inzercia, predaj, predám, bazár

Žehliaca doska Vileda

Kategória: Doplnky

2x použitá žehliaca doska vo výbornom stave. Žiadne poškodenia. Prosím píšte sms.
Žehliaca doska Vileda
Podobné inzeráty
Zehliaca doska Vileda Star Plus - nova
Ponukam na predaj uplne novu zehliacu dosku Vileda Star Plus 120x38cm. Nepouzivana, len rozbalena. Osobny odber: Stara Tura, Myjava, Nove Mesto nad Vahom a okolie. V pripade rychleho jednania mozny dovoz i do Bratislavy.
Predám žehliacu dosku
Kúpená v januári 2022. Top stav. PC 65 €. Predávam za 38 €. LEIFHEIT AirBoard M Solid -priestor na umiestnenie horúcej žehličky. -Výšku dosky možno plynulo nastaviť podľa potreby až do 98 centimetrov. -Plynulé a jednoduché žehlenie zaistí stabilný rám. -Užitočná je aj funkcia vyrovnávania, kedy pri nerovnostiach podlahy stačí žehliacu dosku mierne potlačiť a doska sa sama vyrovná. -Žehliaca doska disponuje bavlneným poťahom a ľahko ju umiestnite aj v malých priestoroch. Parametre a špecifikácia: Žehliaca plocha: 120 x 38 cm Nastaviteľná výška dosky: až do 98 cm Ďalšie vlastnosti: Veľká odkladacia plocha na žehličku Stabilný rám Bavlnený poťah Ideálna pre stredné domácnosti Funkcia vyrovnania Technológia Thermo-reflect Špeciálne tvarovanie na žehlenie oblasti ramien Farba: Butterflies Váha: 4,4 kg Záruka: 5 rokov
ŽEHLIACA DOSKA
ŽEHLIACA DOSKA - použitá asi 5x. Pevná, ľahko rozkladateľná, bez poškodenia. CENA: 10€. Kliknite na MENO , aj na ďalšie inzeráty. LEN VOLAŤ, NIE SMS, ďakujem.
Pevný kvalitný sušiak Vileda
Predám sušiak na prádlo Vileda. Používaný, no plne funkčný, 100% stav. Osobný odber v Žiline.
Žehliaca doska
Žehlica doska 120x38 cm
Malá žehliaca doska IKEA
Len osobný odber v BA-Staré mesto Cena 4€