inzercia, predaj, predám, bazár

Zealot korčule 34-37

Kategória: Hokej, korčuľovanie

Predám korčule malo nosene sú ale aj oskrete, keďže bolo veľa pádov :) nosila ich dcéra

Chlapčenské kolieskové korčule Zealot CONTOUR s kompozitovým rámom a nastaviteľnou veľkosťou v rozsahu až štyroch veľkostí. Korčule sú osadené kolieskami s priemerom 64 mm/70mm s tvrdosťou 80A a ložiskami ABEC 5.
nastaviteľná veľkosť v rozsahu 4 veľkostí EU
komfortná topánka
odnímateľná brzda
maximály priemer koliesok pri veľkosti 37-40 je 76mm
materiálové zloženie koliesok: vonkajšia, pojazdová časť je polyuretán (PU) a stredy sú z polypropylénu (PP)
rozstup koliesok - veľ. 29-32 - 212 mm, veľ. 33-36 - 220 mm, veľ. 37-40 - 244 mm
Zealot korčule 34-37
Podobné inzeráty
Dámske kolieskové korčule Zealot
Dobrý deň predám dámske kolieskové korčule značky Zealot. Korčule sú v dobrom stave, sú párkrát použité a majú pár škrabancov v vonkajšiej strany korčúľ. Veľkosť-40
Korčule Zealot RACOON  veľ. 34-37
Predám juniorské kolieskové korčule Zealot Racoon s hliníkovým rámom a nastaviteľnou veľkosťou obuvi v rozsahu 4 veľkostí. Korčule sú osadené kolieskami s priemerom 72 mm, respektíve 76 mm u väčšej z ponúkaných veľkostí s tvrdosťou 80A a s ložiskami ABEC 5. Veľkosť 34-37 - viď foto. Používané veľmi málo, len 1 sezónu. Cena je aj s poštovným.
Detské korčule na ľad 26
Ponúkam na predaj detské korčule na ľad značky FILA SKATES J-ONE ICE HR BLK/RED/BLUE veľkosť 26-30. Kupované 01/2023, obuté 2x, nabrúsené. Korčule sú v záruke, preto originál krabica a bloček je súčasť balenia. Cena 49eur Možnosť osobného odberu buď v Košiciach alebo v Prešove Podrobný popis: Juniorské korčule na ľad značky Fila Skates. Korčule na ľad pre chlapcov majú farebné, ale bezpečné prevedenie a sú určené pre začínajúcich hokejistov. Disponujú anatomickým polstrovaním špecifickým pre chodidlá najmenších. Ľadové korčule pre deti J-one Ice v čierno-červeno-modrom prevedení boli navrhnuté tak, aby zaručovali nekompromisnú zábavu na ľade. Chlapčenské korčule na ľad majú masívnu, ochrannú štruktúru pre pohodlie a celodenné použitie. Detské korčule na ľad majú skelet a manžetu z kompozitného materiálu, čím poskytujú vynikajúcu bočnú oporu a stabilitu. Bonusom je pútko vzadu a vpredu pre lepšie obúvanie a vyzúvanie, ktoré zvládne sám každý malý či väčší hokejista. Korčule Fila Skates sa zapínajú na dve pracky. Vopred naostrená čepeľ je z leštenej nehrdzavejúcej ocele a je vhodná na každodenné aktivity na ľade ako aj hokej. Korčule na ľad pre chlapcov J-one ice HR vďaka technológii Fila Skates Micro Jem™ umožňujú tzv. milimetrové nastavenie veľkosti korčúľ, aj keď sú už obuté. Takže ich využijete viacero sezón.
Dievčenské koliesk. korčule Zealot Flowerz, NASTAV.veľ.32-35
Predám používané dievčenské inline korčule značky Zealot Flowerz , nastaviteľná veľkosť 32-35, dĺžka vložky topánky 21,5 cm. Uprednostňujem osobný odber v Diviackej Novej Vsi, prípadne doveziem - Prievidza, Nováky, Nitrianske Rudno, Dolné Vestenice. Možnosť aj zaslať poštou/kuriérom na dobierku (+poštovné).
Predám diev. inline kočule zn. Zealot, 29-32, znižená cena
Predám skoro nové, nepoškodené a veľmi málo používané dievčenské inline korčule zn "Zealot Princese", jednoducho nastaviteľná veľkosť od 29 až po 32( vid foto). Najlepšie osobný odber, ale pošlem aj poštou. Cena znížená na 25,00 € + poštovné podľa cenníka pošty. Korčule sú v obci Valaská.
Korčule Zealot veľkosť 43
Dobrý deň, mám na predaj len odskúšané korčule značky Zealot veľkosť 43, pôvodná cena 58e, len osobne