inzercia, predaj, predám, bazár

Zavinovačka

Kategória: Pyžamká a župančeky

V peknom stave. Zapínanie na suchý zips


Na SMS neodpovedám
Zavinovačka
Podobné inzeráty
Zavinovačka a spací vak Grobag - 0-3 mesiacov 2,3 - 5,5kg
Zavinovačka a spací vak Grobag - 0-3 mesiacov (2,3 kg - 5,5 kg) Top stav ponúka ideálne riešenie pre prechod od spania bábätka v zavinovačke na spanie v spacom vaku. Ponúka možnosť zavinutia bábätka do zavinovačky s ručičkami vnútri aj spanie s voľnými ručičkami mimo spacieho vaku. Zavinovačka pomôže vášmu novorodenému bábätku zaistiť počas spánku pocit ochrany a bezpečia, aký zažívalo v brušku mamičky. Zavinutie hornej polovice tela bábätka s ručičkami vnútri zavinovačky pomáha predchádzať reflexným pohybom rúk, ktoré môžu dieťa ľahko prebudiť. Počas niekoľkých mesiacov po narodení bábätko začne preferovať spanie s voľnými ručičkami, Grobag Snuggle potom môžete ďalej používať ako spací vak. Rozšírená spodná časť zavinovačky / spacieho vaku umožňuje voľný pohyb a prirodzenú polohu nožičiek, ktorá je dôležitá pre správny vývoj bedrových kĺbov. Vďaka dvojcestnému zipsu bábätko ľahko prebalíte bez nutnosti rozopínania celej zavinovačky / spacieho vaku. Nočné prebaľovanie tak bude rýchle a jednoduché, aby ste sa vy aj vaše bábätko mohli čo najrýchlejšie vrátiť k spánku. Vysoko kvalitné prevedenie z mäkkej bavlny zaistí vášmu bábätku maximálne pohodlie. Nevolajte, cislo je vymyslene.
Zavinovačka / spací vak - Love to dream
predám zavinovacku prvá fáza 0-3M. veľmi dobrý stav. Poslem aj dobierkou. pyžamo zavinovačka, live to dream, spánok, dieťa, ulita, postieľka, novorodenec
Zavinovacka na zips Love to swaddle, veľkosť small 3-6kg.
Zavinovacka na zips Love to swaddle, veľkosť small 3-6kg, TOP stav, bez poškodeni ci škvŕn
Zavinovačka RICHELIEU
Zavinovačka značky RICHELIEU. Má jemnú podšívku a výplň chrbtovej časti. Obe sa dajú ľahko vybrať a textilná časť jednoducho oprať. Vo veľmi dobrom stave, používaná 3 mesiace jedným dieťaťom na striedačku s iným vakom na spanie. Pôvodná cena 30,00€.
TOMMEE TIPPEE – Spací vak Grobag Snuggle 0-4m letný
Nový, nepoužívaný. Na SMS nereagujem, posotu len uhrada vopred. Zavinovačka a spací vak Tommee Tippee Grobag Snuggle ponúka ideálne riešenie pre prechod od spania bábätka v zavinovačke na spanie v spacom vaku. Ponúka možnosť zavinutia bábätka do zavinovačky s ručičkami vnútri aj spanie s voľnými ručičkami mimo spacieho vaku. Zavinovačka pomôže vášmu novorodenému bábätku zaistiť počas spánku pocit ochrany a bezpečia, aký zažívalo v brušku mamičky. Zavinutie hornej polovice tela bábätka s ručičkami vnútri zavinovačky pomáha predchádzať reflexným pohybom rúk, ktoré môžu dieťa ľahko prebudiť. Počas niekoľkých mesiacov po narodení bábätko začne preferovať spanie s voľnými ručičkami, Grobag Snuggle potom môžete ďalej používať ako spací vak. Rozšírená spodná časť zavinovačky / spacieho vaku umožňuje voľný pohyb a prirodzenú polohu nožičiek, ktorá je dôležitá pre správny vývoj bedrových kĺbov. Vďaka dvojcestnému zipsu bábätko ľahko prebalíte bez nutnosti rozopínania celej zavinovačky / spacieho vaku. Nočné prebaľovanie tak bude rýchle a jednoduché, aby ste sa vy aj vaše bábätko mohli čo najrýchlejšie vrátiť k spánku. Vysoko kvalitné prevedenie z mäkkej bavlny zaistí vášmu bábätku maximálne pohodlie. Letné prevedenie zavinovačky / spacieho vaku (1,0 TOG) je určené pre teplotu v miestnosti od 20 do 24 ° C. Vhodné pre deti od narodenia do 4 mesiacov (3,17 – 6,12 kg, 51 – 62 cm).
SWADDLE ME, Sleeppee zavinovačka 1 & 2, farba sivá
Predam zavinovačku First Step Swaddle a Second Step Swaddle. - povodna cena 90€ - predam za 60€ - cena osobitne: 33€ + 33€ poslem aj postou stav: ako nove, pouzivane prilezitostne, dokopy mozno 5x