobné inzeráty
Chutný cheesecake
Ahojte, urobím pre vás cheesecake podľa Vašej chuti. Ponúkam cheesecaky v priemere 25 cm, z ktorých máte väčšinou - 8-12 ks. Príchute cheesecakov: - kinder cheesecake, - ovocný cheesecake, - oreo cheesecake - vanilkový cheesecake - čokoládový cheesecake, - perníkový cheesecake, - citrónový cheesecake a iné. Viac v správe :) Objednávky minimálne 3 dni vopred. Osobný odber- okres Trenčín. Používam iba kvalitné suroviny a domáce ingrediencie. Sladím trstinovým cukrom alebo medom namiesto klasického bieleho cukru, používam domáce džemy, domáce vajíčka, nepoužívam lacné náhrady namiesto mascarpone ale mascarpone vysokej kvality, nepoužívam múku. Inštrukcie: zvolenie si príchute, ingrediencií, varianty, veľkosti. Vždy sa prosím informujte cez správy kde sa dolaďujú detaily a bližšie predstavy.
Poctivé domáce zákusky, torty, cheesecake
Dobrý deň, Pečiem poctivé domáce torty, zákusky a cheesecake, napríklad: Cake pops Crinkles Čokoládový pečený nanuk Čokoládový rožtek Dobošové rezy Ďubáčik karamelový Ďubáčik salkový Gaštanové jazýčky Gaštanové pyré Gaštanové srdiečko lízatko Cheesecake Cheesecake mini tortička Cheesecakes Jablkové pité Karamelový cheesecake Karamelový pohár Kávové zrno Kokosová gulička Kokosové rezy Laskonky Likérový špic Linecký koláčik Makovo-vyšňový pečený nanuk Makový koláč Makový rožtek Malinové snehové koliesko Medovníčková guľka Medovníčkový pohár Mini bábovka Mini linecké Mini medovníček Muffiny Orechový koláč Orechový rožtek Parížsky rožtek Pavlove tortičky Pistáciové košíčky Punčové rezy Punčové srdce Pusinkový pohár Vanilkové rožky balené Včelie úliky Veterník Teším sa na Vašu objednávku :)
RAW, VEGAN, BEZLEPKOVÉ TORTY A KOLÁČE - KOŠICE A OKOLIE
RAW / VEGAN / BEZ LEPKU / BEZ MLIEKA / BEZ VAJEC / BEZ RAFINOVANÉHO CUKRU Dobrý deň, ponúkam na objednávku RAW a vegánske torty. Výroba týchto tôrt je moja veľká záľuba a robím to ako hobby s veľkou láskou. Raw torty - sú nepečené, sú bezlepkové, bez cukru a bezmliečne - bez akýchkoľvek živočíšnych ingrediencií - bez tepelnej úpravy - zachovávajú si všetkú výživu, vitamíny a minerály. Obsahujú orechy rôzneho druhu, sušené ovocie, kokos, javorový a ďatľový sirup a pod. V prípade alergie na orechy, je možnosť vyrobiť aj bezorechovú. Je to zdravšia varianta sladkých tort a zákuskov :) Nepoužívam cukor, ale zdravšie varianty sladenia ako javorový alebo ďatľový sirup, pri pečených kokosový cukor. Vegan torty - kombinácia pečeného korpusu s raw/pečeným krémom. Takisto sú tieto torty bezlepkové, bezmliečne a bez akýchkoľvek živočíšnych zložiek. Každá tortička je bohato ozdobená ovocím podľa aktuálnej dostupnosti. Možné použiť aj rôzne nápisy, sviečky a inú výzdobu - za príplatok. Sviečka +1€ Zápich +2€ Vhodné pri rôznych intoleranciách a alergiách, či diétach a zdravom životnom štýle :) Veľmi rada a s láskou Vám pripravím tortičku podľa Vašich predstáv - na dohode. Príchute: Čoko-banán Jahoda-malina cheesecake Čučoriedka Čerešňa-mak Tiramisu Avokádo-limetka Gaštanový cheesecake Pečená čoko-parížska torta Tortičku dostanete v krásnej bielej lesklej krabičke na zlatom tvrdom