inzercia, predaj, predám, bazár

Zazu Psík DEX - šumiace zvieratko a tlkotom srdca

Kategória: Hračky

Zazu Psík DEX - šumiace zvieratko a tlkotom srdca a melódiami
- nevhodný darček

V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom.

Popis:
ZAZU Psík Dex - Plyšové zvieratko s tlkotom srdca 0m+

Novorodenci si musia zvyknúť na život mimo maternice svojej mamičky. Je to pre nich veľmi ťažké obdobie pretože prichádzajú o pohodlie, teplo a upokojujúci tlkot materského srdca.

Roztomilé a veľmi hebké zvieratko ZAZU pomáha bábätku spriateliť sa s jeho novým prostredím.

V brušku zvieratka sa skrýva zvukový modul, kde si môžete vybrať 4 ukľudňujúce melódie a 2 zvuky. Tlkot srdca a zvuk vodopádu.

Zvolená melódia sa začne prehrávať automaticky, ak dieťa začne plakať. Je možné ju spustiť aj ručne zatrasením so zvieratkom. Melódia sa automaticky vypne po 10 minútach.

U zvukového modulu môžete nastaviť aj hlasitosť prehrávania. Vďaka pútku a pásiku na suchý zips je možné jednoducho pripútať plyšové zvieratko k postieľke alebo kočíku.

Zvieratko je vhodné pre deti od narodenia. Vďaka tomu, že je atraktívne navrhnuté, stane sa spoločníkom vášho dieťatka na veľmi dlhé obdobie.

