inzercia, predaj, predám, bazár

Zdielana izba, 4izb. byt, Toryska ul.,Vrakuna

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

Aktualne dostupny podnajom v nepriechodnej, zdielanej izbe pre slusneho, priatelskeho chalana udrziavajuceho poriadok. Byt je 4 izbovy, zariadeny, zatepleny, ciastocne rekonstruovany so 4 nepriechodnymi, zdielanymi izbami (kazda izba pre 2 osoby). Tichy, so samostatnou kuchynou, s plastovymi oknami, vynovenou kupelnou a oddelenym WC. Do 100m od bytovky sa nachadza Billa, Lidl a tiez zastavka s priamymi spojmi do centra mesta. Cena podnajmu s internetom na osobu je 160,- EUR/mes. + 100,- EUR vratny depozit. V pripade zaujmu napiste spravu alebo ma kontaktujte na tel.c.: .
Zdielana izba, 4izb. byt, Toryska ul.,Vrakuna
Podobné inzeráty
Zdielana izba, 4izb. byt, Toryska ul.,Vrakuna
Od 1.3. dostupny podnajom v nepriechodnej, zdielanej izbe pre slusneho, priatelskeho chalana udrziavajuceho poriadok. Byt je 4 izbovy, zariadeny, zatepleny, ciastocne rekonstruovany so 4 nepriechodnymi, zdielanymi izbami (kazda izba pre 2 osoby). Tichy, so samostatnou kuchynou, s plastovymi oknami, vynovenou kupelnou a oddelenym WC. Do 100m od bytovky sa nachadza Billa, Lidl a tiez zastavka s priamymi spojmi do centra mesta. Cena podnajmu s internetom na osobu je 160,- EUR/mes. + 100,- EUR vratny depozit. V pripade zaujmu napiste spravu alebo ma kontaktujte na tel.c.: .
Zdielana izba, 4izb. byt, Toryska ul.,Vrakuna
Od 1.4. dostupny podnajom v nepriechodnej, zdielanej izbe pre slusneho, priatelskeho chalana udrziavajuceho poriadok. Byt je 4 izbovy, zariadeny, zatepleny, ciastocne rekonstruovany so 4 nepriechodnymi, zdielanymi izbami (kazda izba pre 2 osoby). Tichy, so samostatnou kuchynou, s plastovymi oknami, vynovenou kupelnou a oddelenym WC. Do 100m od bytovky sa nachadza Billa, Lidl a tiez zastavka s priamymi spojmi do centra mesta. Cena podnajmu s internetom na osobu je 160,- EUR/mes. + 100,- EUR vratny depozit. V pripade zaujmu napiste spravu alebo ma kontaktujte na tel.c.: .
VOLNA ZDIELANA IZBA PRE DVE OSOBY V CENE 300EUR
!VOLNA ZDIELANA IZBA PRE DVE OSOBY V CENE 300EUR! Prenájmeme 1 velku zdielanu izbu na Dénešovej ul., KVP v 3-izbovom byte. Uprednostnujeme zeny, nakolko uz v byte byva jedna mila podnajomnicka. Cena: 1. Zdielana izba: 150 Eur /osoba v prípade zdieľanej izby, takze 300 Eur /izba Ceny su vrátane všetkých poplatkov, vyžadujeme deposit vo výške 1. mes. nájmu. KONTAKT: ;
OC GALERIA, Toryska nepriechodnu izba
Dam do prenajmu zariadenu nepriechodnu izbu pre MUZA v blizkosti OC GALERIA, Toryska ulica. Byt sa nachadza pri OC Galeria15 3.poschodie 15 min pesi do centra. Nastahovanie mozne ihned. V byte sa nesmie fajcit. V izbe: postel, stol, skrina, skrinky, stolicka. V byte sa nachadza pracka, chladnicka, mikrovlnka, sporak atd... vsetko plne funkcne. Byt sa nachadza na 3 poschodi. Cena za izbu 200/EUR mesiac. Kaucia je 100 eur. V cene su zahrnute energie aj vysokorychlostny opticky internet. V tejto zone sa parkovat bez platenia. Je to 3-izb.byt v kazdej izbe bude jedna osoba . Pre bližšie info ma kontaktujte na alebo email.
Izba s balkónom v tichom vnútrobloku pri OC Centrál
Na prenájom samostatná nepriechodná izba s balkónom, v byte v tichom vnútrobloku, neďaleko od OC Centrál. Izba má 12m2 + veľký balkón (s možnosťou sedenia s výhľadom na fontánu). Izba je tichá, nesusedí so žiadnymi inými na poschodí. Je v plne zariadenom 3izb. byte, na 2 posch., s výťahom. K užívaniu je prakticky k dispozícii celý byt, pretože byt /ďalšiu izbu/ obýva už len 1 pracujúca žena, ktorá chodí domov spravidla večer a víkendy trávi mimo BA. Pričom byt má vyše 65 m2, každá izba má svoj balkón + jeden ďalší balkón má aj kuchyňa (oba výhľad smer vnútroblok/fontána). Do bytu však hľadáme výhradne nefajčiarku (bez zvierat). Byt je po kompletnej rekonštrukcii. K vybaveniu patrí zariadená kuchyňa, chladnička, mikrovlnka, skrine, televízor, práčka, sušiak na bielizeň. Obývačka je spojená s kuchyňou, kúpeľňa a wc sú samostatné. Izbu je možné dozariadiť posteľou podľa dohody. Vhodné pre osobu, ktorá nemá záujem sa "len v byte vyspať", ale ocení výhody výbornej tichej lokality/krásneho výhľadu a možnosť využiť všetky benefity príjemného prostredia na bývanie. Vhodné pre ženu pracujúcu v OC Centrál alebo OC Nivy. Všetko potrebné je v pešej dostupnosti. Okrem OC Centrál (pešo 5 min) a OC Nivy (pešo 10 min) sú v pešej dostupnosti 10 min Trhovisko Miletičova, Trnavské Mýto. Reštaurácia, 2 kaviarne - 1 min pešo. Potraviny 2 min pešo, prípadne Billa Centrál 5 min. Kamenné Nám. dostupné pešo do 20 min. Izba voľná od 1.4.2023 (prípadne skôr podľa dohody) Cena je 340 € vrátane energií. Ďalšie informácie a fotografie na vyžiadanie. Prosím kontaktovať správou cez whatsapp, viber alebo tel. až vo večerných hodinách/víkend.
1izbový byt,Podunaj.Biskupice,Vrakuňa
Hladám 1 izbový byt na prenájom v blízkosti slovnaftu,Vrakuňa,Podunaj Biskupice poprípade Ružinov.Som 40 ročný pracujúci nefajčiar bez domácich zvierat,RK nie.