tortovom podnose. Celá torta a balenie vyzerá veľmi kvalitne, chutne a luxusne :) Tortu je potrebné OBJEDNAŤ ASPOŇ 4 DNI VOPRED - čím skôr tým lepšie. V opačnom prípade je príplatok 5€, ak je to 1 deň pred - príplatok 10€ - za expresné vyhovenie (samozrejme ak mi to situácia dovoľuje a objednávku sa rozhodnem vziať). Cena raw toriet: veľkosť 8 porcií - 35€ veľkosť 12 porcií - 38€ veľkosť 16 porcií - 45€ 2-poschodová raw torta - podľa veľkosti Cena pečených toriet: veľkosť 8 porcií - 40€ veľkosť 12 porcií - 45€ veľkosť 16 porcií - 55€ Poschodové a svadobné torty - individuálne. Tortu je možné aj vopred nakrájať alebo naznačiť rezy. Osobný odber alebo viem doviezť na adresu: Košice doplatok + 3€ Košice okolie doplatok +5€ Viac fotiek a info nájdete na Instagrame a FB: V prípade vážneho záujmu ma prosím kontaktujte. Ďakujem.
RAW, VEGAN, BEZLEPKOVÉ TORTY A KOLÁČE - KOŠICE A OKOLIE
RAW / VEGAN / BEZ LEPKU / BEZ MLIEKA / BEZ VAJEC / BEZ RAFINOVANÉHO CUKRU Dobrý deň, ponúkam na objednávku RAW a vegánske torty. Výroba týchto tôrt je moja veľká záľuba a robím to ako hobby s veľkou láskou. Raw torty - sú nepečené, sú bezlepkové, bez cukru a bezmliečne - bez akýchkoľvek živočíšnych ingrediencií - bez tepelnej úpravy - zachovávajú si všetkú výživu, vitamíny a minerály. Obsahujú orechy rôzneho druhu, sušené ovocie, kokos, javorový a ďatľový sirup a pod. V prípade alergie na orechy, je možnosť vyrobiť aj bezorechovú. Je to zdravšia varianta sladkých tort a zákuskov :) Nepoužívam cukor, ale zdravšie varianty sladenia ako javorový alebo ďatľový sirup, pri pečených kokosový cukor. Vegan torty - kombinácia pečeného korpusu s raw/pečeným krémom. Takisto sú tieto torty bezlepkové, bezmliečne a bez akýchkoľvek živočíšnych zložiek. Každá tortička je bohato ozdobená ovocím podľa aktuálnej dostupnosti. Možné použiť aj rôzne nápisy, sviečky a inú výzdobu - za príplatok. Sviečka +1€ Zápich +2€ Vhodné pri rôznych intoleranciách a alergiách, či diétach a zdravom životnom štýle :) Veľmi rada a s láskou Vám pripravím tortičku podľa Vašich predstáv - na dohode. Príchute: Čoko-banán Jahoda-malina cheesecake Čučoriedka Čerešňa-mak Tiramisu Avokádo-limetka Gaštanový cheesecake Pečená čoko-parížska torta Tortičku dostanete v krásnej bielej lesklej krabičke na zlatom tvrdom tortovom podnose. Celá torta a balenie vyzerá veľmi kvalitne, chutne a luxusne :) Tortu je potrebné OBJEDNAŤ ASPOŇ 4 DNI VOPRED - čím skôr tým lepšie. V opačnom prípade je príplatok 5€, ak je to 1 deň pred - príplatok 10€ - za expresné vyhovenie (samozrejme ak mi to situácia dovoľuje a objednávku sa rozhodnem vziať). Cena raw toriet: veľkosť 8 porcií - 35€ veľkosť 12 porcií - 40€ veľkosť 16 porcií - 45€ 2-poschodová raw torta - podľa veľkosti Cena pečených toriet: veľkosť 8 porcií - 40€ veľkosť 12 porcií - 45€ veľkosť 16 porcií - 50€ Poschodové a svadobné torty - individuálne. Tortu je možné aj vopred nakrájať alebo naznačiť rezy. Osobný odber alebo viem doviezť na adresu: Košice doplatok + 3€ Košice okolie doplatok +5€ Viac fotiek a info nájdete na Instagrame a FB: V prípade vážneho záujmu ma prosím kontaktujte. Ďakujem.
