inzercia, predaj, predám, bazár

Závesná lampa Ikea PS 2014

Kategória: Lampy, osvetlenie

Predám závesnú lampu IKEA PS 2014 bielo-oranžovú, 35cm. Jednoduchým potiahnutím šnúrky môžete meniť tvar lampy a zároveň aj intenzitu osvetlenia.
Len osobný odber.
Závesná lampa Ikea PS 2014
Podobné inzeráty
IKEA PS 2014 Závesná lampa, biela, 35 cm
Predám nepoužitú IKEA PS 2014, Závesná lampa, biela, 35 cm. Dôvod : iné svietidlo bolo použité do izby. Lampa je už zložená.
Zavesna lampa IKEA PS 2014
Plne funkcna zavesna lampa IKEA PS 2014, pri cisteni spadol kryt k stropu a rozbil sa. Ako a preco nechapem, je to plast, no praskol akoby bol v minus 100°C. Lampa je vsak funkcna. Neposielam na dobierku, vyzdvihnutie v SC alebo BA.
Lampa petrolejová závesná.
Petrolejová lampa závesná – reťazová posuvná časť so závažím , biela keramika , mosadz liatina . Lampa má nastaviteľnú dĺžku , je vyrobená z keramiky , mliečneho skla a umeleckej liatiny . Je vhodná do štýlovo zariadených interiérov , vynímať sa bude predovšetkým v hale , v obývacej izbe či v jedálni . Luxusná petrolejka , ktorá sa stane dominantným doplnkom Vášho interiéru . Nie je o nej potrebné veľa hovoriť , lebo pri pohľade na ňu okamžite pomyslíte na pohodlie a čaro minulých storočí , na čas , keď elektrické osvetlenie a energia zo zásuvky boli stále nepredstaviteľné . Ale nič nenahradí nostalgický šarm , ktorý táto závesná lampa vytvára ! Pôvodný stav , možné upraviť na elektriku . Výška – 106 cm , priemer tienidla – 28 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
Lampa petrolejová závesná.
Petrolejová lampa závesná – reťazová posuvná časť so závažím , majolika keramika , koráliky , mosadz liatina . Lampa má nastaviteľnú dĺžku , je vyrobená z kombinácie maľovanej keramiky , mliečneho skla , koráliek a umeleckej liatiny . Je vhodná do štýlovo zariadených interiérov , vynímať sa bude predovšetkým v hale , v obývacej izbe či v jedálni . Luxusná petrolejka , ktorá sa stane dominantným doplnkom Vášho interiéru . Nie je o nej potrebné veľa hovoriť , lebo pri pohľade na ňu okamžite pomyslíte na pohodlie a čaro minulých storočí , na čas , keď elektrické osvetlenie a energia zo zásuvky boli stále nepredstaviteľné . Ale nič nenahradí nostalgický šarm , ktorý táto závesná lampa vytvára ! Pôvodný stav , upravená na elektriku . Výška – 104 cm , priemer tienidla – 26 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
Lampa petrolejová závesná.
Petrolejová lampa závesná – reťazová posuvná časť so závažím , keramika , mosadz liatina . Lampa má nastaviteľnú dĺžku , je vyrobená z kombinácie maľovanej keramiky , mliečneho skla a umeleckej liatiny . Je vhodná do štýlovo zariadených interiérov , vynímať sa bude predovšetkým v hale , v obývacej izbe či v jedálni . Luxusná petrolejka , ktorá sa stane dominantným doplnkom Vášho interiéru . Nie je o nej potrebné veľa hovoriť , lebo pri pohľade na ňu okamžite pomyslíte na pohodlie a čaro minulých storočí , na čas , keď elektrické osvetlenie a energia zo zásuvky boli stále nepredstaviteľné . Ale nič nenahradí nostalgický šarm , ktorý táto závesná lampa vytvára ! Pôvodný stav , možné upraviť na elektriku . Výška – 113 cm , priemer tienidla – 34 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
zavesna lampa Ikea PS 2014
Predam sci-fi zavesnu lampu/tienidlo, ktoreho tieniacu intenzitu ide plynule nastavit. ako v linku, ale farba biela. Osobny odber v BA /sk/sk/p/ikea-ps-2014-zavesna-lampa-biela-strieborna-90311494/