inzercia, predaj, predám, bazár

Zbyněk Šír: Řecké matematické texty

Kategória: Hobby, odborné knihy

Zbyněk Šír: Řecké matematické texty
Zbyněk Šír: Řecké matematické texty
Podobné inzeráty
Matematika, operačná analýza, optimalizácia
Analýza senzitivity a parametrické programovanie-Dinkelbach Cvičenia a úlohy z operačnej analýzy-Desbazeille Čo je teória hromadnej obsluhy-Rozenberg Dynamické modely-Laščiak Dynamické programovanie-Kaufamann Expertné systémy-Popper Faktorová analýza-Überla Faktorová analýza a její zobecnění-Blahuš Lineárne programovanie-Plesník Lineárne programovanie a jeho rozvoj-Dantzig Lineárne programovanie-Eichler Lineárne programovanie, metódy a aplikácie-Gass Matematická teória optimálneho riadenia-Brunovský Matematické metódy riadenia pri neúplnej informácii-Judin Matematické metody síťové analýzy-Zuchovckij Matematické programování-Havrda Matematické programování-Janáček Metoda GUHA - automatická tvorba hypotéz-Hájek Metody operační analýzy 1-Ter-Manuelianc Metody vícerozměrné analýzy-Ajvazjan Modelovanie a simulácia-Neuschl Modely a systémy-Křemen Modely rozhodovania-Chobot Modely sieťovej analýzy-Unčovský Nelineárne programovanie-Hamala O dynamickém programování-Morávek Optimalizační metody-Maňas Optimálne programovanie-Laščiak Optimální řízení regulovatelných systémů-Vlach Podpora rozhodovacích procesov-Chajdiak Praktická systémová analýza-Chandor Programovanie parametrické, nelineárne, stochastické-Mihoc Sbírka příkladů z lineárního programování-Rychetník Seminár a cvičenia z matematiky, teória hier-Vlach Sieťová analýza-Trávnik Simulace řídicích systémů na počítači-Nevřiva Spojitý dynamický systém a jeho simulace-Křemen Stavová teorie lineárního diskrétního řízení-Strejc Stochastické modely operačnej analýzy-Unčovský Systémová analýza a syntéza-Habr Štruktúrna analýza a rozmiestňovacie modely-Fecanin Teória hier a rozhodovania-Chobot Teória informácie a štatistického rozhodovania-Vajda Teorie her a její aplikace-Maňas Teorie her a optimální rozhodování-Maňas Teorie her a statistického rozhodování-Blackwell Učebnice lineárního programování-Korda Úvod do operačného výskumu-Churchman Základy matematickej teórie systémov-Brunovský Základy modelování-Kuneš Základy operačnej analýzy-Makower Základy teorie systémů-Štach Ztracený čas, Elementy teorie hromadné obsluhy-Zítek Ponúkam knihy z operačnej analýzy, optimalizácie, a pod. Pozrite sa aj moje ostatné inzeráty, nájdete tam obdobné knihy. Vážnemu záujemcovi pošlem ďalšie informácie a foto kníh. Prosím NETELEFONOVAŤ! Uvedené číslo je vymyslené, neexistuje! Kontaktujte ma prosím iba cez formulár na tejto stránke. Skontrolujte si prosím aj spamovú zložku vašej schránky! Moja odpoveď môže skončiť v spame.
ALEX FERGUSON - LEADING
Na predaj táto nová kniha ešte zabalená vo fólii. Mojou úlohou bolo dosiahnuť, aby každý pochopil, že nemožné je možné. V tom spočíva rozdiel medzi vodcovstvom a riadením. AKO SA STAŤ DOBRÝM VODCOM? Inšpiratívny návod od najlepšieho manažéra všetkých čias Ako získať úspech, vyšvihnúť sa na svetovú špičku a dlhodobo sa tam udržať? Sir Alex Ferguson je jedným z mála lídrov, ktorí to vedia. Ako manažér získal za 38 rokov neuveriteľných 49 trofejí a Manchestru United pomohol stať sa jednou z najvýznamnejších komerčných značiek na svete. V tejto novej, inšpiratívnej knihe sir Alex odhaľuje tajomstvá svojej kariéry, počas ktorej prekonal nejeden rekord. Kniha sa člení na niekoľko častí. Každá má inú ústrednú tému predstavujúcu jednu zo schopností, ktoré si sir Alex nesmierne cení. Niektoré z nich si okamžite dáme do súvisu s jeho štýlom vedenia: disciplína, kontrola, tímová