inzercia, predaj, predám, bazár

Zaručená zábava,dobrá nálada,plný parket do rána

Kategória: Organizovanie akcií

.Dobrý deň.Mať dobrú zábavu a plný parket na svadbe,oslave,či inom Vašom podujati je veľmi dôležité,ak nie najdôležitejšie...Ja Vám ponúkam svoje bohaté 23 ročné skúsenosti,zaručenú zábavu,dobrú náladu,plný parket do rána,profesionálne ozvučenie a osvetlenie,dekoračné nasvietenie priestoru,bubliny,dym,moderné otočné hlavy a iné efekty,plazivý dym či ohnivé iskriace fontánky.Na výber je z troch baličkov.Taktiež ponúkam koordinovanie večera,záverečnú časovo neobmedzenú,bez dalšieho navyšovania ceny,pôsobnosť po celom SK.Spolupráca-starejší,ľudové hudby,foto,kamera,fotokútik.Viem Vám ponúknuť aj ukážky mojej práce,ako aj recenzie zákaznikov,ktoré sa nachádzaju na mojej stránke.Veľmi rád prídem Vás a Vašich hosti dobre zabaviť.
Zaručená zábava,dobrá nálada,plný parket do rána
Podobné inzeráty
DJ MACO-zarucena zabava za prijatelnu cenu
Profesionalne ozvucenie a osvetlenie,hudba pre vsetky vekove generacie,22 rocne skusenosti,prijatelne ceny-na vyber z troch balickov.Koordinovanie vecera,moznost ozvucenia obradu,v ponuke aj svetelna show,plazivy dym-tanec v oblakoch ci ohnive fontanky zo studenymi iskrami,dekoracne nasvietenie priestoru a zaverecna casovo neobmedzena je samozrejmostou.Zarucena zabava,dobra nalada a plny parket do rana na Vase svadby,rodinne oslavy,firemne vecierky,stuzkove,plesy,silvestre,ozvucovanie podujati,sportove,obecne a mestske dni,teambuildingy atd.,spolupracujem aj s-fotografmi,kameramanom,starejsimi,ludovymi hudbami,vyzdobou saly.V pripade zaujmu,rad ponuknem ukazky mojej prace ako aj recenzie zakaznikov a taktiez rad odpoviem na vsetky vase otazky ohladne mojej prace.
DJ MACO team
Svadby,rodinne oslavy,plesy,stuzkove,firemne eventy a ine.Profesionalne ozvucenie a osvetlenie,dekoracne nasvietenie priestoru,bublinky,otocne hlavy...Hudba pre vsetky vekove generacie,moznost wishlistu a blacklistu,na vyber z troch balickov,zaverecna casovo neohranicena,posobnost po celom SK.V nasom teame sa nachadzaju aj-starejsi,foto,kamera,fotokutik,ludove hudby.Zarucena zabava,dobra nalada,plny parket do rana.Ukazky mojej prace,ako aj recenzie zakaznikov najdete na mojej fb stranke -DJ MACO team
DJ MACO-zarucena zabava do rana,plny parket,prijatelne ceny
Dobry den.Rad by som Vam ponukol nase sluzby na Vasu-svadbu,rodinnu oslavu,firemny vecierok,ples,stuzkovu,silvester a ine.Disponujem profesionalnym ozvucenim a osvetlenim,dekoracnym nasvietenim priestoru,modernymi otocnymi hlavami a led efektami,bublinkami,dymostrojom a dalsim.Bohaty hudobny archiv pre vsetky vekove generacie,posobnost po celom SK.V nasom teame najdete aj-djov,foto,kameru,ludove hudby,starejsich.Pozrite si moju fb stranku DJ MACO team,kde najdete ukazky mojej prace ako aj recenzie zakaznikov a v pripade zaujmu mi kludne napiste a ja Vam rad priblizim moju pracu ako aj odpoviem na vase otazky.Budem sa tesit.DJ MACO team.
DJ MACO-zarucena zabava za prijatelnu cenu
Dobry den.Dovolte mi ponuknut Vam moje 23 rocne sluzby a skusenosti ako dj na Vasu-svadbu,rodinnu oslavu,stuzkovu,ples,firemny vecierok,obecne a mestske podujatia,sportove akcie a ine.Ponukam profesionalne ozvucenie a osvetlenie,dekoracne nasvietenie priestoru,moderne otocne hlavy a led efekty,bublinky,dym,plazivy dym tzv.tanec v oblakoch,ohnive iskriace fontanky,svetelnu show,hudbu pre vsetky vekove generacie,koordinovanie vecera,posobim po celom SK a CZ.Spolupracujem aj s-starejsi,fotograf,fotokutik,kamera,ludove hudby,heligonkar.Ponukam zarucenu zabavu,dobru naladu,plny parket do rana,na vyber je z troch balickov.Volne terminy sa minaju,preto sa skus informovat ohladne toho svojho a ja rad odpoviem na vase otazky ,ako aj priblizim moje sluzby.
DJ MACO-zarucena zabava do rana,plny parket,prijatelne ceny
Pekný deň prajem.Ponúkam svoje 23 ročné služby a skúsenosti ako DJ a koordinátor na Vašu svadbu,rodinnú oslavu,firemný večierok,stužkovu,ples,majáles,disko,obecné či mestské slávnosti a dni,ozvučenie podujati a iné.Profesionálne ozvučenie a osvetlenie,dekoračné nasvietenie stien a priestoru,moderné otočné hlavy,bubliny,dym,plazivý dym tzv tanec v oblakoch,ohnivé fontany a ine,na výber je z troch balikov.Zaverečná časovo neohraničená,pôsobnosť po celom SK.Spolupráca-starejší,foto,fotokútik,kamera,ludova hudba.
Svadobný DJ - Party DJ - výborna hudba na každý parket
Som svadobný DJ s mnohoročnou skúsenosťou a dokonalým sluchom pre to, čo ľudia chcú počuť. Moje hudobné pozadie je veľmi široké a zahŕňa všetko od klasického rocku až po moderný pop. Ak máte konkrétne hudobné preferencie, rád ich zapracujem do playlistu. Budem sa sústrediť na to, aby sa hostia bavili a aby tanečný parket nebol prázdny. Ak potrebujete mikrofón pre reči, samozrejme vám ho poskytnem. Ak si prajete, aby bola hudba doprevádzaná svetelnou show, môžem tiež zabezpečiť špeciálne osvetlenie. Začnite si užívať svoj svadobný deň už od chvíle, keď sa hostia dostanú na parket, a to s mojimi službami ako váš osobný svadobný DJ. Kontaktujte ma dnes a spoločne si naplánujme celú vašu svadobnú párty!