inzercia, predaj, predám, bazár

Zavesný motor lodný. Selva 5HP Odblokovyný na 15HP

Kategória: Rybolov

Zavesný lodný motor: Predám zánovný Lodné motory Selva - HP 5xs Odblokovaný na (15)HP NEPOTREBUJETE PAPIERE NA VEDENIE ČLNA!!!


Výkon motora 5 HP (15)
Výkon motora 3,7 kW (11)
Max. otáčky (ot/min) 5500 ot./min.
Obsah
260 ccm
Vrtanie x zdvih
58 x 49 mm
Počet valcov 2
Plnenie valcov 1 karb
Typ motora dvojtaktný
Palivo
Benzín + Marine olej
Nádrž
externá 12 L
Zapaľovanie
el.-mag. C.D.I
Štartovanie
manuálne
Riadenie
rukoväť
Dobíjanie
12 / 70 W*
Chladenie
voda - nútené
Výfuk
do vody
Tlmič vibrácii
áno
Ovládanie
D-N-R
Odklápanie
5 - polôh
Prevodový pomer
13 / 25
Vrtuľa
3 - listová
Dĺžka nohy
C, L*
Zavesný motor lodný. Selva 5HP Odblokovyný na 15HP
Podobné inzeráty
Lodný motor SELVA 15HP  DVOJTAKT
Predám lodný motor SELVA 15HP V dobrom stave ide bez problémov mené: olej v nohe ,palivové hadičky medzi karburátorom a filtrom + nádrž Dôvod predaja kúpa silnejšieho motora
Predám závesný lodný motor Mariner 15hp 4takt noha S"
Predám výborný závesný lodný motor Mariner 15hp 4takt dvojvalec s krátkou nohou S", motor má ručný štart, ručný trim, ručné ovládanie, tichý chod, 25L nádrž na benzín, ide ako hodinky, cena 1800€, možnosť prihlásiť, cena pevná bez zľavy a pod.,možnosť vyskúšať.
ZÁVESNÝ LODNÝ MOTOR TOHATSU 5HP 4T
Predám závesný lodný motor TOHATSU 5 na čln. Výkon 5HP, 4 takt, vodou chladený. Plne funkčný motor, bezproblémový studený aj teplý štart. Ľahký na prenos, má cca 25kg. Motor má externú 12l nádrž. Jednoduchý a spoľahlivý motor. Riadenie V-N-R. Krátka noha, rok výroby 2013, maximálne zachovalý, udržovaný, každý rok po sezóne servisovaný s kompletnou dokumentáciou. Motor pri kúpe vieme odskúšať. K motoru je originál nádrž s hadicou a stojan - viď fotky. ZÁNOVNÝ STAV MOTORA! Cena 850€. Osobný odber v Nových Zámkoch. INZERÁT JE AKTUÁLNY DO ZMAZANIA!
Selva Black Bass
Predám prívesný lodný motor Selva 7,5 hp.Štvor takt. Dlhá noha. Motor nepodlieha registrácii na SPS.Nápis a štítok 5hp. Dohoda...
Predám závesný lodný motor
Predám plne funkčný, závesný lodný motor na čln, SUZUKI DT6 s prídavnou nádržou, s predĺženou rukoväťou na riadenie, dlhá noha, 2 takt, vodou chladený. Výkon 6HP redukovaný od výrobcu na 5HP. Jednoduchý a spoľahlivý motor. Riadenie R-N-F. Motor je k nahliadnutiu a odskúšaniu v Liptovskom Mikuláši. V prípade vážneho záujmu volajte na a aj t.č. .
Predam cln Omega 290/pevna podlaha + motor Parsun 5HP
Predam cln Omega 290 + motor Parsun 5HP. Motor je zazimovany vymeneny olej atd. cez email poslem video ako funguje. Cln aj motor je udrziavany pekny cisty tak ako sa patri.Cena je 1000eur. link na motor: