inzercia, predaj, predám, bazár

Zebrička s príslušenstvom

Kategória: Vtáctvo

Predám zebričku s klietku,podsrielkou do klietky a jedlom.
Zebrička s príslušenstvom
Podobné inzeráty
Zebrička austrálska, chovný pár + predaj.
Predám nepríbuzný chovný pár Zebrička austrálska, liahnuté 3/22 , vhodné na ďaľší chov. Predám len s novou klientkou s kompletným zariadením - napájadlá, kŕmidla, bydlá, deliaca mriežka a mriežka nad dno klietky aj kokosové hniezdo. Je to chovná klietka pre dva páry. Všetko za cenu 40 €.
Neofema,korela,zebrička,prepelička
Predám z vonkajších voliér vľanajšie vtáky - žltý samec neoféma tyrkys - 15 €,2 ks samica korela albino po 25 €,samec prepelička čínska za 5 €,samec zebrička čierno líca za 5 €,bez krúžkov - poprípade samičku zebričky čierno lícu kúpim.
Zebricka , zebrička
Darujem samčeka zebričky. Cca pol roka starý..
Zebrička Austrálska  4ks
Predám 4ks Zebrička Austrálska - pridám klietku, krmivo, príslušenstvo. Foto ilustračné
Korela,zebrička,prepelička
Predám z vonkajších voliér vľanajšie vtáky -2 ks samica korela albino po 25 €,samec prepelička čínska za 5 €,samec zebrička čierno líca za 5 €,bez krúžkov - poprípade samičku zebričky čierno lícu kúpim.
Predame mladeho samceka "Zebricka Australska"
Dobry den, predame zdraveho, mladeho samceka "Zebricka Australska", volame ho Riko. Je velmi cistotny, rad sa kupe vo vanicke a je velmi spolocensky. Pravidelne ho nechavame lietat po dome, spravi si par okruhov a potom sa sam vrati do klietky. Rad oddychuje na "susiaku na pradlo" :) Poprosime len osobny odber z Trnavy.