Hlavné funkcie:
Prehráva 4 ukľudňujúce melódie a 2 zvuky (tlkot srdca, vodopád).
Melódia sa začne automaticky prehrávať, keď dieťa začne plakať alebo sa aktivuje zatrasením so zvieratkom.
Automatické vypnutie po 10 minútach.
Nastavenie hlasitosti prehrávania
Je možné prať v práčke (po odstránení zvukového modulu)
Špecifikácia:
Plyšové zvieratko funguje na 2 × 1,5V AA batérie
Veľkosť zvieratka: 350 mm
Odporúčaný vek: od narodenia
Obsah balenia: Plyšové zvieratko – Pásik so suchým zipsom
Zazu Psík DEX - šumiace zvieratko a tlkotom srdca
Podobné inzeráty
Zuzu mojkáčik
Predám nový Šumiaci mojkáčik s tlkotom srdca a melódiami Novorodenci si musia zvyknúť na život mimo maternice mamičky. Je to pre nich ťažké obdobie pretože prichádzajú o pohodlie tepla a upokojujúceho tlkotu materského srdca. Roztomilý a veľmi hebký mojkáčik Zazu pomáha bábätku sa s týmto prechodom vyrovnať. V hlavičke zvieratka sa skrýva zvukový modul, ktorý vydáva tlkot srdca, biely šum, zvuky prírody a tri uspávanky. Modul disponuje tiež senzorom plaču a pohybu. Zvolený zvuk sa začne prehrávať automaticky, ak dieťa začne plakať. Je možné ho spustiť aj ručne zatrasením sa zvieratkom. Melódia sa automaticky vypne po 10 minútach. U zvukového modulu môžete nastaviť hlasitosť prehrávania. Vďaka suchému zipsu je možné zavesiť zvieratko k postieľke, kočíku alebo autosedačke. Muchláček môže slúžiť aj ako strážca cumlíka. Hlavné funkcie: - Prehráva 3 uspávanky a 3 zvuky (tlkot srdca, biely šum, zvuky prírody). - Melódia sa začne automaticky prehrávať, keď dieťa začne plakať alebo sa aktivuje zatrasením so zvieratkom. (Snímač zvuku sa aktivuje po cca 3 sekundách plaču. Nereaguje ihneď, aby sa hudba neaktivovala napr. Len pri zakašľaní dieťaťa.) - Automatické vypnutie po 10 minútach. - Nastavenie hlasitosti prehrávania. - Jednoducho pripojiteľný k postieľke, kočíku alebo autosedačke. - Držiak cumlíka. - Je možné prať (po odstránení zvukového modulu). Zvukový modul funguje na 3 x 1,5V AAA batérie. Veľkosť zvieratka: 480 x 400 mm Odporúčaný vek: od narodenia Obsah balenia: mojkáčik so zvukovým modulom
Zvieratká rôzne + Dinosaure rôzne
Obrázok č. 1 Zvieratko - cena 2 Eur Predám málo hrané zvieratko na obrázku. Dĺžka: 12 cm. Výška: 6 cm. Obrázok č. 2 Zvieratko - cena 2 Eur Predám málo hrané zvieratko na obrázku. Dĺžka: 10 cm. Výška: 6 cm. Obrázok č. 3 Zvieratko - cena 2 Eur Predám málo hrané zvieratko na obrázku. Dĺžka: 9 cm. Výška: 12 cm. Obrázok č. 4 Zvieratko - cena 2 Eur Predám málo hrané zvieratko na obrázku. Dĺžka: 13 cm. Výška: 11 cm. Obrázok č. 5 Dinosaurus - cena 2 Eur Predám málo hraného dinosaura na obrázku. Dĺžka: 14 cm. Výška: 5 cm. Obrázok č. 6 Dinosaurus - cena 2 Eur Predám málo hraného dinosaura na obrázku. Dĺžka: 15 cm. Výška: 6 cm. Osobný odber: Bratislava - Petržalka Posielam poštou: obyčajne, 1. trieda, doporučene, 1. trieda doporučene. Neposielam na dobierku. Na SMS-ky neodpovedám a na prezváňanie tiež. Píšte e-mail.
Interaktivny psik Fred, Tiny love
Hračka motivuje a povzbudzuje dieťa k pohybu a lozeniu. Fred sa môže pohybovať priamo vpred, alebo krúžiť dokola. Keď sa psíka dotknete psík začne chodiť v znení melódie a štekania, zastaví sa po krátkej vzdialenosti. Fred sa môže pohybovať priamo vpred, alebo krúžiť dokola. Keď sa psíka dotknete psík začne chodiť v znení melódie a štekania, zastaví sa po krátkej vzdialenosti. Zaštekanie naláka dieťa k tomu, aby doliezlo k neposednému psíkovi a hralo sa s hračkou. Pestrofarebný psík vydáva zvuky – štekanie, čuchanie a kňučanie. Tento veselý psík hrá aj hudobné skladby, keď je v pohybe. Podľa úpravy telíčka, chodí psík buď priamo rovno alebo dookola. Keď sa otočí obojkom, ozve sa zvuk, uška má psík šušťavé. Na predných nožičkách má tlačidla, ktorými volíte funkcie. Stiskom ľavého tlačidla sa psík rozšteká. Stiskom pravého tlačidla môžete meniť rýchlosť ( dve rýchlosti ). V závislosti od šikovnosti dieťatka možno použiť pomalší, či rýchlejší pohyb psíka . Na zadných nožičkách sú umiestnene hologramy – na jednej s obrázkom a na druhej so zrkadlom. Sledovaním živého psíka, ktorý vydáva rôzne zvuky a pohyby, si vaše dieťa zlepšuje jej kognitívny vývoj, ako sa učí aj experimentovať a predvídať kauzálne vzťahy. A na rozdiel od mnohých hračiek, TINY LOVE - interaktívný psík Fred má pekný emocionálny aspekt. Pretože postupom, keď zostane psík dlho sám začne štekať, dieťa sa naučí predvídať jeho potreby a držať krok. To podporuje emočná inteligencia už v ranom veku. Cena je bez bateriek. Idealne osobny odber v Bratislave Raci. Bezna cena 32e.
