inzercia, predaj, predám, bazár

Zdrav.sestra/asistent - Nemecko

Kategória: Zdravotníctvo

Hľadáme zdravotnú sestru/ asistentku k ležiacej pacientke v Nemecku.
Nástup: 23.-26.1.2023 podľa dohody;
Práca: 12 hodinové zmeny, 3 týždňové turnusy;
Plat: 160€/deň + cestovné, ubytovanie mimo bytu pacientky zadarmo;
Požiadavky: ukončená zdravotná škola, komunikatívna nemčina, vodičský preukaz (k presunu na miesto práce).
Miesto práce: Nemecko -blízko českých hraníc.
Pre záujem volať na
Zdrav.sestra/asistent - Nemecko
Podobné inzeráty
Zdravotná sestra - LEVICE
Súkromné zdrav. zariadenie hľadá do svojho tímu zdrav. sestru so vzdelaním a praxou v zdravotníctve. Úlohou zdrav. sestry bude starostlivosť o pacienta pri lôžku na chirurgickom lôžkovom oddelení. Klinika je dlhodobo úspešným zariadením s vysokou úrovňou starostlivosti o pacientov. Jedná sa o trojzmennú prevádzku (teda vrátane nočných zmien), ale bez víkendových služieb. Ponúkané výhody: - jedná sa o prácu v čistom a elegantnom prostredí - pre stabilného a dlhodobo úspešného zamestnávateľa - zamestnávateľ vám ponúka zaujímavé a motivačné finančné ohodnotenie za vašu prácu Finančné ohodnotenie: - mesačná mzda 1.300 eur brutto/mesiac - ďalšie odmeny a motivačné ohodnotenie - ak máte záujem, je možné sa dohodnúť aj na prácu na živnosť Požiadavky na zamestnanca: - úplné stredné odborné vzdelanie - dĺžka praxe - min. 3 mesiace - empatia, slušná a ústretová komunikácia voči pacientom Kontaktujte nás na tel. čísle alebo na email Radi si s vami prejdeme podmienky spolupráce podrobnejšie. Ďakujeme vopred serióznym uchádzačom za záujem.
Zdravotná sestra - LEVICE
Súkromné zdrav. zariadenie hľadá do svojho tímu zdrav. sestru so vzdelaním a praxou v zdravotníctve. Úlohou zdrav. sestry bude starostlivosť o pacienta pri lôžku na chirurgickom lôžkovom oddelení. Klinika je dlhodobo úspešným zariadením s vysokou úrovňou starostlivosti o pacientov. Jedná sa o trojzmennú prevádzku (teda vrátane nočných zmien), ale bez víkendových služieb. Ponúkané výhody: - jedná sa o prácu v čistom a elegantnom prostredí - pre stabilného a dlhodobo úspešného zamestnávateľa - zamestnávateľ vám ponúka zaujímavé a motivačné finančné ohodnotenie za vašu prácu Finančné ohodnotenie: - mesačná mzda 1.300 eur brutto/mesiac - ďalšie odmeny a motivačné ohodnotenie - ak máte záujem, je možné sa dohodnúť aj na prácu na živnosť Požiadavky na zamestnanca: - úplné stredné odborné vzdelanie - dĺžka praxe - min. 3 mesiace - empatia, slušná a ústretová komunikácia voči pacientom Kontaktujte nás na tel. čísle/WhatsApp: alebo na email Radi si s vami prejdeme podmienky spolupráce podrobnejšie. Ďakujeme vopred serióznym uchádzačom za záujem.
Zdravotná sestra - LEVICE
Súkromné zdrav. zariadenie hľadá do svojho tímu zdrav. sestru so vzdelaním a praxou v zdravotníctve. Úlohou zdrav. sestry bude starostlivosť o pacienta pri lôžku na chirurgickom lôžkovom oddelení. Klinika je dlhodobo úspešným zariadením s vysokou úrovňou starostlivosti o pacientov. Jedná sa o trojzmennú prevádzku (teda vrátane nočných zmien), ale bez víkendových služieb. Ponúkané výhody: - jedná sa o prácu v čistom a elegantnom prostredí - pre stabilného a dlhodobo úspešného zamestnávateľa - zamestnávateľ vám ponúka zaujímavé a motivačné finančné ohodnotenie za vašu prácu Finančné ohodnotenie: - mesačná mzda 1.300 eur brutto/mesiac - ďalšie odmeny a motivačné ohodnotenie - ak máte záujem, je možné sa dohodnúť aj na prácu na živnosť Požiadavky na zamestnanca: - úplné stredné odborné vzdelanie - dĺžka praxe - min. 3 mesiace - empatia, slušná a ústretová komunikácia voči pacientom Kontaktujte nás na tel. čísle/WhatsApp: alebo na email Radi si s vami prejdeme podmienky spolupráce podrobnejšie. Ďakujeme vopred za záujem.
Zdravotná sestra, asistent Rakúsko
Obsadzujeme zaujímavé pracovné miesta na pozícii zdravotná sestra a zdravotnícky asistent v nemocniciach, domovoch dôchodcov a v rehabilitačných centrách v Rakúsku. Spolupracujeme s regionálnymi zamestnávateľmi, práca je na rakúsku pracovnú zmluvu na dobu neurčitú, trvalý po dohode čiastočný pracovný úväzok. Platové ohodnotenie: zdravotná sestra od 2500 € netto mesačne, odborný zdravotnícky asistent PFA od 2250 € netto mesačne, zdravotnícky asistent od 2000 € netto mesačne + príplatky za nočné, nedele a sviatky, 13. a 14. plat Hradené ubytovanie, príspevok na cestovné, nárok na dovolenku 5 týždňov, zdravotné a sociálne poistenie v Rakúsku a iné benefity! Podmienky: Uznané vzdelanie v Rakúsku a nemecký jazyk B1-B2 Voľné pracovné ponuky na
Sestra na čiastočný úväzok
Hľadám prácu sestry na polovičný úväzok. Odberová sestra, administratívna sestra alebo pomocná sestra.
ZDRAVOTNÁ SESTRA/POMOCNÝ ZDRAVOTNÝ PERSONÁL
POMOCNÝ ZDRAVOTNÝ PERSONÁL (sestra, asistent, pomocná sila) ZDRAVOTNÁ SESTRA/ ZDRAVOTNÝ ASISTENT / POMOCNÝ PERSONÁL / ZUBNÝ ASISTENT Do nášho kolektívu zubnej ambulancie prijmeme posilu na pozíciu zdravotnej sestry/zubného asistenta, príp. pomocného zdravotníckeho personálu (pri tejto pozícii nie je nutné predchádzajúce zdravotnícke vzdelanie). Miesto práce: Nitra V prípade záujmu volajte na tel. č. príp. pošlite svoje CV na email kapedent@