inzercia, predaj, predám, bazár

Zehlicka na vlasy Braun Satin Hair, Iontech

Kategória: Fény, Kulmy

Predam zehlicku na vlasy Braun Satin Hair Iontech, s pohyblivymi keramickymi doskami, nastavenim teploty zehlenia, otocnym kablom. Ionic technologia zabranuje elektrizovaniu vlasov a zanechava ich hladke a leskle (moznost zapnutia alebo vypnutia funkcie podla potreby).
Osobny odber Bratislava
Zehlicka na vlasy Braun Satin Hair, Iontech
Podobné inzeráty
Kulmofen Braun Satin Hair 3
Predám kulmofen Braun Satin Hair 3 v bezchybnom stave. Použitý 2x. Teplovzdušná kulma Braun AS330 Satin Hair 3, pre úpravu účesu. K dispozícii má veľkú tvarovaciu kefu s priemerom 38mm, malú tvarovaciu kefu s priemerom 23mm a nadstavec pre vytvorenie objemu. 2 rýchlosti 2 teploty. Použitie: vlny, kučery aj zväčšenie objemu Viac foto pošlem na požiadanie. Preferujem osobný odber Košice Ťahanovce.
Kulmofén Braun Satin Hair 3
Predám kulmofen Braun Satin Hair 3 v bezchybnom stave. Použitý max. 3x v originál balení. Teplovzdušná kulma Braun AS330 Satin Hair 3, pre úpravu účesu. K dispozícii má veľkú tvarovaciu kefu s priemerom 38mm, malú tvarovaciu kefu s priemerom 23mm a nadstavec pre vytvorenie objemu. 2 rýchlosti 2 teploty. Použitie: vlny, kučery aj zväčšenie objemu
Kefa / hrebeň / kulma keramická na vyrovnávanie vlasov VKK,
VKK Hair Straightener Brush, Make Hair Straightening Easier - VKK hair straightener kefy používa unikátny Heatproof Comb Tooth Design, ktorý môže byť straighten vaše vlasy pri kombinovanej vlasy, a nie je pekný o burned ako. Double Layer 3D Tooth Comb Design - je tvorený double-layer 3D tooth comb.Vnútorná časť je keramický vŕtací zubný hrebeň, ktorý generuje niekoľko a stabilnú hlavu bez poškodzovania vlasov; Outerová časť je anti-scald zubné kombi do avoid kontakt s hlavicou bodmi, a plameň-retardant plastové rámčeky sú chránené všetkými anglami. Save More Time - Tieto vlasy straightening brush adopts PTC heating technology, ktoré môžu pomaly držať temperature do 170 ° C v 25 sekundách; 0.09-inch zubný pitch zvyšuje contact area medzi zaoblenou hrebeňom a vlasmi, nazýva sa, že vlasy môže adhere to na povrchu škvrnitého klinca a byť zaoblené, úplne straighten the hair. Safety Protection with Auto-off - Ako stavba v bezpečí feature, VKK straightening kefy bude automaticky turn off po 30 minútach od časového úseku, držať sa bezpečne od nehody a burns, a zahrievanie svojej bezpečia. 5 Adjustable Temperature - VKK Straightening Comb s 5 úrovňami temperatúry, môžete urobiť temperature medzi 140°C a 200°C. No matter what hair type you have, you can find the temperature that works best for you.
BIO Ionic NanoIonic MX
Predám profesionálnu žehličku na vlasy,nakoľko nevyužívam.TOP stav(ako nová),plne funkčná,s originál balením a návodom na používanie. ————— Nová a vylepšená žehlička Bio Ionic "OnePass" využíva patentované silikónové prúžky a technológiu Moisturizing Heat k dosiahnutiu hladkých, hydratovaných, lesklých a zdravo vyzerajúcich vlasov v jedinom ťahu. Žehlička je obohatená o NanoIonic MX. Čo je patentovaný komplex prírodných minerálov, ktorý počas vášho stylingu vyžaruje negatívne ióny a infračervenú energiu. Mikronizuje molekuly vody (rozbíja na mikroskopické čiastočky) tak, že vlhkosť môže preniknúť hlboko