inzercia, predaj, predám, bazár

Závesný odsávač pár Elica JUNO BLF 50

Kategória: Digestory

Predám závesný digestor - priestorový odsávač pár Elica JUNO BLF 50. Dohoda.
Závesný odsávač pár Elica JUNO BLF 50
Podobné inzeráty
Novy Vstavaný odsávač pár Whirlpool - AKR 650/1 IX
Predam uplne novy nikdy nepouzity Vstavaný odsávač pár Whirlpool - AKR 650/1 IX novy stal 159 eur priamo z whirpool 2 roky zaruka LED osvetlenieEfektívny sytém osvetlenia. Systém LED osvetlenia vydrží 10 krát dlhšie než tradičné žiarovky a spotrebuje o 90% menej energie. Celková ročná spotreba energieIdeálny výkon, vynikajúce úspory. Odsávače pár Whirlpool sú navrhnuté tak, aby poskytovali výnimočné výsledky a zároveň znižovali náklady na energiu. Vstavaná inštaláciaPerfektne sa hodí. Tento vstavaný odsávač pár Whirlpool sa ľahko inštaluje a je navrhnutý tak, aby dokonale zapadol do usporiadania vašej kuchyne. 3 rýchlostiVšestranný výkon. Tento odsávač pár Whirlpool ponúka 3 možnosti rýchlosti, vďaka ktorým máte úplnú kontrolu nad rýchlosťou odsávani par 2 svetláPerfektné osvetlenie. Tento odsávač pár Whirlpool je vybavený dvoma integrovanými svetlami, ktoré poskytujú ideálne osvetlenie. Uhlíkový filter je súčasťou baleniaVychutnajte si vždy čerstvý vzduch vo vašej kuchyni. Tento odsávač pár Whirlpool obsahuje uhlíkový filter na čistenie vzduchu, ktorý účinne chráni vašu kuchyňu pred zápachom a mastnotou. Flexibilná inštaláciaFlexibilné možnosti inštalácie. Tento odsávač pár Whirlpool možno prevádzkovať v režime odťahu mimo miestnosť alebo recirkulácie (potrebný je filter), takže si môžete vychutnať úplnú voľnosť pri navrhovaní kuchyne. Mechanické ovládanieBezproblémové ovládanie. Tento odsávač pár Whirlpool je vybavený analógovým ovládacím rozhraním navrhnutým pre jednoduché a ľahké používanie. ČasovačPerfektné načasovanie. Tento odsávač pár Whirlpool obsahuje intuitívny časovač pre automatické vypnutie. Plne integrovanýIntegrovaný odsávač pár - ideálny do kuchýň, kde nie je na očiach. Mechanický posúvačOvládanie bez námahy. Tento odsávač pár Whirlpool je vybavený posuvným ovládačom, ktorý umožňuje bezproblémové ovládanie spotrebiča. Predavam lacno popripade dohoda na cene poslem aj na dobierku
Predám priestorový závesný digestor Elica PLATINUM IX/F 51
Predám priestorový závesný odsávač pár digestor Elica PLATINUM IX/F 51. Prvé foto sú ilustračné, predávam kus ktorý bol krátkodobo v prevádzke, je funkčný bez poškodení pripravený pre fanúšika jedinečného talianskeho dizajnu a kvality. Má aj konektor pre zapojenie modulu diaľkového ovládania (ovládanie nie je súčasťou predaja). Jeho nákupná cena bola 1300,-eur , teraz cena dohoda.
Novy zabaleny Elica Hidden IXGL/A 60
Vstavany zabudovany digestor znacky Elica - Hidden IXGL/A 60 - povodna cena bola 430€. Pri rychlom jednani dohoda mozna Digestor je novy, zabaleny, cely je este vo foliach z vyroby, ako je vidno na foto. Vstavany zabudovany nerezovy digestor znacky Elica - Hidden IXGL/A 60 Odsavac je novy, zabaleny, cely je este vo foliach z vyroby, ako je vidno na foto. Sirka digestora 60cm Technicke specifika vo foto alebo na stranke vyrobcu:
Závesný odsávač pár Elica
Predám závesný digestor - priestorový odsávač pár Elica na strop. Dohoda.
Odsavac ELICA WAVE závesný- výpredaj vzorky
Predám odsávač Elica Wave s dialkovým ovládaním zavesný nerezovej farby. Nikdy nepoužívaný, bol iba vystavený v kuchynskom štúdiu. Pôvodná cena 999€.
ELICA WAVE BL/F 51
Predám priestorový digestor značky ELICA, model WAVE BL/F 51. Digestor je nepoužívaný, nepoškodený, má na sebe ešte modrú fóliu proti poškriabaniu. 1x VYSKÚŠANÝ! Pôvodná cena digestoru sa pohybuje 1 000 - 1 200€ !! CENA TERAZ 360€ ! Preferujem skôr mail/SMS, volat po 19hod.