Zvukové hračky + Drevené hračky rôzne
Obrázok č. 1 Zvuková hračka - cena 5 Eur Predám zvukovú hračku na obrázku. Vydáva zvierace zvuky a aj melódie. Iba prasiatko nevydáva zvuk. Dĺžka: 21 cm. Výška: 18 cm. Šírka: 5 cm. Obrázok č. 2 Zajačik - cena 3 Eur Predám hranú drevenú hračku - zajačika. Ide o vkladačku. Výška: 17 cm. Obrázok č. 3 Drevený koník - cena 4,50 Eur Predám používaného dreveného koníka na kolieskach. Koníka je možné rozobrať a znova spojiť. Bez poškodenia. Výška: 13 cm. Dĺžka: 22 cm. Obrázok č. 4 Zvieratko - cena 3 Eur Predám málo hrané zvieratko na obrázku. Dĺžka: 10 cm. Výška: 8,5 cm. Obrázok č. 5 Zvieratko - 0,50 Eur Predám málo hrané zvieratko na obrázku. Dĺžka: 6 cm. Výška: 4 cm. Obrázok č. 6 Zvieratko - 0,50 Eur Predám málo hrané zvieratko na obrázku. Dĺžka: 6 cm. Výška: 5 cm. Obrázok č. 7 Drevená veža - zvieratká - cena 10 Eur Predám hranú hračku na obrázku - drevená veža so zvieratkami. Bez vážneho poškodenia. Vhodná pre deti od 2 rokov. Ide o blok veží, ktorý sa skladá z okrúhlej časti, kde je vyobrazená hlava zvieratka a uhlovej časti s kruhovým výrezom, kde sa vkladá okrúhla časť. Hračka podporuje motorické zručnosti a koordináciu rúk a očí u detí. Výška veže: 50 cm. Šírka veže: 7 cm. Hĺbka veže: 3 cm. Obrázok č. 8 Domino - madera - cena 9,50 Eur Predám hrané, nepoškodené domino. Materiál: drevo. Značka: Madera. Počet kusov: 28 kusov. Obrázok č. 9 Drevená vkladačka s puzzlami - cena 4,50 Eur Predám drevenú vkladačku zvieratiek. Dve zvieratka chýbajú. Puzzle so 9 kusami. Tabuľa, kde sa vkladajú zvieratká a puzzle je obojstranná. Na druhej strane je možné si sám vyskladať zvieratka. Rozmer: 38,5 cm x 28 cm. Viac fotiek pošlem do e-mailu. Osobný odber: Bratislava - Petržalka Posielam poštou: obyčajne, 1. trieda, doporučene, 1. trieda doporučene. Neposielam na dobierku. Na SMS-ky neodpovedám a na prezváňanie tiež. Píšte e-mail.
Interaktívny psík Ricky
FurReal Friends Ricky najlepší psí kamarát Ricky je šikovný interaktívny psík šedastobieleho zafarbenia. Dievčatkám a chalanom, ktorí sa tešia na malého miláčika, ožije pod rukami. Funkcie: vie až 100 kombinácií zvukov a pohybov šteká, kňučí, udrží kosť na nosa, vrtí chvostíkom, dáva pac Psík Ricky nereaguje na priame povely, ako živý pes, ale reaguje na hlas, zvuk všeobecne. Zvuk / hlas udržiava psa aktívneho a v interakcii so spotrebiteľom. V prípade hry s kostičkou ide o to, že keď psíkovi položíte kostičku na ňufák a hovoríte na neho, psík si do pár sekúnd pretočí kostičku z vrchu ňufáku do papuľky. Ak iba položíme kocku na ňufák psíka a nehovoríme na neho, on zakňučí, po chvíli akoby zamrzne ale neskôr si napriek tomu kostičku pretočí do papuľky. V oboch variantoch sa môže stať, že nie vždy sa mu podarí kostičku v papuľke udržať, na čo môže reagovať smutným zakňučaním. Upresňuje, že psík nereaguje na povely ako sadni, ľahni. Reaguje iba na hlas, zvuk, ktorý počuje. Ten ho udržiava v interakcii s dieťaťom. Dieťa si potom môže vymýšľať svoje vlastné povely, na ktoré psík vždy nejakým spôsobom zareaguje (kňučí, naklonenie hlavy, zamrkánímoda labku,šteká a podobne). Pôvodná cena 160€ Predajná cena 75 € + dohoda možná Vhodné pre deti od 4 rokov • Materiál: plast, plyš • Batérie: 4 x 1,5V • Rozmer: 37 x 36 cm • Rozmer balenia: 50 x 44 x 21 cm
Fisher Price Anglicky Hovoriaci Psik Modry 6mesiacov - 36mes
NOVE ZAPECATENE BALENIE, VIDEO FISHER PRICE ANGLICKY HOVORIACI PSIK MODRY 6-36M 16.00 EUR NOVE ZAPECATENE BALENIE, VIDEO (HOVORI A SPIEVA LEN ANGLICKY, PSIK MA VYBITE DOCASNE BATERIE POSKYTOVANE VYROBCOM, JE POTREBNA VYMENA BATERII) MA JEMNY KOZUSOK SPIEVA VESELE PESNICKY UCI ABECEDU, POCITAT, ROZOZNAVAT FARBY A CASTI TELA PSIK MA 3 UROVNE, ICH NAROCNOST JE NASTAVITELNA PODLA VEKU DIETATA 6M+, 12M+, 18M+ PSIK ROZPRAVA A SPIEVA PO ANGLICKY VIAC AKO 75 PESNICIEK A VIET VYSKA PSIKA JE CCA 33CM ROZMERY BALENIA SU CCA 33cm x 27cm x 15cm DOCASNE BATERIE SU SUCASTOU BALENIA, ALE NIE SU FUNKCNE, VID POPIS VYSSIE VIDEO NAJDETE NA - youtube .com/watch?v=OL71psI1xdU 630g Viac foto a dodacie podmienky vratane odkazov na len pozitivne hodnotenia zakaznikov Vam poslem na poziadanie, kontakt len mailom, prosim, dakujem za pochopenie.