do vlasu. Vylepšené silikónové prúžky zaistí šetrný styling jedným ťahom od korienkov po končeky. Prúžky pri žehlení napínajú vlasy, čo uľahčuje žehlenie aj veľmi silných a veľa kučeravých vlasov. Vyhladenie a narovnanie je bez ťahania, zachytenie alebo lámanie vlasov. Výsledkom sú hladké, dlhotrvajúci looky a vlasy, ktoré sú zdravšie, mäkšie a lesklejšie. Novinkou je zamykací systém pre jednoduché skladovanie a teplotné pamäť, kde po opätovnom zapnutí žehličky sa žehlička nahrieva na poslednú použité nastavenie. Žehlička má otočný kábel, pútko na zavesenie a nastaviteľnú teplotu po 10 °C v rozmedzí 130 °C - 230 °C. Doba nahrianie na 230 °C za 60 sekúnd. Zvukový signál vás upozorní, že vami zvolená požadovaná teplota je pripravená. Technológia:
Moisturizing Heat -hladké, hydratované, lesklé a zdravo vyzerajúce vlasy v jednom ťahu
NanoIonic MX - komplex prírodných minerálov, ktorý počas stylingu vyžaruje negatívne ióny a infračervenú energiu. Vlhkosť preniká hlboko do vlasu.
Vlastnosti:
- cestovný zámok
- teplotný pamäť
- vylepšené silikónové prúžky
- otočný kábel
- digitálna regulácia teploty
- pohyblivé žehliace dosky
- pútko na zavesenie
- automatické vypnutie po 60 minútach
- ergonomický dizajn
- nastaviteľná teplota po 10 °C v rozmedzí 130 °C - 230 °C
- okamžité nahriatie na 230 °C za 60 sekúnd
- zvuková signalizácia nahriatie na požadovanú teplotu
- digitálny displej
- zaoblená špička
- matný povrch žehličky
Nastavenie teploty podľa typu vlasov:
 140 - 150 °C - krehké a veľmi jemné vlasy
 160 - 170 °C - jemné vlasy
 180 - 190 °C - stredne husté vlasy
 200 - 220 °C - husté a silné vlasy
 230 °C - hrubé a veľmi husté vlasy.
Multifunkčná žehlička na vlasy a fúzy
Ponúkam na predaj novú multifunkčnú žehličku na vlasy a fúzy Podrobný popis Žehlička fúzy hydratuje a vyhladzuje, zabraňuje poškodeniu teplom a zaisťuje ich zdravý a lesklý vzhľad Žehlička je vhodná pre väčšinu vlasov a fúzov a jej používanie nie je ovplyvnené problémy s ich kvalitou V kombinácii s nahrievacie doštičkou a hrebeňovými zuby je navrhnutá tak, aby dodala objem či zarovnala postranné vlasy, narovnala kučeravé vlasy a vyhladila fúzy. Žehlička na fúzy sa nahreje za 15 sekúnd. Jednoduché použitie Podporuje krvný obeh pokožky hlavy: Keramická žehlička s negatívnymi iónmi podporuje prekrvenie pokožky hlavy, obnovuje vitalitu pokožky, obmedzuje lupiny a udržuje vlasy zdravé a pružné. Veľkosť: 26,5 cm x 5,5 cm x 8,1 cm Optimálna teplota: 120 stupňov NÁVOD NA POUŽITIE Pred použitím sa uistite, že sú vlasy aj fúzy úplne suché. Jednoducho žehličku pripojte do zásuvky a zapnite ju. Počkajte tri minúty, kým nedosiahne optimálnej teploty 120 ° C. Vlasy a fúzy žehličkou kefujte od korienkov až po končeky, kým nedosiahnete požadovanú hladkosti. Keď rovnaké pramene prežehlíte viackrát, nepoškodí je to. Po dokončení žehličku na fúzy vypnite, odpojte ju a počkajte, až vychladne, až potom upracte. VHODNE AKO DRČEK Osobný odber v BA alebo po dohode mozne poslať poštou +pošta
BRAUN-žehlčka na vlasy
Predám: BRAUN žehličku na vlasy-úplne novu Model: BRAUN Satin Hair 5 žehlička na vlasy 5 stupňov teploty, 130-200 ° C, plávajúce keramické dosky, rýchly ohrev do 40s, LED displej. Made in Germany. Dôvod: Ukončenie prevádzky./Úplne nový tovar Cena: 19 eur