práca a motivácia. Iné sú síce menej zjavné, no na ceste za úspechom nie sú o nič menej dôležité: delegovanie povinností, analýza údajov a otázka, ako naložiť s neúspechom. Z informáciami nabitého diela popretkávaného humorom, ktorého spoluautorom je aj sir Michael Moritz, investor a dlhoročný priateľ sira Alexa, sála múdrosť a úprimnosť. Samozrejme, jednotlivé príbehy sa krútia okolo futbalu a okolo fenomenálneho úspechu, ktorý sa vďaka tvrdej práci dostavil, no ponaučenie si z nich môže zobrať každý. Je úplne jedno, či stojíte na čele spoločnosti, pri tabuli pred triedou plnou študentov, alebo pracujete v malom tíme. Vďaka tejto knihe sa stanete lepším lídrom.
matematické knihy
Jozef Doboš: Matematické etudy - 2€; Jo Boalerová: Matematické cítenie - 4€; T. Hecht, Z.Sklenáriková: Metódy riešenia matematických úloh - 3€; Ian Stewart: Jak rozkrájet dort - 3€ Osobne v Košiciach alebo + poštovné.
Matematika, príručky, vzorce a prehľady
Anglicko-slovenský a slovensko-anglický slovník výpočtovej techniky a matematiky-Magula Encyklopedie matematiky-Rossi Dell Acqua Lexikón vyššej matematiky-Göhler, Ralle Malá encyklopédia matematiky-Šalát Matematické vzorce-Bartsch Matematické vzorce a spôsob ich použitia-Dubec Matematické-fyzikální a chemické tabulky pro SŠ-Růžičková Mathematical Methods for Physics and Engineering-Riley Populární encyklopedie matematiky Prehľad matematiky-Horák Prehľad stredoškolskej matematiky-Medek, Mišík, Šalát Príručka matematiky pre inžinierov a pre študujúcich-Bronštejn Sedmimístné logaritmy čísel od 1 do 110000 a goniometrických funkcí-Valouch Tabuľky neurčitých integrálov-Smoljanskij Technický prekladový slovník-Matematika 1+2 registre-Eisenreich, Sube, Medek Ponúkam knihy, matematika, príručky, vzorce a prehľady. Sú v peknom a zachovalom stave. Pozrite sa aj moje ostatné inzeráty, nájdete tam obdobné knihy. Vážnemu záujemcovi rád pošlem podrobnejšie informácie aj foto kníh. Prosím NETELEFONOVAŤ! Uvedené číslo je neexistujúce! Kontaktujte ma iba cez formulár na tejto stránke. Odpoviem každému. Skontrolujte si prosím aj spamovú zložku vašej schránky! Moja odpoveď môže skončiť v spame.
predám matematické knihy
Jozef Doboš: Matematické etudy - 2€; Jo Boalerová: Matematické cítenie - 4€; T. Hecht, Z.Sklenáriková: Metódy riešenia matematických úloh - 3€; Ian Stewart: Jak rozkrájet dort - 3€ Osobne v Košiciach alebo + poštovné.
Copywriting
Zajímá vás marketing a reklama? Chcete se stát copywriterem, nebo už se v této oblasti realizujete? Naučte se psát texty, které prodávají! Příručka copywritingu je vhodná nejen pro začínající copywritery, i pokročilí tvůrci textů v ní najdou hodnotné informace, jak svou tvorbu ještě zlepšit. Pětice copywriterů a obsahových stratégů, která s texty pro nejrůznější účely pracuje denně, vás zasvětí do tvorby textů na míru. Ať už se jedná o PR články, webcopy, PPC inzeráty či slogany, texty na internetové obchody nebo komunikaci na sociálních sítích, naučíte se text správně strukturovat, orientovat na cílové publikum a předat požadovanou informaci. V knize najdete ke všem probíraným tématům spousty příkladů z praxe, na kterých výklad snadno pochopíte v širších souvislostech. Publikace vás mimo jiné naučí: - orientovat se v základech marketingu a copywritingu - vyhnout se chybám, které snižují kvalitu vašich textů - přizpůsobit podobu copy cílovému nasazení - optimalizovat webové texty pro cílové publikum i vyhledávače - vytvářet copy přímo pro internetové obchody - využít potenciál sociálních sítí - tvořit publikační plán a obsahovou strategii - měřit účinnost svých textů a vyhodnocovat jejich přínos