RAW, VEGAN, BEZLEPKOVÉ TORTY A KOLÁČE - KOŠICE A OKOLIE
RAW / VEGAN / BEZ LEPKU / BEZ MLIEKA / BEZ VAJEC / BEZ RAFINOVANÉHO CUKRU Dobrý deň, ponúkam na objednávku RAW a vegánske torty. Výroba týchto tôrt je moja veľká záľuba a robím to ako hobby s veľkou láskou. Raw torty - sú nepečené, sú bezlepkové, bez cukru a bezmliečne - bez akýchkoľvek živočíšnych ingrediencií - bez tepelnej úpravy - zachovávajú si všetkú výživu, vitamíny a minerály. Obsahujú orechy rôzneho druhu, sušené ovocie, kokos, javorový a ďatľový sirup a pod. V prípade alergie na orechy, je možnosť vyrobiť aj bezorechovú. Je to zdravšia varianta sladkých tort a zákuskov :) Nepoužívam cukor, ale zdravšie varianty sladenia ako javorový alebo ďatľový sirup, pri pečených kokosový cukor. Vegan torty - kombinácia pečeného korpusu s raw/pečeným krémom. Takisto sú tieto torty bezlepkové, bezmliečne a bez akýchkoľvek živočíšnych zložiek. Každá tortička je bohato ozdobená ovocím podľa aktuálnej dostupnosti. Možné použiť aj rôzne nápisy, sviečky a inú výzdobu - za príplatok. Sviečka +1€ Zápich +2€ Vhodné pri rôznych intoleranciách a alergiách, či diétach a zdravom životnom štýle :) Veľmi rada a s láskou Vám pripravím tortičku podľa Vašich predstáv - na dohode. Príchute: Čoko-banán Jahoda-malina cheesecake Čučoriedka Čerešňa-mak Tiramisu Avokádo-limetka Gaštanový cheesecake Pečená čoko-parížska torta Tortičku dostanete v krásnej bielej lesklej krabičke na zlatom tvrdom tortovom podnose. Celá torta a balenie vyzerá veľmi kvalitne, chutne a luxusne :) Tortu je potrebné OBJEDNAŤ ASPOŇ 4 DNI VOPRED - čím skôr tým lepšie. V opačnom prípade je príplatok 5€, ak je to 1 deň pred - príplatok 10€ - za expresné vyhovenie (samozrejme ak mi to situácia dovoľuje a objednávku sa rozhodnem vziať). Cena raw toriet: veľkosť 8 porcií - 35€ veľkosť 12 porcií - 40€ veľkosť 16 porcií - 45€ 2-poschodová raw torta - podľa veľkosti Cena pečených toriet: veľkosť 8 porcií - 40€ veľkosť 12 porcií - 50€ veľkosť 16 porcií - 60€ Poschodové a svadobné torty - individuálne. Tortu je možné aj vopred nakrájať alebo naznačiť rezy. Osobný odber alebo viem doviezť na adresu: Košice doplatok + 3€ Košice okolie doplatok +5€ Viac fotiek a info nájdete na Instagrame a FB: V prípade vážneho záujmu ma prosím kontaktujte. Ďakujem.
Torty a zákusky
Pečiem chutné domáce torty a zákusky z kvalitných materiálov. Torty sú na báze mascarpone a zákusky sú s maslom. Na Vianoce je v ponuke suché pečivo v cene 18€ za kg. A 30 ks mix zákusky v krabičke + suché pečivo v cene 30€. Suché - oriešky, vanilkové rožky, linecké, orechové, crincles, laskonky, vínové, košíčky, perníčky a fúkané rožky. Zákusky - punčový, medový, malinový, makový, prezidentský, opitý Izidor a kokosové ježe. Viac na stránke Dobrotky od Žanky