inzercia, predaj, predám, bazár

Zdroj 450W

Kategória: Záložné zdroje

Zdroj od firmy GEMBIRD
Je tichý a k väčšine materskych dosiek kompatibily zdroj bol z krabice vytiahnity len párkrát
Zdroj 450W
Podobné inzeráty
CyberPower VP 1000EVA; LCD; 500W; záložný zdroj; TOP cena
Predám za TOP cenu nový výkonný záložný zdroj: - zálohovanie elektrickej energie pri výpadku elektrického prúdu - vhodné pre zálohovanie počítača, notebooku, NAS-ka, routeru, IP kamery, atď. - moderný a elegantný vzhľad umožňuje mať zdroj aj na viditeľnom mieste - ideálny na domáce použitie alebo do menšej kancelárie - celkový výkon 550W - doba zálohovania 550W - 1 min. - doba zálohovania 250W – 10 min. - vďaka funkcii Line interactive vyrovnáva výkyvy napätia v sieti - veľký LCD displej - RS-232, LAN IN, LAN OUT - pripojenie k PC cez USB, monitorovanie stavu batérie - záložný zdroj je nový, nepoužívaný - nie je v záruke, dávam záruku 3 dni na vyskúšanie a otestovanie - top cena za záložný zdroj je len 90 € - k záložnému zdroju zadarmo darček 128GB USB Flash disk - možnosť dobierky, cena poštovného je 6 € (platené dopredu na účet) - pri platbe na účet, cena poštovného je 3 € Možná platba dopredu na účet. Možná dobierka. Po dohode možný osobný odber v Banskej Bystrici. Inzerát platný do zmazania! Pre viac informácií ma kontaktujte na Telefonicky až po prvom kontakte cez mail. Volať po – pia medzi a len po dohode cez mail s uvedením vášho telefónneho čísla. Nevolajte v sobotu a nedeľu! Neposielate mi SMS, neodpisujem!
Záložný zdroj APC UPS Smart-UPS SRT 8000VA/8000W, On-line
Na predaj: Záložný zdroj – 8000 VA/8000 W, On-line s dvojitou konverziou, 3×IEC Jumpers, 4×IEC 320 C19, 6×IEC 320 C13, USB, RS-232 a Ethernet Základné prednosti záložného zdroja APC Smart-UPS SRT 8000VA 230 V Typ napájania: online s dvojitou konverziou Reálny výkon záložného zdroja je 8 000 W Záložný zdroj je komplet repasovaný a po výmene baterií 9.9.2022 Záruka 12 mesiacov. Cena s dokladom a s DPH.
CyberPower BR 1000 E; LCD; 600W; TOP cena
Predám za TOP cenu použitý kompaktný záložný zdroj: - zálohovanie elektrickej energie pri výpadku elektrického prúdu - vhodné pre zálohovanie počítača, notebooku, NAS-ka, routeru, IP kamery, atď. - kompaktný rozmer (288x166x118 mm) umožňuje mať zdroj takmer všade - ideálny na domáce použitie alebo do menšej kancelárie - celkový výkon 600W - doba zálohovania 600W - 1 min. - doba zálohovania 300W – 10 min. - 8 samostatných zásuviek - LCD displej s modrým podsvietením - RS-232, LAN IN, LAN OUT - pripojenie k PC cez USB, monitorovanie stavu batérie - pôvodná batéria - záložný zdroj je používaný, 100% funkčný - nie je v záruke, dávam záruku 3 dni na vyskúšanie a otestovanie - top cena za záložný zdroj je len 45 € - možnosť dobierky, cena poštovného je 10 € (platené dopredu na účet) - pri platbe na účet, cena poštovného je 5 € Možná platba dopredu na účet. Možná dobierka. Po dohode možný osobný odber v Banskej Bystrici. Inzerát platný do zmazania! Pre viac informácií ma kontaktujte na Telefonicky až po prvom kontakte cez mail. Volať po – pia medzi a len po dohode cez mail s uvedením vášho telefónneho čísla. Nevolajte v sobotu a nedeľu! Neposielate mi SMS, neodpisujem!
Záložný zdroj APC Back-UPS 650
Predám záložný zdroj "APC Back-UPS 650 (BK650MI)" so všetkým príslušenstvom. Inzerát je aktuálny do zmazania. Parametre: Klasický záložný napájací zdroj pre zariadenia s výkonom 400 wattov.Parametre a špecifikácie: UPS má rozsah napájacieho napätia 196-280 voltov, frekvencie 50/60 Hz +-5 Hz, typický záložný čas pri polovičnom zaťažení 14,8 minút, doba nabitia 11 hodín, obsahuje DB-9 RS-232 interface port, LED diody pre indikáciu stavu, akustickú indikáciu stavu batérií, rozmery 167x119x360 mm. Obsah balenia Záložný zdroj Napájací kábel Kábel prepojovací (UPS --> napr. PC [C14 - samica --> C13 - samec]) Kábel prepojovací (UPS --> klasická elektrická zásuvka [C13 - samica --> el. zásuvka typu E - samica]) Sieťový kábel Inštalačné CD Z5
Predám nový nerozbaleny záložný zdroj APC Back-UPS BX 500
Predám nový nerozbaleny záložný zdroj APC Back-UPS BX 500 Cena 55€ Ľahko použiteľný záložný zdroj značky APC poskytujúci neprerušené a úplne správne napájanie kriticky dôležitých elektronických komponentov. Zdroj je opatrený technológiou "Automatic Voltage Regulation", ktorý si poradí bez zaťaženia batérie s kolísaním napätia v sieti. Šetrí tak životnosť batérie pre napájanie. Pripojiť možno celkom 3 zariadenia cez IEC320 C13 sloty. Okrem zálohy batérie je samozrejmosťou prepäťová ochrana. Automatický diagnostický test zaručuje, že vaše náhradné napájanie bude pripravené vždy, keď je potrebné.
Corsair HX1200 PC zdroj
Predam skoro nepouzivany spickovy PC zdroj. Bol zakupeny ako zalozny zdroj, ktory sa ale okrem testovania funkcnosti niekolkych zakladnych dosiek nepouzival. Zdroj ponuka najvyššiu certifikáciu účinnosti 80 Plus Platinum. K zdroju mozem pribalit sprievodne kable (zakladna doska, CPU, disk et.). Uprednostnujem osobny odber v okoli Nitra, Bratislava, alebo niekde na ceste medzi tymito mestami. Mozem to poslat aj cez zasielkovnu. V pripade ze mate akekolvek otazky, tak ma prosim kontaktujte.