inzercia, predaj, predám, bazár

zavazia na behanie zavazia na cvicenie zavazia na beh

Kategória: Ostatné

predam zavazia na behanie
predam zavazia na cvicenie
predam zavazia na beh
predam zavazie na nohu
predam zavazia na nohy
predam zavazie na nohy
kazde zavazie na nohu vazi 1 kg
cena dohodou
zavazia su nove nepouzite neposkodene funkcne
poštovné 5 euro na dobierku k cene závazia
inzerát platný do zmazania
predám aj dve jedno kilove cinky foto v dalšom inzeráte
zavazia na behanie zavazia na cvicenie zavazia na beh
Podobné inzeráty
Wellness cvičenie v tehotenstve a po pôrode
DVD obsahuje tri samostatné časti. *Prvá z nich sa venuje cvičeniu v tehotenstve, konkrétne v prvom a druhom trimestri. Cvičenie I. a II. trimester Cvičenia sú zamerané na posilnenie chrbtice, uvoľnenie kĺbov a správne držanie tela. Ak sa budete cítiť o niečo slabšia, kľudne si zacvičte cvičenie pre 3ti trimester, alebo len časť - dýchanie a relaxácia. *Druhá časť sa zameriava na cviky pre ženy v treťom trimestri. Cvičenie III.trimester Cvičenia sú zamerané na uvoľnenie preťažených častí vašeho organizmu, regeneráciu a proti opuchom dolných končatín. *Tretia je určená cvičeniu po pôrode. Cvičenie po pôrode Cvičenie je zamerané na regeneráciu preťažených svalov, ktoré sú unavené z nosenia bábätka, z dojčenia, z nesprávneho držania tela.
Staré mobily a obaly
Smart hodinky - bez nabíjačky priestor sim karty, možnosť telefonovania. SAMSUNG mobil - použitelný = 10€ Obaly na HONOR 7 =1obal= 5€ IPad výhodná cena - biely, plne funkčny = 35€ LENOVO A5000 poškodený displej nefunkčný na spodnej časti (radšej iba na náhradne diely), ochranné sklíčko + obal celý čierny + obal na behanie = 20€ ( mobil = 8€, sklíčko = 2€, obal = 5€, obal na behanie = 5€)
Botasky na behanie 37
Predam botasky na behanie znacka decatlon mne nesadla velkost Velkost 37. Cena 5 eur plus postovne
rehabilitačný bicykel na nohy
Použity Thera trainer silnejší tichší ako motomed viva1 100% technický stav. Rehabilitačný bicykel na precvičovanie dolných končatín. Vhodné pre pacientov ktorí sú odkázaní na invalidný vozík po úrazoch chrbtice (paraplegici, kvadruplegici), skleroza multiplex, mŕtvica, priečne ochrnutie, a mnoho daľsích ochorení spôsobujúcich obmedzenie alebo ochrnutie pohyblivosti nôh. Zmierniť následky vyvolané nedostatkom pohybu, zredukovať spazmy (kŕče), dokáže identifikovať zostavújucu často aj skrytú silu v nohách, podporuje chôdzu a celkovo pomáha k lepšiemu pocitu a samostatnosti pacienta. Ponúka tri programy a to : - pasívne cvičenie (motor vás rozhýbe, a uvoľní svaly) - asistentovane cvičenie (s podporou motoru budete cvičit aktívne) -aktívne cvičenie (vlastnou silou budete cvičiť proti jemnému odporu, ktorý je nastaviteľný)
rehabilitačný bicykel na nohy pre ZTP
Použity Thera trainer silnejší tichší ako motomed viva1 pekny zachovaly 100% technický stav. Rehabilitačný bicykel na precvičovanie dolných končatín. Vhodné pre pacientov ktorí sú odkázaní na invalidný vozík po úrazoch chrbtice (paraplegici, kvadruplegici), skleroza multiplex, mŕtvica, priečne ochrnutie, a mnoho daľsích ochorení spôsobujúcich obmedzenie alebo ochrnutie pohyblivosti nôh. Zmierniť následky vyvolané nedostatkom pohybu, zredukovať spazmy (kŕče), dokáže identifikovať zostavújucu často aj skrytú silu v nohách, podporuje chôdzu a celkovo pomáha k lepšiemu pocitu a samostatnosti pacienta. Ponúka tri programy a to : - pasívne cvičenie (motor vás rozhýbe, a uvoľní svaly) - asistentovane cvičenie (s podporou motoru budete cvičit aktívne) -aktívne cvičenie (vlastnou silou budete cvičiť proti jemnému odporu, ktorý je nastaviteľný)
rehabilitačný bicykel na nohy pre ZTP
Použity Thera trainer silnejší tichší ako motomed viva1 pekny zachovaly 100% technický stav. Rehabilitačný bicykel na precvičovanie dolných končatín. Vhodné pre pacientov ktorí sú odkázaní na invalidný vozík po úrazoch chrbtice (paraplegici, kvadruplegici), skleroza multiplex, mŕtvica, priečne ochrnutie, a mnoho daľsích ochorení spôsobujúcich obmedzenie alebo ochrnutie pohyblivosti nôh. Zmierniť následky vyvolané nedostatkom pohybu, zredukovať spazmy (kŕče), dokáže identifikovať zostavújucu často aj skrytú silu v nohách, podporuje chôdzu a celkovo pomáha k lepšiemu pocitu a samostatnosti pacienta. Ponúka tri programy a to : - pasívne cvičenie (motor vás rozhýbe, a uvoľní svaly) - asistentovane cvičenie (s podporou motoru budete cvičit aktívne) -aktívne cvičenie (vlastnou silou budete cvičiť proti jemnému odporu, ktorý je nastaviteľný) + dobierka kurierom